Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 07.05.2025, 20:39
Dnes je streda 7. mája 2025, meniny má Monika a zajtra Ingrida

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 srandicky???srandicky!!! 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
Odpoveď s citáciou
asi takto,casto sa da citat ze,cheff admin nenavidi ked mnozstvo nas quotuje prispevky,pretoze je s tym mnozstvo prace to likvidovat a nezasierat/citoval som/vlakna-tomuto rozumiem.pritom bolo spomenute,ze aj debil/citoval som/ale nie na tomto fore,pochopi ze tak konat netreba...moj postreh-ak sa mam borit v niektorych prispevkoch napr,25 stranami aby som to co chcem zvyraznit nemohol prilepit ku konkretnemu prispevku,resp.reakcii v nom sez quote aby bolo jasne o co mi ide tak kladiem otazku-NA KTORU PI.U JE TEDA V PONUKE QUOTE?cheff-zrus tuto moznost,nemusis nervacit na nas debilov co ako tak ovladame pocitac,vytvor vedlasi podobny cluboffroad pre menej pocitacovo gramotnych/debilov/citoval som-nazbiera sa nas tam dost... a teraz co ma dohnalo k tomuto vytvoru-v teme-poradna- vrakovisko,som lahko hodil na majkovu potrebu nd aspon podla mna vtipnu poznamocku,clovek majko z ostra odpisal ze sa mu neraci citat debiliny ak nepomozem,tak nech mu nezasieram vlakno....ak moj nevies srandovat,tak si v zivote naozaj ochudobneny o prijemny ludsky zvyk,co mi je uprimne luto...to na tvoju reakciu a hned na to v strehu cheffadmin,cosi o tom ze moznosti su neobmedzene...ide s toho strach!nie som konfliktny typ a uz vobec nie ten kto uraza resp znevazuje akukolvek pracu napr,teraz adminovu ale mam z toho tu taky zmiesany pocit ze niektorym starousadlikom sa tu niektore veci premelu bez povsimnutia a niektorym zase nie/zeby sefovsky komplex?/NIE JE TO ZVLASTNE? na samom zaciatku som dlho rozmyslal ci napisem,potom co napisem ale myslim ze som povedal aj za viacerych na tomto fore....tak a teraz moze zacat striekat krv ako je to spomenute v tejto sekcii,pekny vecer prajem....peter faltani off krupina

Naposledy upravil pfka1 dňa Pia, 13.02.2009, 22:25, celkovo upravené 1

Pia, 13.02.2009, 20:19
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
pfka1 píše:
asi takto,casto sa da citat ze,cheff admin nenavidi ked mnozstvo nas quotuje prispevky,pretoze je s tym mnozstvo prace to likvidovat a nezasierat/citoval som/vlakna-tomuto rozumiem.pritom bolo spomenute,ze aj debil/citoval som/ale nie na tomto fore,pochopi ze tak konat netreba...moj postreh-ak sa mam borit v niektorych prispevkoch napr,25 stranami aby som to co chcem zvyraznit nemohol prilepit ku konkretnemu prispevku,resp.reakcii v nom sez quote aby bolo jasne o co mi ide tak kladiem otazku-NA KTORU PI.U JE TEDA V PONUKE QUOTE?cheff-zrus tuto moznost,nemusis nervacit na nas debilov co ako tak ovladame pocitac,vytvor vedlasi podobny cluboffroad pre menej pocitacovo gramotnych/debilov/citoval som-nazbiera sa nas tam dost... a teraz co ma dohnalo k tomuto vytvoru-v teme vrakovisko,som lahko hodil na majkovu potrebu nd aspon podla mna vtipnu poznamocku,clovek majko z ostra odpisal ze sa mu neraci citat debiliny ak nepomozem,tak nech mu nezasieram vlakno....ak moj nevies srandovat,tak si v zivote naozaj ochudobneny o prijemny ludsky zvyk,co mi je uprimne luto...to na tvoju reakciu a hned na to v strehu cheffadmin,cosi o tom ze moznosti su neobmedzene...ide s toho strach!nie som konfliktny typ a uz vobec nie ten kto uraza resp znevazuje akukolvek pracu napr,teraz adminovu ale mam z toho tu taky zmiesany pocit ze niektorym starousadlikom sa tu niektore veci premelu bez povsimnutia a niektorym zase nie/zeby sefovsky komplex?/NIE JE TO ZVLASTNE? na samom zaciatku som dlho rozmyslal ci napisem,potom co napisem ale myslim ze som povedal aj za viacerych na tomto fore....tak a teraz moze zacat striekat krv ako je to spomenute v tejto sekcii,pekny vecer prajem....peter faltani off krupina

No teda :wink:

Pia, 13.02.2009, 20:25
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Kapo píše:
pfka1 píše:
asi takto,casto sa da citat ze,cheff admin nenavidi ked mnozstvo nas quotuje prispevky,pretoze je s tym mnozstvo prace to likvidovat a nezasierat/citoval som/vlakna-tomuto rozumiem.pritom bolo spomenute,ze aj debil/citoval som/ale nie na tomto fore,pochopi ze tak konat netreba...moj postreh-ak sa mam borit v niektorych prispevkoch napr,25 stranami aby som to co chcem zvyraznit nemohol prilepit ku konkretnemu prispevku,resp.reakcii v nom sez quote aby bolo jasne o co mi ide tak kladiem otazku-NA KTORU PI.U JE TEDA V PONUKE QUOTE?cheff-zrus tuto moznost,nemusis nervacit na nas debilov co ako tak ovladame pocitac,vytvor vedlasi podobny cluboffroad pre menej pocitacovo gramotnych/debilov/citoval som-nazbiera sa nas tam dost... a teraz co ma dohnalo k tomuto vytvoru-v teme vrakovisko,som lahko hodil na majkovu potrebu nd aspon podla mna vtipnu poznamocku,clovek majko z ostra odpisal ze sa mu neraci citat debiliny ak nepomozem,tak nech mu nezasieram vlakno....ak moj nevies srandovat,tak si v zivote naozaj ochudobneny o prijemny ludsky zvyk,co mi je uprimne luto...to na tvoju reakciu a hned na to v strehu cheffadmin,cosi o tom ze moznosti su neobmedzene...ide s toho strach!nie som konfliktny typ a uz vobec nie ten kto uraza resp znevazuje akukolvek pracu napr,teraz adminovu ale mam z toho tu taky zmiesany pocit ze niektorym starousadlikom sa tu niektore veci premelu bez povsimnutia a niektorym zase nie/zeby sefovsky komplex?/NIE JE TO ZVLASTNE? na samom zaciatku som dlho rozmyslal ci napisem,potom co napisem ale myslim ze som povedal aj za viacerych na tomto fore....tak a teraz moze zacat striekat krv ako je to spomenute v tejto sekcii,pekny vecer prajem....peter faltani off krupina

No teda :wink:

Teda chcel som sa opýtať, čomu nerozumieš?

Pia, 13.02.2009, 20:26
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať re
kuwa chlapi ja som to pochopil tak že z velkeho medera je blizko na madare a tam sa treba pýtať na rangera resp mazdu,tu sa rýchlo konšpiruje :D

Pia, 13.02.2009, 20:29
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
kapo vies ze si ta vazim ako kamosa,to quote ano nie vsak za kazdu cenu zvlast na prvej strane.vsimol som si ze sa to da nejako skratit resp.odstrihnut zatial neviem ako,raz sa to naucim,ale ak to bude reakcia na napr 25 strane tak by to cez quote trebars skratene nebolo od veci....a comu nerozumiem?asi to co som napisal-co je dovolene bohovi nie je dovolene volovi-pisal som o tom....

Pia, 13.02.2009, 20:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
peter niesom v obraze čo sa ti stalo ale quotovanie je fajn, ked chce človek reagovať na nejaké konkrétne vyjadrenie sa niekoho o pár príspevkov vyššie. Ale stráca význam ked sa v quote nachádzajú príspevky piatich userov. Prípadne sa quotujú predchádzajúce príspevky aleb dokonca vlastné...ako demonštruje Kapo. Potom je myslím celkom pochopitelné ked niekomu dojdu zásoby tolerancie a trochu vyprskne.

Pia, 13.02.2009, 20:48
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
moj absolutny suhlas s tebou cheff-stalo sa to co sa da precitat v teme poradna- vrakovisko,nie je tam toho vela lahko sa zorientujes...dokopy o nic nejde ale toto cele som si nemohol odpustit a este raz nikoho tym nechcem urazit ale.....

Naposledy upravil pfka1 dňa Sob, 14.02.2009, 6:55, celkovo upravené 1

Pia, 13.02.2009, 20:54
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Qutovanie = ako popisal diesel, je dobre, ma svoj ucel, urcite sa davat prec nebude, ani nebude dalsie forum pre poloblbych. Uz si tu dost dlho, aby si vedel, ze mozes skusat do aleluja v testovacej sekcii

Prispevky - mali by byt s nejkou vypovednou hodnotou. Ak napises, ze sa treba ist opytat do medera, mozno to svojim sposobom ma vypovednu hodnotu, ale ako si zistil sam, minie sa to ucinkom, ak to je napisane nejasne. (zato si mozes sam, to asi uznas).

Mnozstvo quotacii pod sebou - ze ja to nenavidim :-D
Dovody:
- zneprehladnuje sa forum
- ludia nevedia quotovat
- ked je dotazov velmi vela, provider zvykne dojeb.at prevadzkovatela, ze nadmerna zataz, a zhodi forum, dokial sa to neda do poriadku (nastastie zatial nie nas pripad). Dotaz - vytiahnutie textovej konkretnej informacie z databazy. Zhodi forum - doslova.

Skusim kratke vysvetlenie do hosting problematiky (nebude uplne, ale to nevadi).

Na jednej fyzickej masine bezi niekolko desiatok (mozno stoviek) domen.
Ta masina je sice nadupanam ale stale na obmedzene vykonove prostriedky, ktore sa zdielaju medzi tieto desiatky domen.

Pokial tam naviac nebezi len nejake prachsproste www, ale nieco ako forum (portal, galeria, atd), vytazenost masiny, prudko stupne.
Ak nie su dotazy optimalizovane (admin sa sekne pri implementaci alebo je uplny debil :D), databazovy server dostane tak cez pic.u, ze provider okamzite ukonci cinnost, s tym, ze daj si to do poriadku a potom sa ozvi.

To bola technicka cast :-D
Teraz prax:
Bezna stranka ma x dotazov (jeden prispevok sa sklada priblizne z:
- meno autora, zalozenie konta, bydlisko, pocet prispevkov, natiahnutie fotky, overenie prav, samotny prispevok, atd).
Ak je na stranke 20 prispevkov, tak toto vsetko vynasob 20-imi.
Ak je polovica z tychto prispevkov quotovane zbytocne, tak pridaj dalsich 10x neviem kolko poddotazov naviac.

Zaver:
ked uz ma (a nielen mna) stoji hlavne cas (prachy su a budu), tak mam zaujem aby to v praxi aj fungovalo, a to aj z pohladov, ktore vy ako uzivatelia nevidite.

Sob, 14.02.2009, 1:22
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ok,vysvetlene a pochopene quote so vsetkym okolo neho ale-na mnozstvo poznamociek s alebo bez quote co citam v roznych prispevkoch by podla mnozstva sa teda patrilo reagovat,nereagujes-skoro vzdy tam niekto prinesie trochu humoru co NIE JE na skodu ale v prospech fora.konkretne ja som quote v tom poradna-vrakovisko nedal akurat trochu srandy.cele to bol jeden riadok co myslim server nepolozilo na kolena,hned si vyletel s tvojimi moznostami, co ma dozralo pretoze ak toto bolo povsimnutiahodne s tvojej strany,tak naozaj niektore ine zaquotovane po aleluja alebo nevhodne k problematike prechadzaju bez tvojej okamzitej reakcie a takto sa mi to vidi prinajmensom zvlastne....takto vela som naposledy pisal v slohu na zakladnej skole ale co uz...

Sob, 14.02.2009, 7:31
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
pfka1 píše:
asi takto,casto ............peter faltani off krupina

quotovanie je pri tom jednoduché keď quotovací-citovaný príspevok upravíš-skrátiš medzi
Citácia:
........... a ...............
dokonca jednoducho skrátiš v jednom príspevku všetkých quotovaných ( máš tam napísané quote+užívateľské meno ).
Ja osobne keď vidím qutované dlhé príspevky, ktoré sú ešte "citované" od marienky, čiapočky atď. už ani nečítam. Ak sledujem určitú tému a čítam ju postupne je zbytočné citovať komplet celé príspevky. A určitú šarapatu robia aj citované obrázky.
ad obrázky vo fóre. Rád "pozerám" obrázky ale tie by mali byť v GALÉRII "pekne usporiadané" a nie nabúchané vo fóre. :wink:

Sob, 14.02.2009, 8:47
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dakujem,jasne a pochopil som ako nato...ale tu celkom neslo len o kotovanie... ;-)

Sob, 14.02.2009, 8:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jj vsetci sme si rovny ale niektory rovnejsi :D

s tym nic nenarobis, zucastnuj sa fora nadalej a budes aj ty rovnejsi :smt148

"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."

Sob, 14.02.2009, 9:55
Profil ICQ
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pfka1 píše:
ale-na mnozstvo poznamociek s alebo bez quote co citam v roznych prispevkoch by podla mnozstva sa teda patrilo reagovat,
=
cele to bol jeden riadok co myslim server nepolozilo na kolena,hned si vyletel s tvojimi moznostami, co ma dozralo pretoze ak toto bolo povsimnutiahodne s tvojej strany,tak naozaj niektore ine zaquotovane po aleluja alebo nevhodne k problematike prechadzaju bez tvojej okamzitej reakcie

- Ked mam cas idem na forum viac krat za den, ked nie, tak len vecer.
- Nemam ziadnu povinnost preliezat vsetky prispevky !!! (ani to nerobim, citam len vybrane sekcie, tak ako kazdy iny uzivatel, len ked mam cas a chut preleziem aj z vysok)
- Ze som trafil zrovna majkov prispevok a reagoval na vas dvoch - smola :-D
- Blbe quotacie - nieco opravujem, nieco mazem (ked je toho vela od jedneho cloveka, tak ma to fakt nebavi - nech sa pouci, ze mu miznu prispevky)

Sob, 14.02.2009, 10:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Cely problem je v tom ze je nachuja vyriseny zobrazovaci system fora. Ked by to bol typ stromu s tym ze by sa nebodaj dali este aj otvarat a zatvarat jednotlive vetvy tak by to bolo super prehladne a nikto by nemal problem s mazanim a hladanim prispevkov. Viem ze lahko sa kritizuje a tazsie uz robi - ale treba sa uberat tymto smerom, inak to lepsie nebude.

PS - mam na mysli nieco ako je diskusia k clankom na napr. www.sme.sk . Tam keby sa tie vetvy dali otvarat a zatvarat tak by to bolo to co mam namysli :)

Sob, 14.02.2009, 10:45
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
2peterB
Nesuhlasim. Taka struktura, aku ma sme.sk v diskusiach je pre mna neprijemna (nuti moje oci klzat po riadkoch, ktorych obsah ma nezaujima), pretoze primarne ma zaujimaju priame nazory citatelov na danu temu a nie nazory citatelov na nazory inych citatelov. Takze pre mna je system diskusie na forach phpBB prijatelnejsi. Ale asi je to i otazka zvyku.
Naviac: Kolko ludi, tolko nazorov... :)

Sob, 14.02.2009, 15:15
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný