Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Autor |
Správa |
Xader
|
Snazim sa stahovat , ale ziadna verzia mi nejde nainstalovat v PDA ...
Skusal som aj verziu CE a instalacia nechce prebehnut , zevraj to nie je verzia pre PDA  tak nechapem uz tomu 
|
Štv, 28.12.2006, 1:54 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
Xader... ozi CE je v troch verziách. Pre palm top, pre PDA a tuším pre handheld. Sú niečím odlišné (neviem čím) a každá funguje trochu inak (neviem prečo) Určite na to bude niekda na webe crack, ale nehladal som, takže neviem kde.
Demoverzia čo je na ozistránke na stiahnutie sa dá spustiť len raz... potom musíš dať aktivačné heslo. Stará demoverzia (ktorú mám napálenú 8) ) sa dá spúšťať do blba, len je cez mapu nápis že DEMO a občas vopruzuje že sa má registrovať.
Staré PDA (napr starý Acer) zožerú Oziho bez váhanie hneď, moderné Asusy brblú čosi o nedôveryhodnom certifikáte a že soft nebude správne fungovať... čo je odrb, pretože pokial viem to funguje perfektne.
|
Štv, 28.12.2006, 14:30 |
|
 |
Xader
|
Najhorsie je , ze akukolvek instalacku nahrajem do PDA a idem ju spustit mi to vyhodi ... POCKETPC_SETUP IS NOT A VALID POCKET PC APPLICATION  a neviem co s tym
MAM ACER N35
|
Štv, 28.12.2006, 17:12 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 16:02 Príspevky: 968 Bydlisko: Trenčín
|
stary moj - a stiahol si tu spravnu verziu ???  Dobre Ti pise tot Martin POZOR na verziu :
4Martin heslo najdes na nete (hlavne ruske stranky ...) mne to tak slapalo na QTEK2020i aj na HTC ...Skusim pohladat a poslem
_________________ OFF the ROAD
|
Štv, 28.12.2006, 17:26 |
|
 |
Xader
|
Uz som nasiel tu spravnu instalaciu aj crack a vsetko slape jak ma  len keby som mohol niekoho poprosit , kto by mi poslal mapu SLovenska , alebo Bratislavy na otestovanie ... please ?
...tu instalaciu aj s crackom mozem poskytnut kto bude mat zaujem...
|
Štv, 28.12.2006, 17:37 |
|
 |
Xader
|
Mohol by mi este niekto povedat ako mate nastavene GPS v Ozi ?
...mne to tam ukazuje , ze GARMIN  a pritom mam Acer n35.
potom to chce rychlost...BAUT RATE.... a U/D DATUM
|
Štv, 28.12.2006, 18:02 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
|
Xader - posli mi to ma moj mail PM 
|
Štv, 28.12.2006, 18:04 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
Xader :
File -> Configuration -> NMEA (GPS) -> Port Settings :
Communication port : COM8: GPS ON NAVAGATOR (to nie je preklep.. skutočne je tam "NAVAGATOR")
Baud : 9600
Sentence : GPMRC
GPS NMEA Output datum : WGS 84
Druhú kartu (Other) nechaj tak.
Keď to naklikáš, resetni Oziho (až cez File -> Quit) alebo ašte lepšie, pichni Acer do riti (lavá dierka, keď sa pozeráš na dysplej)
Keby si si ty trumpeta vspomenul o dva dni skôr, tak Ti mapy donesiem do Vinohradov.... skúsim aspoň Blavu narvať do majlu...
|
Štv, 28.12.2006, 22:37 |
|
 |
Xader
|
Martin 4 píše: Xader :
File -> Configuration -> NMEA (GPS) -> Port Settings :
Communication port : COM8: GPS ON NAVAGATOR (to nie je preklep.. skutočne je tam "NAVAGATOR")
Baud : 9600
Sentence : GPMRC
GPS NMEA Output datum : WGS 84
Druhú kartu (Other) nechaj tak.
Keď to naklikáš, resetni Oziho (až cez File -> Quit) alebo ašte lepšie, pichni Acer do riti (lavá dierka, keď sa pozeráš na dysplej)
Keby si si ty trumpeta vspomenul o dva dni skôr, tak Ti mapy donesiem do Vinohradov.... skúsim aspoň Blavu narvať do majlu...
Teraz mi poslal ivoLUCKY mapu Slovenska , takze ta sa mi uz objavila , ale nie je moc podrobna 
|
Štv, 28.12.2006, 22:41 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
|
Xaderko sak ved sku totoka :
http://www.skyfly.cz/gpspraxe/mapy.htm
tam je aj dost podrobne
inak ten subor co si poslal je co ???? nejaako som sa nechytil , lebo OZI je tu :
http://www.oziexplorer3.com/ozice/downl ... _setup.exe
a link na liecikocrack ja nemam  . Mal som nejaku rusku stranku s menom a heslom ale za toho oneho to neviem najst ...HELP...
|
Štv, 28.12.2006, 23:22 |
|
 |
Xader
|
To co som ti poslal je instalacka do PDAcka - len kliknes a same sa ti nainstaluje ... ta instalacia co si mi dal teraz odkaz mi nesla ...  toto je zarucene ze v Acer n35 ide ... a to druhe pritom mas CRACK aby si mal full verziu 
|
Štv, 28.12.2006, 23:24 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
|
eee - dostal som iba jeden *.cab subor a po rozbaleni to je asi bez cracku 
|
Štv, 28.12.2006, 23:29 |
|
 |
Xader
|
IvoLUCKY píše: eee - dostal som iba jeden *.cab subor a po rozbaleni to je asi bez cracku 
kua...asi nejaka chyba. napis mi tvoj mail do sukromnej a poslem znovu ...
|
Štv, 28.12.2006, 23:33 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|

trocha to tu oživím.
Podchvílou sa ma niekto pýta ako urobiť záznam prejdenej trasy v Ozi.
Takže takto:
Ozi sa už pri inštalácii namontuje tak, že má zapnuté trvalé vytváranie záznamu trasy. Stále robí záznam a ukladá ho do súboru :
Oziexplorer/data/ceTrack.plt (súbor oziexplorer je buď v zariadení alebo na karte... podla toho ako je inštalovaný)
V súbore ceTrack.plt je uložených posledných cca 1000 až 2000 km prejdenej trasy. Po dosiahnutí max. počtu trasových bodov sú posledné premazané a záznam beží stále dokola.
Kedykolvek je možné zaznamenanú trasu uložiť jednoducho premenovaním. Premenovaný súbor sa už ďalej nemení. Po premenovaní si ozi sám vytvorí nový súbor ceTrack.plt a pokračuje v zázname.
V prípade potreby vytvorenia záznamu konkrétneho úseku treba na začiatku úseku postáť a klikať :
File -> Track Log -> Delete Track Log File
Tým sa vymaže záznam ceTrack.plt a začne sa zapisovať nový. Po prejdení úseku stačí premenovať ceTrack.plt na niečo iné.plt a záznam je hotový.
A teraz opačne.... ako nahrať na mapu zaznamenanú trasu.
Ponajprv treba dostať do obrazu ovládanie záznamu trasy ... a to takto :
Wiew -> Toolbars -> Track Toolbar
vyskočí 8 nových ikoniek.
kliknúť na štvrtú z prava (taká akože modrobiela tabulka)
vyskočí tabulka nadpísaná Tracks
kliknúť na trebárs prvý riadok (zamodrí sa)
kliknúť dole na chlievik Load
vyskočí tabulka súborov z ktorých jest možno si vybrať ktorý záznam trasy nahrať. Naň kliknúť a OK.
Mašinka bude chvílku šrotovať a naskočí nahraná trasa.
Súbor *.plt sa samozrejme dá nahrať na mapu aj vo velkom Ozi v PC alebo poslať mailom.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Pon, 09.07.2007, 22:23 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Mam tu pod rukami
■ OziExplorer_PC 3.95.4i + serial
■ OziExplorer_CE 1.12.3+serial
■ OZI EXPLORER 3D 1.07 beta + patch
Celkom 24 MB.
Ma niekto zaujem ?
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pia, 10.08.2007, 0:05 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|