|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 16. mája 2025, meniny má Svetozár a zajtra Gizela
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Autor |
Správa |
Jameson
Frajer
|
Planujem do auta natrepat dotykovy LCD display, kde chcem natrepat par uzitocnejsich funkcii ako je prehravanie DVD - a rad by som aj navigaciu. Takze sem smeruje moja otazka - neviete o nejakej navigacii za rozumnu cenu, pokial mozno bez displaya, no s TV vystupom? Ak by boli mapy dokonca kompatibilne s iGo ci MioMap (nie je to to iste?), tak by to bolo uplne najsamsuper...V najhorsiom pripade pozriem dake starsie PDA s TV out, ale rad by som sa takemuto extremu vyhol 
_________________ Zlaté zlatíčko so 150 koňmi pod kapotou... /Hyundai Terracan CRDi/
|
Ned, 25.11.2007, 22:00 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Jameson píše: Planujem do auta natrepat dotykovy LCD display, kde chcem natrepat par uzitocnejsich funkcii ako je prehravanie DVD - a rad by som aj navigaciu. Takze sem smeruje moja otazka - neviete o nejakej navigacii za rozumnu cenu, pokial mozno bez displaya, no s TV vystupom? Ak by boli mapy dokonca kompatibilne s iGo ci MioMap (nie je to to iste?), tak by to bolo uplne najsamsuper...V najhorsiom pripade pozriem dake starsie PDA s TV out, ale rad by som sa takemuto extremu vyhol  VGA výstup má Dell Axim X51V
|
Ned, 25.11.2007, 22:07 |
|
 |
Jameson
Frajer
|
Diky, ale VGA je mi nanic, to nepripojim, treba bud kompozitny alebo S-Video vystup... 
_________________ Zlaté zlatíčko so 150 koňmi pod kapotou... /Hyundai Terracan CRDi/
|
Štv, 06.12.2007, 10:50 |
|
 |
palo-cherokee
koumák
|
|
Štv, 06.12.2007, 17:36 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|