| Dnes je štvrtok 30. októbera 2025, meniny má Šimon Simona a zajtra Aurélia 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 8 ] |  |  

| Autor | Správa |  
			| finder Support 
   | http://www.bleskovky.sk/cl/11/160238/VI ... a-220-km-h
Tie videa su fasa ...
 Preco funny ? Do sekcie o autach to nema vyznam davat ... Toto je na plac alebo na zasmiate ... _________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda   . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ...http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html 

|  
			| Sob, 09.06.2007, 18:40 | 

|  
		|  |  
			| biker OFFROAD Expert 
   | tak uz to je aj tu?
    len som cakal kto to sem najskor da... je to uz vsade... a nemam slov.... len som si spomenul kolko krat a hlavne za co    som podostaval pokutu ja...     njn male ryby sa lahsie chytaju   

|  
			| Sob, 09.06.2007, 22:29 | 

|  
		|  |  
			| Jano JP Pajero compatibile 
   | ...asi je nosením dreva do lesa hovoriť o hazarde hlavne s cudzími životmi...s vlastnými nech si šumacherovci (Mišo - sory) robia čo chcú...
 ...ale...
 s uznaním musím konštatovať, že na tom prvom videu ten šofér vie, čo robí, nepostrehol som jazdu "naslepo" napr. do zákruty, v ktorej sa zrazu môže vyskytnúť prekážka, tá miera rizika v jeho prípade bola vďaka jeho jazdeckému umeniu aj kvalite auta (viditeľnej hlavne pri spomaleniach) podstatne nižšia, ako by sa na prvý pohľad zdalo...

...policajti na týchto kaskadérov nemajú a keby sa chceli začať naháňať na tých výkonných pasatoch a audinách čo majú, je na svete neuveriteľne vysoké riziko, že to nemskončí dobre...
 _________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...   

Naposledy upravil Jano JP dňa Pon, 11.06.2007, 14:18, celkovo upravené 1 

|  
			| Pon, 11.06.2007, 9:44 | 

|  
		|  |  
			| finder Support 
   | Naco nahanat ? Stopnu dialnicu, daju dopravne obmedzenie na 60 km a jeden pruh,  a fesaka si odchytia, ak nema stastie a nezide niekde exitom z cesty ...Vcera som si vychutnaval 60-tku cestou do BA v jednom pruhu ... Sranda ... _________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda   . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ...http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html 

|  
			| Pon, 11.06.2007, 13:16 | 

|  
		|  |  
			| Kapo Recyklovaný teaneger 
   | Neviem     či máme nejaké morálne právo tu kritizovať iných motobláznov.  
 Z neoffroudového pohladu, by aj majitelov  orámovaných ,"vytunovaných"terénakov na obrovských kolesách niektorý postavily k múru a     Nedávno sa akýsi moderátor v rádiu rozhorčoval , že ako môže takáto opacha vôbec na cestu.  _________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.  

|  
			| Pon, 11.06.2007, 16:53 | 

|  
		|  |  
			| Rolo Čumil 
   | Neviezol náhodou svokru? _________________
 Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD

|  
			| Pon, 11.06.2007, 18:23 | 

|  
		|  |  
			| Cukrik Začínajúci koumák 
   | Rolo píše: Neviezol náhodou svokru?Myslis utratit???   

|  
			| Pon, 11.06.2007, 21:24 | 

|  
		|  |  
			| Kapo Recyklovaný teaneger 
   | No , že čo sú zmiešané pocity ? ked sa ti svokra zabije v tvojom novom jeepe.  _________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.  

|  
			| Pon, 11.06.2007, 21:57 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 8 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre