Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana
Predam GABOVE GULE - zalohovane
Autor |
Správa |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
Ja viem, že sa tu predávajú už nie moje GG gule,  ale toto je výsledok z mojej strany
pôvodný
Veľa som nejazdil, ale pokiaľ sú ako tak kolesá na zemi, tak šklbú obidva odušu. Ak je prekríženie príliž veľké a koleso sa odlepí od zeme je nutné pomôcť trocha brzdou. Uvidíme čo to bude robiť v mokrom teréne.
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Sob, 26.09.2009, 21:07 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Takže už je kolíkáč odskúšaný???  Super.
Náklaďáky GAZ66 ich majú na oboch nápravách a je to bez problémové, a hlavne účinné. JA by som ich bral tiež na obe nápravy na trola, keby existovali.
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Ned, 27.09.2009, 15:53 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
Už je odskúšaný, no bolo málo času, aby som ho otestoval poriadne. Isté je, že je to už iné cafe, predok akoby začal viac počúvať a nemá snahu auto rozhombávať a hlavne sa tak rýchlo nerozkáče pri prehrabávaní pri výjazdoch do stien. Trocha sú otravné zvuky z neho pri jazde na suchšom povrchu, keď treba zatáčať do kopca pod plynom, ale to by chcelo urobiť redukčku tak, aby sa dal vypnúť predok aj pri redukovaných prevodoch. Tuším sa to dá nejako na Vitarackej redukčke zbastiť, ale musí sa to prerobiť na dve páky.
Už mi chýba len testovanie v mokrom teréne, tam by sa mal prejaviť kolikáč naplno, tak som zvedavý, ako sa ukáže. 
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Pon, 28.09.2009, 8:45 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|