Dnes je utorok 3. júna 2025, meniny má Karolína a zajtra Lenka
Autor |
Správa |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
Máte problém? Scačí zavolať naše call centrum http://www.ioffroad.info/mp3/peugeot_linka.rar
|
Štv, 12.07.2007, 9:00 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
moje ňervyyy!! Ten operátor mal ale nervy!! Asi im zavolám kam chodia ich zamestnanci na kurzy sebaovládania...
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Štv, 12.07.2007, 10:57 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
janwayz píše: moje ňervyyy!! Ten operátor mal ale nervy!! Asi im zavolám kam chodia ich zamestnanci na kurzy sebaovládania...
Je to centrala tu v Prahe, mozem ti zistit  .
|
Štv, 12.07.2007, 11:06 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
janwayz píše: Ten operátor mal ale nervy!!
Ten operátor bol podla mňa úplný idiot!!! 
|
Štv, 12.07.2007, 11:56 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
michi píše: janwayz píše: Ten operátor mal ale nervy!! Ten operátor bol podla mňa úplný idiot!!!  A teraz si zober, že od výkonnosti podobných bude onedlho závisieť výška môjho dôchodku.Sa picnem.
|
Štv, 12.07.2007, 13:25 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
|
rado nd píše: michi píše: janwayz píše: Ten operátor mal ale nervy!! Ten operátor bol podla mňa úplný idiot!!!  A teraz si zober, že od výkonnosti podobných bude onedlho závisieť výška môjho dôchodku.Sa picnem.
MOOOJEEEE ŇEERVYYYYY  aj môj dôchodok?!!!
|
Štv, 12.07.2007, 13:40 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
sa na mňa nehnevajte za môj názor, inak super story, ale ten telefonista bol profík a ten telefonujúci magor...
odôvodňujem to nasledovne: ak sa zamestnáte u niektorých firiem, zvlášť so zahraničnou účasťou, okrem zazmluvnenia loajálnosti voči nej, porušenie čoho je hrubým porušením umožňujúcim okamžitý vyhadzov v zmysle zákonníka práce, dostanete presný pokyn, ako máte svoju činnosť vykonávať; chlapca nevyviedlo z miery ani hrubé napádanie a ďalej si mlel - buďte si istí, že presne predpísaný postup...inak fakt obdivuhodné, väčšina z nás by reagovala inak...ale za tú firmu naposledy...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Štv, 12.07.2007, 14:02 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
|

určite máš pravdu v časti o dodržiavaní presných postupov.
No trochu by som polemizovala, lebo síce títo operátori nemajú veľký priestor na sebarealizáciu a improvizáciu ak sa im zákazníkov "problém" nezmestí do ich tabuliek, no určite by nemali vyprovokovať zákazníka až k takejto reakcii a práve kevoliva loajálnosti k firme a obrazu firmy na verejnosti nesmú nechať zákazníka v pocite že firma mu nepomohla. Ver tomu že takýto tĺk na mieste kam volajú ľudia ktorí sú nahnevaní lebo majú problém alebo sú odstavení niekde pri ceste nemá čo robiť!
Určite pri vyhodnocovaní tohto záznamu jeho zamestnávateľom nebol pochválený... stačilo aby aspoň trochu empaticky (a hlavne o hodnú chvíľu skôr) povedal tomu nasratému človeku (ktorý nemal problém  ), že "bohužiaľ s týmto vám pomôcť nemôžem. Len v prípade že mi popíšete Vašu poruchu môžme nájsť riešenie. Práve voláte na hot-line, prepojiť Vás nemôžem, skúste volať ústredňu."
PS- skúsil si niekedy volať na hot-line orangeu? Ak sa tam teda konečne dovoláš - ešte sa mi nestalo, že by ma niekto z nich nechal bezradnú, bez pomoci, keď nevedeli čo s problémom tak si to pozisťovali a za chvíľu volali späť...
|
Štv, 12.07.2007, 14:17 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
...ano, aj takto to môže vypadať, len sme nepočuli ako to začalo a nevieme, aké presne pokyny dostal, ja verím, že sa držal presne tých...
...ano, v rámci dobrého mena firmy sa musí usilovať nenasrať zákazníka, ono jaksi ale niekedy je ten zákazník nezvládnuteľný...
ešte tak vedieť, či je to autentické, alebo je to odstrašujúca nahrávka z tréningu pre školenie operátorov...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Štv, 12.07.2007, 14:31 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
|
Jano JP píše: ...ano, aj takto to môže vypadať, len sme nepočuli ako to začalo a nevieme, aké presne pokyny dostal, ja verím, že sa držal presne tých...
...ano, v rámci dobrého mena firmy sa musí usilovať nenasrať zákazníka, ono jaksi ale niekedy je ten zákazník nezvládnuteľný...
ešte tak vedieť, či je to autentické, alebo je to odstrašujúca nahrávka z tréningu pre školenie operátorov...
Janko - súhlasím v plnom znení!!
Ten zákazník bol inak tiež dosť vytrvalý, lebo mnohí by už po 4 otázke "máte problém?" dávno zahodili telefén alebo ho rozdupali.
A teda v poslednej tvojej pripomienke by som bola ochotná uveriť, že to bol záverečný test práve z toho cvičenia sebaovládania 
|
Štv, 12.07.2007, 14:36 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Janka, si zlatá, len aby nám chalani nevynadali - ale keď si v tom somnou, nebojím sa!!! 
|
Štv, 12.07.2007, 14:39 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
|
Jano JP píše: Janka, si zlatá, len aby nám chalani nevynadali - ale keď si v tom somnou, nebojím sa!!! 
a jéje! Ja som spoliehala na teba, na predsedu! 
|
Štv, 12.07.2007, 15:12 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
janwayz píše: ...a jéje! Ja som spoliehala na teba, na predsedu! 
neboj, my sa nedáme (nikomu neprezraď, ale nie som predseda  )
|
Štv, 12.07.2007, 15:18 |
|
 |
tek24ss
Učeň
Registrovaný: Pon, 05.02.2007, 22:48 Príspevky: 62 Bydlisko: Banska Bystrica
|
pred operatorom respekt.  vybavil to uplne profesionalne.Za to,ze sa telefonujuci tak narodil nemoze.
Citácia: ešte tak vedieť, či je to autentické,
je to autenticke.A este tomu do realu chyba to,ze denne je podobnych magorov dost.
|
Štv, 12.07.2007, 15:28 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
akoze... trpezlivost mam aj ja.. ale odtial potial.. viem ked volam a vysvetlujem T-com linke  :D:D ale vacsinou sa pochopime v prvych sekundach  keby chyti m niekoho takeho ze melie do okola a nepocuva telefon tak fuuuuuu 
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Štv, 12.07.2007, 15:51 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|