Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 7 ] |
|
Diagnostika TATA Partizánske
Autor |
Správa |
Beso123
Učeň
Registrovaný: Str, 25.11.2020, 8:37 Príspevky: 23 Bydlisko: Partizánske
|
Niekto z okolia čo by bol ochotný to aj viackrat napichnut? Nepredlo EK vraj kvôli chybám, no auto ide bez problemov, nikde nic nesvieti..
_________________ Nissan Patrol GR 2,8 Nissan Navara NP300 TATA Xenon
|
Pon, 17.05.2021, 22:24 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8009 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
a ake ti napisali ze ma vozidlo problemy?to musis mat na vytlacku co ti dali ze preco prepadlo,, ale najskor budes mat lambdu posmrti, alebo katalyzator v čudu... 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Uto, 18.05.2021, 16:10 |
|
 |
Beso123
Učeň
|
Auto má origo 105tis, na certifikáte boli iba vypisane kody. A ked som sa informoval, povedali mi ze kvoli chybovym kodom v pamati.
|
Uto, 18.05.2021, 22:34 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
No klasika SK, toto bude ešte asi v budúcnu echt problém, keď moderné systémy zapisujú pomaly aj prd vodiča, ak náhodou nebude v norme tak neprejde. Pritom môže ísť o zapísanú absolútnu banalitu, ktorá sa mohla stať bohvie kedy, len je v pamäti. Zase postavené bez účasti zdravého rozumu.
A.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Str, 19.05.2021, 8:01 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
Beso123 píše: Auto má origo 105tis, na certifikáte boli iba vypisane kody. A ked som sa informoval, povedali mi ze kvoli chybovym kodom v pamati. Aké kódy? Daj konkrétne čísla chýb.Nie všetky sú rovnaké. Každá chyba má nejakú "dôležitosť" a vplyv na stk Aký stav chýb? Lebo ak neboli tie chyby aktívne alebo prebiehajúce ale len nejaké staré uložené v pamäti, tak to nie je dôvod na to aby si neprešiel cez stk
|
Str, 19.05.2021, 9:24 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8009 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
Aké kódy? Daj konkrétne čísla chýb.Nie všetky sú rovnaké. Každá chyba má nejakú "dôležitosť" a vplyv na stk Aký stav chýb? Lebo ak neboli tie chyby aktívne alebo prebiehajúce ale len nejaké staré uložené v pamäti, tak to nie je dôvod na to aby si neprešiel cez stk[/quote
Ale je Palko,,RJ musi byt bez kadeakych chybovych kodov , akoze technik ak chce moze vozidlo pustit dalej, ale ak mu na to prydu dostane pokutu od OUD , zapis a ide na preskolenie co veru neni lachka zalezitost, pretoze musi absolvovat znovu skusky ako keby si ziskaval od zaciatku certifikat technika!!!!zial takto chodi,, sme taky poyebabrany stat v tomto smere...Andrej to tam dobre napisal,  a plati este iny kraj iny mrav,, niekde to pustia niekde nie,, cos je pravda,, 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Str, 19.05.2021, 17:16 |
|
 |
Beso123
Učeň
|
Chlapi, darmo tu budeme diskutovať o tom. Proste som ss bol opýtať, a povedal ze su tam chyby, že to treba dat na diag. Vymazat, a ak sa znovu objavia tak opravit. Ja myslim ze su to stare chyby, kedze auto nema problémy... ked som ho kupil, mi svietilo odkalenie palivoveho systemu, odpustil som vodu a kontrolka zhasla. Vsetko ok. Raz mi spolu s brzdou presvecovala smerovka, zistil som chybu na taznom konektore, opravil... Proste stare chyby podla mňa. Len este keby sa ozve niekto znokolia co to vue zmazat. Na passatoch stacilo spojit na 20min káble od batérie-odpojene, ale tam brzda blbla, tam som to vedel vyskúšať.. tu neblbne nic.. zatial
|
Štv, 20.05.2021, 13:05 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 7 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|