Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 07.06.2025, 23:52
Dnes je sobota 7. júna 2025, meniny má Róbert a zajtra Medard

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 437 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Ďalší
 Nasi pesovia 
Autor Správa
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Miroslav: :smt023 vyzera to byt frajer :-)

Ned, 18.02.2007, 19:09
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
sfx:Tak ten je nádherný,to budeš mať konkrétne tohoto? :smt038

Ned, 18.02.2007, 19:23
OFFROAD PYRO
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tohto nie ale bude moj sa ma este len narodit v polke marca ale bude vyzerat tak ist

Ned, 18.02.2007, 19:50
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
sfx píše:
tohto nie ale bude moj sa ma este len narodit v polke marca ale bude vyzerat tak ist
Jáj už to chápem :roll: ale aj tak krásny pes: :smt023

Ned, 18.02.2007, 19:57
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rudi píše:
sfx píše:

Suhlas, je kraaasny :-) potom napis ako sa chova :-) ten moj je uplny cert. S usmevom na tvari nici vsetko co mu dojde do cesty :D dnes mi konecne prvy krat spravil jeho kusanim na ruke prve poranenie , dokonca aj krv bola :shock: :-D :lol:

Ned, 18.02.2007, 19:59
OFFROAD PYRO
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rudi píše:
sfx píše:

kua nejak som to domatal bez bodiek

Ned, 18.02.2007, 20:03
OFFROAD PYRO
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to xader mas ridgebacka ?kolko ma?

Ned, 18.02.2007, 20:04
Odpoveď s citáciou
Poslať 
sfx píše:
to xader mas ridgebacka ?kolko ma?

nie nieeee :) labradora , zajtra bude mat 7 tyzdnov :roll:

Ned, 18.02.2007, 20:18
OFFROAD PYRO
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hmm tiez ma mohlo napadnut pozret sa o stranku dozadu.

je zlaty

ak budem mat svojho,tak ich zobereme na vyjazd nech sa zoznamia :D

Ned, 18.02.2007, 20:26
Odpoveď s citáciou
Poslať 
kludne mozeme :-) ale zatial s nim nechodim von :-( je mu hrozne zima a ked chodil po trave , tak sa mu zjavne dost hnusila :-D

a co chces ? psika alebo fenu ? :-)

Ned, 18.02.2007, 20:29
OFFROAD PYRO
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
psika,podla mna menej starosti

Ned, 18.02.2007, 20:34
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Miroslav píše:
finderko:som u t-comu :D
ten vycvik by mal byt tak od pol roku

pol roka? ty kokos to moje psy uz vedeli co potrebovali, podla mna nemozes psa pol roka nechat skakat si po hlave a potom sa ho pokusit cvicit :) Pravidla musia byt dane hned od zaciatku...

to xader >labradory su neskutocne inteligentne ale bacha radi si postavia hlavu, nesmies im povolit nic co nechces aby robili aj v buducnosti... ked bola moja Tina mala, pripadalo nam zabavne ze nam stale hryzla ruky a skusala sa zakusnut do nosa... uz ma vyse roka a uz to nieje zabavne ale ona to uz berie ako samozrejmost....

to rudi > mam fenku stredoaziata, rocna babizna, o nejaky cas bude mat asi steniatka akurat ze otec je bernsky salasnicky :twisted: ...sviniar sa ku nej prebil prave v najnevhodnejsi den :evil: :evil: :evil: Pokial by si to nutne nepotreboval cistokrvneho....

Ned, 18.02.2007, 21:39
Profil ICQ
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
majaNR píše:
Miroslav píše:
finderko:som u t-comu :D
ten vycvik by mal byt tak od pol roku

pol roka? ty kokos to moje psy uz vedeli co potrebovali, podla mna nemozes psa pol roka nechat skakat si po hlave a potom sa ho pokusit cvicit :) Pravidla musia byt dane hned od zaciatku...

to xader >labradory su neskutocne inteligentne ale bacha radi si postavia hlavu, nesmies im povolit nic co nechces aby robili aj v buducnosti... ked bola moja Tina mala, pripadalo nam zabavne ze nam stale hryzla ruky a skusala sa zakusnut do nosa... uz ma vyse roka a uz to nieje zabavne ale ona to uz berie ako samozrejmost....

to rudi > mam fenku stredoaziata, rocna babizna, o nejaky cas bude mat asi steniatka akurat ze otec je bernsky salasnicky :twisted: ...sviniar sa ku nej prebil prave v najnevhodnejsi den :evil: :evil: :evil: Pokial by si to nutne nepotreboval cistokrvneho....
No neviem aký budú povahovo keď Bernský je dosť mäkký nie?No veď uvidíme.A prosím Ťa počítam s Tebou v sekcii časopis-kalendár,prosím,prosím.Dík :-D

Ned, 18.02.2007, 21:43
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
maja:viem ze cim skorej tym lepsie,ale ked je pes este maly,naco ho trapit po prekazkach a tak.mozes mu potom ublizit a prestane ho to bavit,lebo si to moc vezme do hlavy...jasne ze s poslusnostou treba zacat hned od prveho dna ked mas psa.dajmetomu mu zakazovat nieco trhat,aby neskakal po posteli a tak.ale len tak jemno :D napriklad nas sa hned prvy den naucil chodit sa vyspinit na balkon.je to az neuveritelne inteligentne zviera.napriklad male decko ucis na nocnik aj pol roka,desto labac sa to nauci aj za den :-D

Ned, 18.02.2007, 21:46
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rudi píše:
majaNR píše:
[D

tazko povedat co to bude zac, bernak je naozaj maznak aj ked ten moj v stredu v noci prehryzol jednemu jazvecikovi krk :shock: :smt010 :smt011 .. akurat ze to bolo kvoli fene... Ja osobne planujem ze s fenkou pojdem na injekciu ak sa to da, aby steniatka nemala... ako krizence by som ich len tazko umiestnila k novym ludom a do utulku by som ich nikdy nedala... :smt010

Ned, 18.02.2007, 21:50
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 437 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný