Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 04.05.2025, 3:18
Dnes je nedela 4. mája 2025, meniny má Florián a zajtra Lesana, Lesia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Hmyz a otvorene okno 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Nazdarek offaci !!
Neviem ze ci je to hodne temy ale stala sa mi dnes neskutocna prihoda a mohla skoncit zrusenim mojho offu.
Od dneska si nestahujem bocne predne okno ani na 1cm !!
Pocas plynulej jazdy 60km/h mi cez 3cm stiahnute okno vpalila vcela do auta a doslovny čelny naraz som schytal tak ze som skoncil na pohotovosti. :D
Na pohotovosti ma zacali obskakovat a pichat samými ihlami lebo vraj ustipnutie do hlavy nie je vobec sranda.
Zistil som to !! Som spuchnuty ako kyklop z hvieznych vojen.
Do buducna si dam namontovat sietku proti hmyzu alebo neotvaram predne bocne okno :smt017 :smt017 .

PS: V ten moment po zastavenie OFF zaberal oba jazdne pruhy :(

Uto, 05.08.2008, 21:23
Profil WWW
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
bud rad. ja som uz davnejsie pocul v radiu, ze je to nebezpecne. napriklad ked mas vystrceny laket z okna a kratke rukavy, vosy bodavy mozu vletiet do rukavu a pri reflexe nejako ju odtial dostat to casto konci nehodami.
takze si mal v podstate velke stastie.

odkedy mam elektricke vsetky okna (nerozumiem tomu uzasnemu rieseniu mat elektricke len vpredu a vzadu na svihadla, nechapem co sa na tom usetri, ved ten manualny mechanizmus musi byt drahsi ako vypinac s elektromotorcekom), otvaram zasadne prave zadne okno. teda ked idem sam a klima uz mi ide na nervy.

Uto, 05.08.2008, 21:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
SittingBull píše:
bud rad. ja som uz davnejsie pocul v radiu, ze je to nebezpecne. napriklad ked mas vystrceny laket z okna a kratke rukavy, vosy bodavy mozu vletiet do rukavu a pri reflexe nejako ju odtial dostat to casto konci nehodami.
takze si mal v podstate velke stastie.

odkedy mam elektricke vsetky okna (nerozumiem tomu uzasnemu rieseniu mat elektricke len vpredu a vzadu na svihadla, nechapem co sa na tom usetri, ved ten manualny mechanizmus musi byt drahsi ako vypinac s elektromotorcekom), otvaram zasadne prave zadne okno. teda ked idem sam a klima uz mi ide na nervy.

O tom som vedel ze ruky a tak to skusil aj nas kolega webo :D , ale ze takto vpali cez tak malu skaru som s tym neratal

Uto, 05.08.2008, 21:35
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
stastie ze sa ti nic nestalo...ja som pred 2 rokmi vypil v plechovke piva osu...stipla ma do korena jazyka a dobre 3 hodiny som nemohol rozpravat...stastie ze nie som alergicky...ale ked som tak v sobotu doobedu z rybacky volal zene domov a suslal som do telefonu neverila mi ze nie som nayebany :-D

Uto, 05.08.2008, 21:56
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som kedysi davno dostal vcelu pod kratasy pri zbesilej jazde pionierom vedla slnecnicoveho pola...to by ste neverili ze je clovek schopny vyskocit za jazdy na rovne nohy..takze este plus par kotrmelcov odrenin a oskreta huba :-D ..odvtedy nemam rad motorky vcely a slnecnicu..a ani kratke gate :D

Uto, 05.08.2008, 22:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
RAIDER píše:
ja som kedysi davno dostal vcelu pod kratasy pri zbesilej jazde pionierom vedla slnecnicoveho pola...to by ste neverili ze je clovek schopny vyskocit za jazdy na rovne nohy..takze este plus par kotrmelcov odrenin a oskreta huba :-D ..odvtedy nemam rad motorky vcely a slnecnicu..a ani kratke gate :D

:smt023 :smt023 :smt023. Tam aj sieťku tažko namontuješ !! :D :D

Uto, 05.08.2008, 22:08
Profil WWW
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ked uz sme pri tych osach:
je leto a vysoka sanca ze tie zvery postipu. neprepadat panike (lahsie sa hvori ako kona, ale ved zas to neni nic tak strasneho), ak sa da, tak z rany okamzie vyicat, vysosat (nepoznam lepsie slovo) ten jed a co sa da tak este vytlacit az pojde krv. tak ako vo filmoch ked postipe had. dost to pomaha, to radioaktivne svinstvo treba co najrychlejsie a najdokladnejsie dosat z tela von. potom to neni take opuchnuute a ani to tak neboli.
vlastna skusenost.

Uto, 05.08.2008, 22:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
SittingBull píše:
je leto a vysoka sanca ze tie zvery postipu. neprepadat panike (lahsie sa hvori ako kona, ale ved zas to neni nic tak strasneho), ak sa da, tak z rany okamzie vyicat, vysosat (nepoznam lepsie slovo) ten jed a co sa da tak este vytlacit az pojde krv. tak ako vo filmoch ked postipe had. dost to pomaha, to radioaktivne svinstvo treba co najrychlejsie a najdokladnejsie dosat z tela von. potom to neni take opuchnuute a ani to tak neboli.
vlastna skusenost.

Sosat som si to nevedel ale vytlacat po odmontovani zihadla som spravil ale aj tak. Mozno to bola vcela utecenec s madarska lebo som bol tak 2km od hranic :-)
:smt017 :smt017 :smt017

Uto, 05.08.2008, 22:15
Profil WWW
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja teda alergik na poštípanie som a ako to má viac ako 4 nožičky a pruhovanú riťku, tak nie sme kamaráti :-D

1.) Zistil som systémom hókus pókus omyl skúška šoférovo okno full otvorené a pravé zadné do polovice a neťahá to dnu (len málo a príjemne - dámy by mali účes dobrý)

2.) namontil som ofuky a potvory asi nevlietnu - a ak aj, tak nie priamo knock out :-D

-ka-

PS: inak gratulejšon, že nebou demolišon :-D

Uto, 05.08.2008, 22:20
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Karlito píše:
Ja teda alergik na poštípanie som a ako to má viac ako 4 nožičky a pruhovanú riťku, tak nie sme kamaráti :-D

1.) Zistil som systémom hókus pókus omyl skúška šoférovo okno full otvorené a pravé zadné do polovice a neťahá to dnu (len málo a príjemne - dámy by mali účes dobrý)

2.) namontil som ofuky a potvory asi nevlietnu - a ak aj, tak nie priamo knock out :-D

-ka-

PS: inak gratulejšon, že nebou demolišon :-D

Tak tomu sa hovori smola :( :(

Uto, 05.08.2008, 22:29
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kto ťa viacej dopichal. Tá včela, alebo sestričky? Ja po pichnutí nespuchnem. To by ma zaujímalo(ukrutne)či po pichnutí spuchne zdravotná sestra. To je fakt dôležitejšie.

Uto, 05.08.2008, 23:04
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
SittingBull píše:
je leto a vysoka sanca ze tie zvery postipu. neprepadat panike (lahsie sa hvori ako kona, ale ved zas to neni nic tak strasneho), ak sa da, tak z rany okamzie vyicat, vysosat (nepoznam lepsie slovo) ten jed a co sa da tak este vytlacit az pojde krv.

Zrovna som kukal na nizsie uvedeny pripravok, nez som narazil tento thread
http://www.smrtihlav.cz/index.php?main_ ... cts_id=572
a komu to je drahe, kupi si razitko ... Fakt podarena vec ... Len ci aj funguje..
http://www.smrtihlav.cz/index.php?main_ ... ts_id=1905

Uto, 05.08.2008, 23:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tunki píše:
Kto ťa viacej dopichal. Tá včela, alebo sestričky? Ja po pichnutí nespuchnem. To by ma zaujímalo(ukrutne)či po pichnutí spuchne zdravotná sestra. To je fakt dôležitejšie.

Tak teraz si tomu dal Tunki ale v ten moment na take sialenstvo ani nemyslis :-) :D . Hlavne ked ma cez 50

Uto, 05.08.2008, 23:22
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finder píše:
SittingBull píše:
je leto a vysoka sanca ze tie zvery postipu. neprepadat panike (lahsie sa hvori ako kona, ale ved zas to neni nic tak strasneho), ak sa da, tak z rany okamzie vyicat, vysosat (nepoznam lepsie slovo) ten jed a co sa da tak este vytlacit az pojde krv.

Zrovna som kukal na nizsie uvedeny pripravok, nez som narazil tento thread
http://www.smrtihlav.cz/index.php?main_ ... cts_id=572
a komu to je drahe, kupi si razitko ... Fakt podarena vec ... Len ci aj funguje..
http://www.smrtihlav.cz/index.php?main_ ... ts_id=1905

Dobry tip pre tych co sa zdrzuju v prirode :smt023 :smt023

Uto, 05.08.2008, 23:23
Profil WWW
Mašinista
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Na postipanie od bezne dostupneho hmyzu je dobra cibula, rozkrojena a poliata octom. Docela to riesi opuchnutie a suvisiace pocity. Obavam sa, ze co so srsnom velkosti kratkeho nastavca z goly, v kabine v osemdesiatkilometrovej rychlosti, to neriesi.

Funguje kaser aj na hmyz?

:smt077

Str, 06.08.2008, 7:13
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 27 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný