Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 16:52
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ] 
 zaujimavost 
Autor Správa
Frajer

Odpoveď s citáciou
Fico odoprel Sólyomovi vstup na územie Slovenska

Pia, 21.08.2009, 17:38
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no nevieeem, ale nebude to mat dobry dopad,, kua budu slovensko zrejma kritizovat v cvelej unii,,,,, neze by som sa zastaval Solyoma, je mi donho prd,ale ked pride , akoze uz nepriide,,na sukromnu nastevu tak ocom to je vlastne?komu tym ublizi?, a koniec koncom nemame my dost problemov? ktore treba riesit? a vlada sa zaobera takymato picovinami? s prepacenim za vyraz, vlada ba sa mala zaoberat insou paalcivou problematikou,ktore naas tazia, aby viacej uz nekradli,,, a nechat toho chuja ist svojou cestou, nech sa poondie aj so svojou sochou v Komarne...

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pia, 21.08.2009, 18:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Problem je vtom, ze clovek aktivne cinny vo vysokej politike nema sukromne navstevy a ti co si chcu prihriat polievocku v tom vidia provokaciu aj ked v skutocnesti nejde o nic ale ukazuju ako su dolezity.

Sob, 22.08.2009, 9:19
Profil WWW
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nus mas pravdu, ale len aby to nemalo zly dopad na nas stat, zhladiska EU, nakolko unas sa roby vsetko podla vole jednotlivcov vo vlade,,haja vlastne zaujmi a nie zaujmi statu a slovenskeho ludu...

Sob, 22.08.2009, 10:21
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no nevím prečo je problém len na južnej strane a na poľskej nie prečo majú byť v slovenských učebniciach maďarské výrazy a prečo má maďarská plofašistická uniformovaná strana pochodujúca v budapešti robiť nábory na slovensku prčo sú na slovensku maďarské školy a v maďarsku slovenské nie prečo nás maďari obvinujú že dvojkríž na našej zástave sme im ukradli a tak ďalej keď si maďar a cítiš to tak tak choď do maďarska a ak si slovák tak i nechaj nasrať na hlavu veď felvidek každý nech si spravý svoj názor

Sob, 22.08.2009, 11:30
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nus nemyl si dojem s pojmom, tu na juhu zijeme si bez problemov,,,, neni tu ziaden problem s mensinou,,problem robia politicii s negativnym zmyslaniim,a cigoši,,,keby si tu byval, mal by si insi nazor,,,vsade na svete kazda mensina ma pravo na svoje vzdelanie a svoju kulturu..a nie ju utlacat,,za takymato vecami stoja stale politici, a zneuziju na to mensinu...

Sob, 22.08.2009, 12:01
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
efendi píše:
nus nemyl si dojem s pojmom, tu na juhu zijeme si bez problemov,,,, neni tu ziaden problem s mensinou,,problem robia politicii s negativnym zmyslaniim,a cigoši,,,keby si tu byval, mal by si insi nazor,,,vsade na svete kazda mensina ma pravo na svoje vzdelanie a svoju kulturu..a nie ju utlacat,,za takymato vecami stoja stale politici, a zneuziju na to mensinu...
však o tom to je že politici si na tom hrejú polievočku a hladajú škulinku aby sa presadili na scéne

:smt166 . Quotovanie. F.

Sob, 22.08.2009, 12:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
musim s tebov plne suhlasit nakolko som dos casu stravil na juhu na vojancine a toto iste co pises vraveli obicajny ludkovia v DARMOTACH a prilahlych obciach uz vtedy co je cca.17r. nas5. Najvecsim problemom boli su a budu cigosi bo stale len nieco chcu ale aby nieco mali naco by prispeli aj oni to uz nie a preto vravym ,ze skvor budu padat z neba pecene holuby a smazene steaky ako naucit poniektorich cigosou slusnemu spravaniu a tomu , e treba rano vstat a ist pracovat 8-)

Sob, 22.08.2009, 12:37
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
aj ja mám z vojenčiny len dobré skúsenosťi a zelenina na lečo bolo každé leto ešte dlhé roky :-D ale načo ten maďarský prezident obchádza bývalé štáty veľkého uhorska tak to neviem možno neni problémi v našich politikoch ako v maďarských a naše palčáky sú len predlženou rukou ešte že teraz ide ten bugár

Sob, 22.08.2009, 12:55
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Medzinarodny protokol je medzinarodny protokol. Ma sa ho drzat. Ked chce ist niekde na kavu nech ide, ale verejne vystupenie ? Rumuni ho tiez poslali do riti, ked chcel vyviest nieco spolocne. Raz zadrzali lietadlo a raz kolonu aut. V Srbsku detto.

Sob, 22.08.2009, 19:31
Profil WWW
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
V Kosiciach zije vela zmiesaných rodín a nikto nema problem s Madarmi ale ich provokovanie uz zacina byt neznesitelne preco ten I...t solyom robi to co robí dobre spravila nasa vlada zasadla a pekne mu odkazali ze nie je ziaduci neprihrieva si solyom polievocku?Necudujme sa ked je debil na cele ze vznikaju gardy a kade ake jobiky

Ned, 23.08.2009, 9:01
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
efendi píše:
,,,vsade na svete kazda mensina ma pravo na svoje vzdelanie a svoju kulturu..a nie ju utlacat,,za takymato vecami stoja stale politici, a zneuziju na to mensinu...

Mňa by zaujímalo kde "všade na svete", resp. na "ktorom" svete sa takéto niečo deje a v akom rozsahu.
Túto otázku myslím vážne, nie je to iba ironická poznámka. Rád by som totiž objektívne porovnal rozsah podpory menšín vo svete a u nás. Kto máte nejaké informácie, šup sem s nimi.

Ned, 23.08.2009, 22:08
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Zdar aka zaujimavost? Vse je len politika ! Nas ludi sa to netyka le vlady si robia rozbroje a potom par jedincov si to berie na srdce a idu riesit neriesitelne. V tej dobe sme boli offroadovat v madarsku mohli nas tam ukrizovat ale sme doma zdraví celí a spokojny a nad celo zalezitostou sme sa s madarmi zasmiali a koly politike ma dnes aj hlava bolí z tolkeho piva.

Ned, 23.08.2009, 22:18
Profil WWW
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
veru Joso mas pravdu to iba zopar debilov ma prípravy na volebnu kampan aj na jednej strane aj na druhej strane hranice obycajný ludia sa nad tým ani nepozastavia maju svoje problemy

Ned, 23.08.2009, 22:33
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vojto515 píše:
V Kosiciach zije vela zmiesaných rodín a nikto nema problem s Madarmi ale ich provokovanie uz zacina byt neznesitelne preco ten I...t solyom robi to co robí dobre spravila nasa vlada zasadla a pekne mu odkazali ze nie je ziaduci neprihrieva si solyom polievocku?Necudujme sa ked je debil na cele ze vznikaju gardy a kade ake jobiky

Prave ze sa zachoval ako inteligent, co nasi pollitici nedokazu.. To ze su tam gardisti, u nas su tiez, len pod inym menom a este chcu aj stranu.. A polievocku sme si uvarili zasa len my.. Ja chodim vela do madarska, mam tam obchodnych partnerov a aj znamych a ziadny problem. Problem je v tych,co volili nasich politikov a teraz nadavaju. Tak len trpme spolocne a stazujme sa to sme sa naucili, alebo palme naftu a benzin a citme sa dobre ;-)

off road club NZ, www.4x4nz.inx.sk

Ned, 23.08.2009, 23:48
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 15 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný