Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Autor |
Správa |
Tyky
OFFROAD Expert
|
a sme doma 
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Pia, 04.07.2008, 9:44 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
peterB píše: Cely tento chaos by sa v pohode vyriesil keby sme aj my tak ako transporter mohli na benzinkach platit v dolaroch ... ja chcem platit 130dolacov za barel ... Ale nastastie nas stat je dementny a znizil dat z LPG - ja sa vytesujem http://www.natankuj.sk/?go=vyhladavanie ... 0&znacka=0
Ja som sa dotesil. V RS sa LPG zniczovat nebude. "naco ved aj tak ho budete kupovat" 
|
Pia, 04.07.2008, 10:45 |
|
 |
konik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 06.02.2008, 20:07 Príspevky: 743 Bydlisko: Nitra
|
neboj v rs lpg znizovat bude lebo mu to tam nikto kupovat nebude
to aj ja radsej natankujem v nr kde je o 3 skk lacnejsie ako v ba
rozdiel na nadrzi uz vyda na slusnu zurku
|
Pia, 04.07.2008, 12:50 |
|
 |
enduro
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 27.11.2006, 22:58 Príspevky: 597 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
akurat je tam chyba, lebo barel stoji 150$/barel, v tomto pripade to znamena 14% zvysenie realnej ceny barelu ropy oproti 80% zvyseniu ceny litra nafty v priebehu 6 rokov
inak cely humbug okolo Iraku a Saddama bol udajne prave koli tomu, ze Saddam vazne uvazoval o tom, ze zacne ponukat ropu za eura...
ale ja si tiez myslim, ze keby nasi voleni politicky zastupcovia chceli, dalo by sa s Ruskom vyjednavat o cene ropy (Bielorusko a Ukrajina tiez nekupuju za burzove ceny)... a mozno ani my, ale Slovnaftu (MOL-u) taketo ceny vyhovuju...
takze hacknite uz niekto konecne tie tajne archivy, v ktorych su ulozene plany motora na H2O!!! 
_________________ Dodge Durango 3.6 FlexFuel Limited 2015 Ex: Jeep GrandCherokee Limited 2,5 TD 2" spacers, Rancho 5000 Ex: Jeep GrandCherokee Limited 5,9 LX V8 SelecTrac, Flowmaster, K&N Ex: Jeep GrandCherokee Overland 4.7 H.O. Rancho 5000 1,5"
|
Sob, 05.07.2008, 9:40 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
V tomto pripade uz nejde o MOL ale o dane, ktore mame vysoke ...
Ak si zoberies cenu paliv bez spotrebnej dane, zistis ze mame ceny velmi dobre. Lenze ked je palivo zdanene spotrebnou danou a narch este DPH, uz sa to niekde musi objavit ... A spotrebna dan dolu nepojde (aj ked to ficko avizoval), nakolko je to myslim 3 najvynosnejsi prinos pre statnu kasu.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 05.07.2008, 10:17 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Ono, plány by boly človeku na prd. Ak budeš mať na dvore raketoplán, tak si tak isto nezalietaš a keď budeš mať doma presné plány na výrobu takého notebuku, tiež si na ňom tak skoro nezasurfuješ, to mi ver.
Na to treba zapojiť celú mašinériu, aby to fungovalo.
Ono napr. cigarety zabíjajú /a je to už overené/ na rozdiel od konopy. Ale sú povolené, lebo štát na tom ryžuje.
A to je to. Bohatému je to jedno, aspon sú prázdnejšie cesty, podnikatel si DPH odpíše a dá si to do nákladov a chudobný má z práce sadnúť na električku a fuchho domov, čo sa má čo rozvážať. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Sob, 05.07.2008, 10:58 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
enduro píše: inak cely humbug okolo Iraku a Saddama bol udajne prave koli tomu, ze Saddam vazne uvazoval o tom, ze zacne ponukat ropu za eura...
bol to určite jeden z dôvodov. Saddám chcel otvoriť ropnú burzu v eurách. Rovnako ako Ahmadinedžád otvoril teraz v Iráne...zároveň je tam prípadný bonus v podobe podielu na kaspickom mori...jenoducho treba tam rýchlo vtrhnúť, ved sú to všetko teroristi ohrozujúci civilizovaný svet.  Sú to všetko jednoduché rovnice...ak by klúčové štáty prešli na platby za ropu eurami uvolnili by sa na predaj bilióny dolárov z devízových rezerv, čo by už kurz USD neustál ani náhodou. To samozrejme vedia všetci a teraz už nieje v záujme asi nikoho aby odštartoval lavínu, ktorá by v konečnom dôsledku zmrzačila každý štát resp. celý svet, tak sa to už len oddaluje, FED robí čo môže, dohadujú sa ústupky ako "vy si neprehodíte devízové rezervy 1,45 bilióna USD na Euro a my vám za to....."  .
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Sob, 05.07.2008, 11:11 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Ešte že je všetko presne tak, ako má práve byť.
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Sob, 05.07.2008, 11:27 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Vsak som ho sem dal asi pred rokom. Nevadi tu to mas znovu :
http://volnaenergie.xf.cz/navody/Motor%20na%20vodu.html
Btw. videl som a pocul video kde bol prerobeny Jeep Cj a islo to celkom pekne.
|
Sob, 05.07.2008, 18:59 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|