Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 20.01.2017, 5:40
Dnes je piatok 20. januára 2017, meniny má Dalibor a zajtra Vincent

Cestopis Janky Thunderky Hromnikovej  



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Mio P550m 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59
Príspevky: 586
Bydlisko: Zvolen
Odpoveď s citáciou
rado nd píše:
Som to hľadal, ale nenašiel, teda to, že to zožerie SDHC kartu. Naveď ma.


Caw, noo, mohol by som to odbiť tým, že mi musíš veriť, keďže v dnešnej dobe by som si zariadenie bez podpory SDHC nekúpil :-D :-D , ale napr. aj tu ....

http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... /mio-p560/

o tom v popise píšu. :D

_________________
Z prúseru sa vytiahnem, po "svojich" však vždy domov dôjsť xcem.
Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vas na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami! :-)
ex. Lada Niva 1.6


Štv, 06.12.2007, 10:51
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 7:51
Príspevky: 1761
Bydlisko: SK
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aha.
Tak ak skúsiš, či ozaj SDHC alebo nie, daj vedieť, lebo sa mi to nevidí.


Štv, 06.12.2007, 10:59
Profil
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59
Príspevky: 586
Bydlisko: Zvolen
Odpoveď s citáciou
rado nd píše:
Aha.
Tak ak skúsiš, či ozaj SDHC alebo nie, daj vedieť, lebo sa mi to nevidí.


Hmm, nemhápem, čo sa ti nevidí, pokiaľ to výrobca zariadenia deklaruje v parametroch tak nie je o čom. Ja na svoju 4GB SDHC kartu zatim len čakám, ale kamoš má od Orange Kaisera a tam je to v parametroc taktiež a 4GB SDHC to zožralo .... ako tu by som to neriešil.

Skôr väščí problém vidím v tom ak xceš takúto kartu niekde prečítať. Máloktorá čítačka to zatiaľ dokáže, ale to som už dopredu USB key čítačkou od Kingstona prezieravo vyriešil taktiež :-D .

_________________
Z prúseru sa vytiahnem, po "svojich" však vždy domov dôjsť xcem.
Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vas na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami! :-)
ex. Lada Niva 1.6


Štv, 06.12.2007, 11:06
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 7:51
Príspevky: 1761
Bydlisko: SK
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Toto sa mi nevidí.
http://www.mio-tech.sk/prod2_7.htm
SDHC tu akosi neviem nájsť.


Štv, 06.12.2007, 11:32
Profil
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59
Príspevky: 586
Bydlisko: Zvolen
Odpoveď s citáciou
rado nd píše:
Toto sa mi nevidí.
http://www.mio-tech.sk/prod2_7.htm
SDHC tu akosi neviem nájsť.


Ano ano v tom linku to nie je ale nájdem ti minimálne ďaľších 10 - 20 kde to a aj na krabici to je . Tie špecifikácie treba brať s rezervou. Ani v obchode kde som to kupoval vlastne nevedeli že mi predávajú verziu s 2GB ROM a nie s 512 MB ako majú na stránke a v špecifikácii uvedené. Ale oki keď mi dojde moja karta skusim to a dam vediet.

_________________
Z prúseru sa vytiahnem, po "svojich" však vždy domov dôjsť xcem.
Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vas na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami! :-)
ex. Lada Niva 1.6


Štv, 06.12.2007, 11:42
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 7:51
Príspevky: 1761
Bydlisko: SK
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nóóó, práve o to mi ide, pozitívna verifikácia.


Štv, 06.12.2007, 11:44
Profil
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59
Príspevky: 586
Bydlisko: Zvolen
Odpoveď s citáciou
rado nd píše:
Nóóó, práve o to mi ide, pozitívna verifikácia.


Caw kolego, teda ak ta to potesi mam v reale odkusanu svoju 4GB SDHC ze v tom ide, ak bude prilezitost tak skusim aj 32 GB !!!!

_________________
Z prúseru sa vytiahnem, po "svojich" však vždy domov dôjsť xcem.
Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vas na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami! :-)
ex. Lada Niva 1.6


Pon, 24.12.2007, 13:15
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 7:51
Príspevky: 1761
Bydlisko: SK
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Fajn, tak to teda naozaj inovovali.


Pon, 24.12.2007, 17:39
Profil
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned, 28.09.2008, 12:04
Príspevky: 135
Bydlisko: Púchov
Odpoveď s citáciou
Nejdem zakladať nove vlákno,mam mio PDA digi walker P550, 7 rokov som ho nepoužíval chcel by som sa spýtať viete mi poradiť aký najnovší software mi tam bude fungovať + najnovšie mapy a poprípade nejaký link ak by niekto vedel. Bol by som v dačný.Myslím ze som tam mal igo8

_________________
Patrol+Simex !!!!


Pon, 12.09.2016, 18:14
Profil ICQ
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: