Dnes je streda 7. mája 2025, meniny má Monika a zajtra Ingrida
spoved na smetisku co neda spat
Autor |
Správa |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Toto je parada normalne som v soku som v pip stohto zas!!!!!
Ako ze su dake kidy a drby na Josa to viem a sam som bol jedneho svedkom ale to su len reci a dristy ktore sa daju vydiskutovat pri pive alebo kawe, ale davat niekomu pod nohy polena ked chce spravit celorocnu drahu a vsemozne mu znemožňovať seriózne fungovanie je CHRAPÚNSTVO. (sorry za ten krik)
Co sa tika Disca tak od neho sa nic dobre čakat ani nedá však čo by sme aj čakali ked je to bývali policajný kriminalista
Joso: drzs sa kamalat a všecko bude dobre a ser na Na club
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Pia, 20.03.2009, 1:46 |
|
 |
fajer
Proviantak
Registrovaný: Pon, 30.07.2007, 20:32 Príspevky: 887 Bydlisko: trencin
|
chalani pribrzdite... sudrznost je jedna vec a ohovaracky druha.. tu prvu kludne ponuknite , ale ak mozete tak tej druej sa v zivote hooodne daleko vyhybajte...
_________________ KAVA - strkova, nesca, bezkofeinova,
Varic - PB, el. konvica, ohnisko,
|
Pia, 20.03.2009, 7:33 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Tiež sa snažím držať hesla: "Chlapa robia činy, nie reči." 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pia, 20.03.2009, 8:25 |
|
 |
pfka1
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.01.2008, 6:38 Príspevky: 284 Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
|
.....a dam taku mudrost co ma naucili ako maleho moji stari rodicia-KDE SA DVAJA BIJU-TRETI ZVITAZI!....viem ze som nepovedal nic objavne,ale len som to pripomenul-kazda pravda ma dva konce a za ten treti mozme tahat vsetci offchtivi/niekde som to tam zachytil ze problem s josovou drahou a teoreticky aj s komocou/......poznam myslim si ze dobre obidve strany suboja a myslim ze by sme tí co do toho nevidime mali ostat neutralny....je to v prvom rade na chalanoch z dola aby si to vydiskutovali a nasli cestu k sebe....nasrat sa vieme vsetci na vsetkych,otazka znie komu tento stav vyhovuje resp.kdo ma zaujem aby to takouto cestou islo......konspiracii zo strany organou cinnych som zazil a zazivam vcelku dost takze DOSTREHU PRIATELIA §§§§§ PS-niekto sa nam to tu snazi roz.j.bavat...
_________________ ked to nejde silou,skus to este silnejsou silou...pripadne si precitaj navod na pouzitie...........REBELY FOREVER-AND YOU?(':smt134')
|
Pia, 20.03.2009, 8:27 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
no a dalsia vec je ze ked jeden na druheho budeme robit nejake cachre-machre tak naucime urady ako proti nam ucinne ist a uz nikto nevybavi nic oficialne
takze chalani klud a chodte si vlastnou cestou
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Pia, 20.03.2009, 8:33 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 16:02 Príspevky: 968 Bydlisko: Trenčín
|
Kapo
cital som to tri krat a 
_________________ OFF the ROAD
|
Pia, 20.03.2009, 10:01 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.11.2008, 20:51 Príspevky: 1050 Bydlisko: Bratislava
|
... nevidím, nepoznám vzťahy ale viem, že keď niekto príde s určitým projektom, kde by mohol byť konkurencia tá konkurencia mu nič nedaruje a všetko okolo toho sa mu viacnásobne sťaží. Ja len toľko aby ten nápad-projekt dotiahol do konca z vlastnej réžie a ľudí ktorí sú ochotný pri tom pomôcť bral a neprajníkov nechal ísť ich cestou a svojim spôsobom si ich nevšímal.
Dúfam, že sa mu to podarí k plnej spokojnosti všetkých, ktorí tento projekt podporujú už len čisto v teoretickej rovine aj keby slamku pri tom nepreložili.
_________________ Nissan Pathfinder R51 2005 128kW malá "expedičná" úprava: ASFIRpredný nárazník + ochrana spodku, IRON MANpodvozok, BFG KO2pneu,navijáčik, ARB uzávierky diferenciálov + kompresor
|
Pia, 20.03.2009, 10:01 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
|
MIrec01 píše: Co sa tika Disca tak od neho sa nic dobre čakat ani nedá však čo by sme aj čakali ked je to bývali policajný kriminalista.
... neposudzuj človeka podľa "zamestnania" či už bývalého alebo terajšieho ...
... alebo že by: šaty robia človeka ?!
_________________ Nissan Pathfinder R51 2005 128kW malá "expedičná" úprava: ASFIRpredný nárazník + ochrana spodku, IRON MANpodvozok, BFG KO2pneu,navijáčik, ARB uzávierky diferenciálov + kompresor
|
Pia, 20.03.2009, 10:06 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Fefe píše: MIrec01 píše: Co sa tika Disca tak od neho sa nic dobre čakat ani nedá však čo by sme aj čakali ked je to bývali policajný kriminalista. ... neposudzuj človeka podľa "zamestnania" či už bývalého alebo terajšieho ... ... alebo že by: šaty robia človeka ?!
Vidno ze ma nepoznaš.
Ja som z dotyčným pánom mal toho dost a stale stale sa vie zachovať ako typický organ 
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Pia, 20.03.2009, 10:43 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
|
MIrec01 píše: typický organ 
 to je dobréééééééé ...............typicky organ........... 
|
Pia, 20.03.2009, 11:02 |
|
 |
shaman
OFFROAD Expert
|
Fefe píše: ... neposudzuj človeka podľa "zamestnania" či už bývalého alebo terajšieho ...
Proc ne?
Urcite to o cloveku neco vypovida.
Treba pan, ktery vystridal 4 pojistovny a nekolik - dnes uz zkrachovalych - fondů, ma prehled o multilevelmarketingu a o bombastickem americkem leasingu, bude zmrd.

|
Pia, 20.03.2009, 12:42 |
|
 |
Juraj
Ťažký Profík
Registrovaný: Sob, 23.02.2008, 18:18 Príspevky: 407 Bydlisko: Dolne Kysuce
|
pani,neviem ,ci to ma zmysel sa dalej zakopavat a kydat jeden na druheho.Urcite doslo k viac menej k nespravodlivemu ociernovaniu josovej snahy vytvorit nieco ,co by nas opat pevnejsie spojilo. Joso je citlivy chalan s velkou dusou,nezda sa mi,ze by vedel podrazit druhov. Ak nieco nedodrzi,alebo nesplni, je to vacsinou pre jeho hovadsky siroky zaujmovy a pracovny zaber a smolu pri praci a s autom. Nakoniec stale plati, kto nema vinu nech hodi do mna kamenom. Skuste to dole urovnat, nech sa obidve akcie uspesne usporiadaju 
_________________ Samik 1,3 Truck2000,Power 4,3t a ostatne co v aute ma byt...
|
Pia, 20.03.2009, 13:43 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|
Chalani Z NZ clubu krtko,losos,zoli,frankie,dalo,karci,csiga,doktore mam vas rad ste super chalani ktorí ked vedeli a vedia pomozu, pripravujete Komocu drzim palce rad by som sa pridal pomohol ale asi neee ale ako sponzor sa pridavam do akcie co v dnesnej dobe je problem bo kriza je. Len o jednu vec by som bol rad ty co oslovuju osobne majitela pozemku na OFF rahu nech netrepu zbytocne na moje meno za co vopred dakujem a im to nepomoze  .
PS: deti vo velkych obleceniach
|
Sob, 28.03.2009, 23:07 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|