Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 22:58
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 banco mais 
Autor Správa
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
keď lízing, tak s peknou babou, inak za nič na svete
onehda po zakúpení môjho auta som vybavoval lízing na auto ktoré už bolo moje (spätný lízing?) zmierený aj s preplatením a ďalšími nevýhodami
pri žiadnej pôžičke či úveri som nezažil toľko papierovania
keď bolo už všetko vybavené a šli sme popísať zmluvu, ešte si spomenuli na potrebu lajstra o pôvode a to ma už tak vytočilo, že som ich poslal do... reku keď nechcete moje prachy, váš problém...
zrazu začali byť strašne ústretový, no ja som už bol vyliečený a som rád, že to tak dopadlo...

2 Martin: pravdu máš, ale aj firma si musí zvážiť, či nekúpiť radšej za hotové a postupne odpísať...je to určite lacnejšie, len musí byť k dispozícii tá hotovosť...

Str, 20.02.2008, 10:58
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
aHOJ mASURKO CO SA TYKA BANCO MAIS TAK SPOLOCNOST JE TU U NAS NA TRHU DOST DLHO JE TO BANKOVY SUBJEKT KTORY POSKYTUJE UVERY A NIE LEASINGI. VYHODOU JE ZE TI SPRAVIA UVER AJ BEZ HAV. POISTENIA A UZ PAR UVEROV SOM CEZ NICH SPRAVIL. KEBY SI CHCEL TAK TI VIEM AJ MEILOM POSLAT NEAKU UVEROVU PONUKU LEBO AKO AUTOBAZAR S NIMI SPOLUPRACUJEME.. DANO

Str, 20.02.2008, 12:27
Profil WWW
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... leasing nie je nevyhnutne zlý... niekedy sa môže veľmi oplatiť. Leasingujú sa obrovské dopravné lietadlá, námorné tankery aj celé továrne a rafinérie. Len treba pochopiť a správne zrátať tie triky pri šmelení s daňovým základom a odpisom majetku. Prenajaté (lízované) auto odpraceš do nákladov za tri roky = tie tri roky máš menší daňový základ a platíš menšie dane ale zároveň ti auto nefiguruje v majetku. Keď kúpiš do firmy auto na úver, vyskočí ti v majetku hneď a celé a odpisuješ ho do nemoty po troške a zároveň splácaš banke úver. Takže za určitých okolností je leasing výborná vec a dá sa na ňom vela ušetriť.
Problém je, že ľud nechápe na čo je leasing dobrý a zamieňa si ho s pôžičkou.

Ak da banco mais normálnu klasickú sekeru, tak to je iné kafe. Totižto... keď vezmeš auto na leasing, tak sa bojíš ty, či všetko klapne. Keď vezmeš káru na sekeru, tak sa bojí banka či všetko klapne.

Str, 20.02.2008, 13:00
Profil WWW
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja som bral auto na lizing asi tak ze, si das vypracovat ponuku .Potom s tou ponukou ides do inej lizingovky,ta ju samozrejme podlezie, s tou ponukou ides do dalsej lizingovky, odtial do dalsej pripadne uz do tej prvej. Usmieval sa este aj predajca ,vraj taky lizing este nevidel. :-D

Štv, 21.02.2008, 10:39
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný