Priatelia tekze tak ako som zacal tuto temu , tak sa aj patri zhrnut ako som to poriesil na koniec . My sme tu fsetci riesili TECHNICKE poradie uprav a ja ( a asi nie som sam ) som bol obmedzeny istym rozpoctom a tak sa priority menili pomerne dynamicky podla stavu na ucte

. Zaver dopadol asi takto :
- zacal som podvozkom IM v C sade aj s CasterKitom
- disky s ET-20 ( hoci mam Y61 su tam 15" a NO PROBLEM )
- 33x12,5" BFG AT ( AT som volil ako kompromis v zmysle mojho vyuzitia auta - viem ze to v terene bude boj ale uz sa tesim )
- CB zabudovana na pevno do auta ( montaz antenty sme prebrali v sekcii moj off )
- baterka OPTIMA Red (dal som si poradit )
- a na zaver som sa ocitol v situacii kedy som sa rozhodoval medzi prednym pevnostnakom a navijakom ( podobna cena

) a po precitani for SK a CZ , po zvazeni mojich potrieb a skusenosti som volil montaz 4,5t navijaku do povodneho naraznika ( pevnostnak ma z blata, alebo snehu nepotiahne ... )
- ochranny ram som po uprave dal povodny aj s hellami do dialky , ktore neskor asi doplnim o dalsie dve mierne na strany
- co sa tyka svetiel do zadu pre cuvanie sme po montazi zdruzenych svetiel hore ziskali v narazniku miesto pre montaz wesemu dole do naraznika , co zatial v pohodeee staci ( svietia dve malicke cuvky v svetlach a jedna sillna v narazniku ... )
Toto je stav k dnesnemu dnu a mozem povedat, ze kazde rozhodnutie som prebral s Radom a nelutujem ani jedno. Zatial je to auto UPLNE o inom a sposobil to hlavne IM podvozok. celkovo je lenivsie v dynamike a co je uplne najdivnejsie klesla mi mierne spotreba (prijemne nie ???)