Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 19.06.2025, 21:10
Dnes je štvrtok 19. júna 2025, meniny má Alfréd a zajtra Valéria

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Oznamko 
Autor Správa
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
tak takéto niečo počujem prvý raz že oznamko v treťom ročníku :)

Str, 02.10.2013, 19:17
Pandík

Odpoveď s citáciou
ja neviem vobec my sme trojročka ale nedavno sa dačo o tom spomínalo neviem nestarám sa netrápi ma to ani celá škola :-D

Str, 02.10.2013, 19:33
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tibor tak ty maš teraz iné a príjemnejšie starosti ako je škola, chápem :-D :-D :-D :-D

Str, 02.10.2013, 20:41
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
napisem vam sem moju prihodu z maturit ktora sa spaja s mojim nekonecnym pribehom LR :D na chodbe pred triedou v ktorej sedela komisia vsetci drzali knizky a poctivo sa ucili, ked prisiel triedny akurat som zlozil telefon, a zas hladal dalsie cislo, triedny sa ma pytal ze ci si vybavujem lepsiu znamku alebo ci sa pytam cez telefon niekoho ci mi poradi, ked som mu povedal ze zhanam vstrekovacie cerpadlo do auta a obvolavam koho poznam ze by to mohol mat ho skoro slak trafil, hned ako som vosiel do triedy mi zazvonil telefon ze si mozem prist pre cerpadlo do PD tak som bol rad ze som dal slovencinu sa mi zda ze na 2, potom som rozmyslal ze ako pojdem pre to cerpadlo a medzi tym som mal odborne, nachytali ma na priklade ze aky je vykon ked mam napetie 12V a prud 2 povedali mi aj ze si to mam vynasobit medzi sebou ale bud som mal v hlave nas.... alebo mapu ale skor by som sa priklonil k tomu prvemu, kedze som potreboval cerpadlo hned tak v obleku hybaj ho do prievidze kde som zistil ze to cerpadlo je na BMW a nie na LR... :mrgreen:

Str, 02.10.2013, 22:12
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
petriiik píše:
napisem vam sem moju prihodu z maturit ktora sa spaja s mojim nekonecnym pribehom LR :D na chodbe pred triedou v ktorej sedela komisia vsetci drzali knizky a poctivo sa ucili, ked prisiel triedny akurat som zlozil telefon, a zas hladal dalsie cislo, triedny sa ma pytal ze ci si vybavujem lepsiu znamku alebo ci sa pytam cez telefon niekoho ci mi poradi, ked som mu povedal ze zhanam vstrekovacie cerpadlo do auta a obvolavam koho poznam ze by to mohol mat ho skoro slak trafil, hned ako som vosiel do triedy mi zazvonil telefon ze si mozem prist pre cerpadlo do PD tak som bol rad ze som dal slovencinu sa mi zda ze na 2, potom som rozmyslal ze ako pojdem pre to cerpadlo a medzi tym som mal odborne, nachytali ma na priklade ze aky je vykon ked mam napetie 12V a prud 2 povedali mi aj ze si to mam vynasobit medzi sebou ale bud som mal v hlave nas.... alebo mapu ale skor by som sa priklonil k tomu prvemu, kedze som potreboval cerpadlo hned tak v obleku hybaj ho do prievidze kde som zistil ze to cerpadlo je na BMW a nie na LR... :mrgreen:

Riadna príhoda :smt023 ale zamturoval si jo? :-)

Štv, 03.10.2013, 15:36
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný