Dnes je sobota 7. júna 2025, meniny má Róbert a zajtra Medard
Autor |
Správa |
Xader
|
Miroslav:  vyzera to byt frajer 
|
Ned, 18.02.2007, 19:09 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
sfx:Tak ten je nádherný,to budeš mať konkrétne tohoto? 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Ned, 18.02.2007, 19:23 |
|
 |
SFX
OFFROAD PYRO
|
tohto nie ale bude moj sa ma este len narodit v polke marca ale bude vyzerat tak ist
|
Ned, 18.02.2007, 19:50 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
|
sfx píše: tohto nie ale bude moj sa ma este len narodit v polke marca ale bude vyzerat tak ist Jáj už to chápem  ale aj tak krásny pes: 
|
Ned, 18.02.2007, 19:57 |
|
 |
Xader
|
Rudi píše: sfx píše: tohto nie ale bude moj sa ma este len narodit v polke marca ale bude vyzerat tak ist Jáj už to chápem  ale aj tak krásny pes: 
Suhlas, je kraaasny  potom napis ako sa chova  ten moj je uplny cert. S usmevom na tvari nici vsetko co mu dojde do cesty  dnes mi konecne prvy krat spravil jeho kusanim na ruke prve poranenie , dokonca aj krv bola 
|
Ned, 18.02.2007, 19:59 |
|
 |
SFX
OFFROAD PYRO
|
Rudi píše: sfx píše: tohto nie ale bude moj sa ma este len narodit v polke marca ale bude vyzerat tak ist Jáj už to chápem  ale aj tak krásny pes: 
kua nejak som to domatal bez bodiek
|
Ned, 18.02.2007, 20:03 |
|
 |
SFX
OFFROAD PYRO
|
to xader mas ridgebacka ?kolko ma?
|
Ned, 18.02.2007, 20:04 |
|
 |
Xader
|
sfx píše: to xader mas ridgebacka ?kolko ma?
nie nieeee  labradora , zajtra bude mat 7 tyzdnov 
|
Ned, 18.02.2007, 20:18 |
|
 |
SFX
OFFROAD PYRO
|
hmm tiez ma mohlo napadnut pozret sa o stranku dozadu.
je zlaty
ak budem mat svojho,tak ich zobereme na vyjazd nech sa zoznamia 
|
Ned, 18.02.2007, 20:26 |
|
 |
Xader
|
kludne mozeme  ale zatial s nim nechodim von  je mu hrozne zima a ked chodil po trave , tak sa mu zjavne dost hnusila
a co chces ? psika alebo fenu ? 
|
Ned, 18.02.2007, 20:29 |
|
 |
SFX
OFFROAD PYRO
|
psika,podla mna menej starosti
|
Ned, 18.02.2007, 20:34 |
|
 |
majaNR
Koumák
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:11 Príspevky: 175 Bydlisko: Nitra
|
Miroslav píše: finderko:som u t-comu ten vycvik by mal byt tak od pol roku
pol roka? ty kokos to moje psy uz vedeli co potrebovali, podla mna nemozes psa pol roka nechat skakat si po hlave a potom sa ho pokusit cvicit  Pravidla musia byt dane hned od zaciatku...
to xader >labradory su neskutocne inteligentne ale bacha radi si postavia hlavu, nesmies im povolit nic co nechces aby robili aj v buducnosti... ked bola moja Tina mala, pripadalo nam zabavne ze nam stale hryzla ruky a skusala sa zakusnut do nosa... uz ma vyse roka a uz to nieje zabavne ale ona to uz berie ako samozrejmost....
to rudi > mam fenku stredoaziata, rocna babizna, o nejaky cas bude mat asi steniatka akurat ze otec je bernsky salasnicky  ...sviniar sa ku nej prebil prave v najnevhodnejsi den  Pokial by si to nutne nepotreboval cistokrvneho....
_________________ Nie som povinná byť taká, aká by som podľa ostatných mala byť. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.
|
Ned, 18.02.2007, 21:39 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
|
majaNR píše: Miroslav píše: finderko:som u t-comu ten vycvik by mal byt tak od pol roku pol roka? ty kokos to moje psy uz vedeli co potrebovali, podla mna nemozes psa pol roka nechat skakat si po hlave a potom sa ho pokusit cvicit  Pravidla musia byt dane hned od zaciatku... to xader >labradory su neskutocne inteligentne ale bacha radi si postavia hlavu, nesmies im povolit nic co nechces aby robili aj v buducnosti... ked bola moja Tina mala, pripadalo nam zabavne ze nam stale hryzla ruky a skusala sa zakusnut do nosa... uz ma vyse roka a uz to nieje zabavne ale ona to uz berie ako samozrejmost.... to rudi > mam fenku stredoaziata, rocna babizna, o nejaky cas bude mat asi steniatka akurat ze otec je bernsky salasnicky  ...sviniar sa ku nej prebil prave v najnevhodnejsi den  Pokial by si to nutne nepotreboval cistokrvneho.... No neviem aký budú povahovo keď Bernský je dosť mäkký nie?No veď uvidíme.A prosím Ťa počítam s Tebou v sekcii časopis-kalendár,prosím,prosím.Dík 
|
Ned, 18.02.2007, 21:43 |
|
 |
Miroslav
Koumák
Registrovaný: Uto, 10.10.2006, 16:48 Príspevky: 197 Bydlisko: Jablonica
|
maja:viem ze cim skorej tym lepsie,ale ked je pes este maly,naco ho trapit po prekazkach a tak.mozes mu potom ublizit a prestane ho to bavit,lebo si to moc vezme do hlavy...jasne ze s poslusnostou treba zacat hned od prveho dna ked mas psa.dajmetomu mu zakazovat nieco trhat,aby neskakal po posteli a tak.ale len tak jemno  napriklad nas sa hned prvy den naucil chodit sa vyspinit na balkon.je to az neuveritelne inteligentne zviera.napriklad male decko ucis na nocnik aj pol roka,desto labac sa to nauci aj za den 
_________________môj sen-ŠKODA 120 L  -už je,síce spoločná,ale je!!!
|
Ned, 18.02.2007, 21:46 |
|
 |
majaNR
Koumák
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:11 Príspevky: 175 Bydlisko: Nitra
|
_________________ Nie som povinná byť taká, aká by som podľa ostatných mala byť. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.
|
Ned, 18.02.2007, 21:50 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|