Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Červeny Patrol 061 Lm poznate ho?
Autor |
Správa |
YJ KAO
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 26.01.2010, 22:27 Príspevky: 383 Bydlisko: TRENČÍN, LIPTOV
|
Ospravedlňujem sa Lutherovi za moju reakciu na jeho príspevok na 2 strane - zle som ho pochopil!!! Moja reakcia bola neadekvátna!
_________________ všetko čo má kolesa, pásy, nohy .......
|
Sob, 04.01.2014, 0:01 |
|
 |
Rubi
Učeň
Registrovaný: Uto, 15.05.2012, 22:16 Príspevky: 86 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Ono je to doležité,že to dobre dopadlo.Niekedy dopadne kosa na kameň.Doležité je zachopvať rozvahu,kľud. Nie je doležité aké to boli autá Patrol,Jeep,Hummer ale je doležité to,čo má v aute /aj v Trabante/ten druhý. A potom boh ho ochraňuj... vždy si treba vravieť pokoj,pokoj... ja a moji blízky žijú,nič sa im nestalo a hriešnik sa napraví.Ak to číta určite pochopí a už v živote nikoho vedome neohrozí.
|
Sob, 04.01.2014, 0:31 |
|
 |
Hesh
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 07.12.2010, 10:17 Príspevky: 420 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Necudujem sa tejto reakcii je to velmi zname miesto osobne ked idem tade a vidim po pravej strane auto s inou SPZ ako LM tak pribrzdim lebo viem ze na 90% sa bude radit predomna ale to su nie "domaci" tak to chapem nepoznaju to tu a ako povedal moj instruktor autoskoly toto miesto je unikat v europe toto nemaju nikde takto sprosto poriesen3........ no ale ked to urobi niekto domaci ktory to pozna len sa ponahla neviem kam ze ho zabije 30s napr a pritom ohrozi inych  to uz je fakt na zamyslenie ale sme len ludia nie stroje........
_________________ Mitsubishi Pajero "Blister fender" 3.5 V6 24v wagon manuál 143 kW (194ps) pri 5000 otáčkach, 313 Nm pri 3500 otáčkach
Staré pořekadlo "Objem ničím nenahradíš"
|
Sob, 04.01.2014, 3:16 |
|
 |
YJ KAO
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 26.01.2010, 22:27 Príspevky: 383 Bydlisko: TRENČÍN, LIPTOV
|
Hesh no bola by to pravda keby som nebol takmer Mikuláščan, neodjazdil tam tisícky kilometrov na tej ceste, v Mikuláši som odjazdil na motorkách od 99´ ako aj po Okoličnom plnú prdel km, do Žiarskej,Jamníku, Jána, chodím x rokov, chlapcom do Ridersu (tam mám miesto na stene, bol som tam jak doma), v Bobrovníku som od 2006- postavil som tu 13domov ecetereeceteraecetera, takže z miesta pri Žiaranovi - čo je zvelorekár (chodil som k nemu 5rokov so svojim kaukazákom) som absolvoval mnohokrát a zažil som tam kadečo. Toto bolo iný level..... Na Mare som strávil za posledných 7rokov cca 60% svojho času, takže sa tak trochu považujem za domáceho na nie celkom neznalého miestnej vyhlášky..... Preto ma nasrala arogancia.... Poznám tu kopec ľudí a z toho veeeeľa kamarátov.... a niesú arogantí
_________________ všetko čo má kolesa, pásy, nohy .......
|
Sob, 04.01.2014, 9:17 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
|
Uto, 07.01.2014, 0:01 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|