Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 16:52
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 48 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
 Predam GABOVE GULE - zalohovane 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja viem, že sa tu predávajú už nie moje GG gule, :-D ale toto je výsledok z mojej strany
Obrázok

pôvodný
Obrázok

Veľa som nejazdil, ale pokiaľ sú ako tak kolesá na zemi, tak šklbú obidva odušu. Ak je prekríženie príliž veľké a koleso sa odlepí od zeme je nutné pomôcť trocha brzdou. Uvidíme čo to bude robiť v mokrom teréne.

Sob, 26.09.2009, 21:07
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takže už je kolíkáč odskúšaný??? :shock: Super.

Náklaďáky GAZ66 ich majú na oboch nápravách a je to bez problémové, a hlavne účinné. JA by som ich bral tiež na obe nápravy na trola, keby existovali.

Ned, 27.09.2009, 15:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Už je odskúšaný, no bolo málo času, aby som ho otestoval poriadne. Isté je, že je to už iné cafe, predok akoby začal viac počúvať a nemá snahu auto rozhombávať a hlavne sa tak rýchlo nerozkáče pri prehrabávaní pri výjazdoch do stien. Trocha sú otravné zvuky z neho pri jazde na suchšom povrchu, keď treba zatáčať do kopca pod plynom, ale to by chcelo urobiť redukčku tak, aby sa dal vypnúť predok aj pri redukovaných prevodoch. Tuším sa to dá nejako na Vitarackej redukčke zbastiť, ale musí sa to prerobiť na dve páky.
Už mi chýba len testovanie v mokrom teréne, tam by sa mal prejaviť kolikáč naplno, tak som zvedavý, ako sa ukáže. :smt025

Pon, 28.09.2009, 8:45
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 48 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný