Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 17:27
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Par otazok 
Autor Správa
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Majo píše:
AT ci MT, neni vsetko o gumach, ja som sice M/T mal a kupil som ich prave s prihladnutim na Tisovec o nieco skor nez som povodne planoval, kazdopadne by som ich kupoval aj tak a nekupoval som ich koli Tisovcu. Keby som ich nemal aj tak by som siel....

Hoodne vela ucastnikov sice M/T malo, ale bolo im to prd platne ked boli zjazdene casto pod 50% a nafukane pomaly na 3 atm. Stretol som tam aut na A/T viac a nemozem povedat ze by niekoho brzdili, v niektorych momentoch isli zaroven s nasou skupinou, az som sa cudoval co vsetko prejdu(nie vzhladom k AT ale k nizkej svetlej vyske). Za to som stretal aj ucastnikov na MT ktori nekontrolovane valili dolu strmymi zjazdami...
Konkretne dotycny Patrolista M/T ma, len su male a zodrate, teda su ovela horsie nez skoro nove velke A/T podfuknute na 0.8atm, ale s tymi M/T by na trat oficialne mohol, takto ho ale ideme rozvlacit po fore, no co uz...

Uz by som tu radsej nic nerozpitvaval a spominal na to pekne z akcie a nesnazil sa silou mocou najst na nej nieco zle, moje dojmy su 100percentne skvele!

Majo tu uz ani nejde o pneu sko by som povedal oto arogantne spravenie ze ked ti ras dakdo povie pal stym autom prec tak sa nederiem silou mocou naspat a robim napriek Organizátorom a ostatnym ucasnikom

TO mas pravdu ze dakedy su nove At lepcie ako zjazdene MT cka ale tu ide troska o daco ine daktori vedia na co narazam

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Pia, 18.04.2008, 11:24
Profil ICQ
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
ono to nebolo len o eMTéčkach... nás zase zdržoval nejaký macek z mauacek na sériovom, zbrusu novom Hiluxe. Gumy síce mal riadne, ale malé (rozumej-sériový rozmer) a nízke a strašne dlhé auto. Našťastie mal podchvíľou záchvaty rozumu a pustil nás dopredu.

Tak toho Offroaďáka som chcel stopnúť keď sme niesli dve plné bandasky na námestie asi 2km.Samizdá že dokonca spal alebo bol na tej chate kde sme spali aj mi.Keď videl že stopujeme tak ešte pridal.Chceli sme len odviezť dve bandasky.Ale nech ako píše Majo mám tiež len 100% pozitívne spomienky.Já to tvrdím stále že offroad nie je o autách ale o ľuďoch! :wink: Inak k tým začiatočníkom poviem len toľko,treba byť trpezlivý ale len v tom prípade že ten začiatočník si uvedomuje že je začiatočník a každú radu si váži a je za ňu vďačný.A nie arogantný frajerík ktorý všetko videl,všetko vie a všade bol a kde náhodou nebol tak odtiaľ má aspoň kľúče. :wink:

Pia, 18.04.2008, 15:09
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bohužial aj ja som mal pár zlých skúseností ! No ale ako sa tu píše je to o luďoch. My sme sa snažili pomáhať každému kto to potreboval. Veď sme jedna banda no nieee??? :smt148

Pia, 18.04.2008, 15:34
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak tak :smt123 dobre hovoríte či píšete ja som toho mázoru na čo nervačit ked to nejde tak ide to onak ved sa niekam dostaneme aj mne rupnú nervy ked vidím ako niektorí idú bezhlavo neuvedomujúc aké následky možu byt ich nerozvážného konania :smt039

Pia, 18.04.2008, 15:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
na štarte sa vyfasovaly zadarmo redbuly a potom sa po trase v lese povalovaly prázdne plechovky a flaše. Nasrať takým do huby. :evil:

nebol som tam ale taketo veci ma vytacaju hocikde :roll: plne to moze nosit ale prazdne uz ne??? :evil:
no nic... aj offroudaci su len ludia... a aj tam sa najdu debili...

Pia, 18.04.2008, 20:26
Profil ICQ WWW
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
biker píše:
Kapo píše:
na štarte sa vyfasovaly zadarmo redbuly a potom sa po trase v lese povalovaly prázdne plechovky a flaše. Nasrať takým do huby. :evil:

nebol som tam ale taketo veci ma vytacaju hocikde :roll: plne to moze nosit ale prazdne uz ne??? :evil:

vždy a všade sa nájdu kurv.... ktoré myslia len na seba no čo už narobíme

Pia, 18.04.2008, 21:04
Profil ICQ
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Xardas4699 píše:
biker píše:
Kapo píše:

vždy a všade sa nájdu kurv.... ktoré myslia len na seba no čo už narobíme

Lenze preco su take kurvi medzi nami to je otazka ako off su pohodovi ludia nie daky curaci chalupari co sa nevedia spratat do kozeTAky chalupar vie byt iny curak.......

Pia, 18.04.2008, 22:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
[/quote]

Lenze preco su take kurvi medzi nami to je otazka ako off su pohodovi ludia nie daky curaci chalupari co sa nevedia spratat do kozeTAky chalupar vie byt iny curak.......[/quote]

Tibor!

Prepáč a znova si prečítaj svoj príspevok, či nehovoríš zle.
Ja som chatár a nepovažujem sa za č....a a keď ty máš iný názor, napíš PM dohodneme sa a povieš mi to do očí.
Prosím neabsolutizuj. Sú medzi nami aj takí aj onakí ľudia. A my sa musíme naučiť vychádzať so všetkými. Toto fórum tu nie je na urážanie, ale na vzájomnú pomoc a trebars na podelenie sa so skúsenosťami, či už dobrými, alebo zlými.

LAND ROVER Discovery II.

Sob, 19.04.2008, 11:26
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
bacilpyrin píše:

Lenze preco su take kurvi medzi nami to je otazka ako off su pohodovi ludia nie daky curaci chalupari co sa nevedia spratat do kozeTAky chalupar vie byt iny curak.......[/quote]

Tibor!

Prepáč a znova si prečítaj svoj príspevok, či nehovoríš zle.
Ja som chatár a nepovažujem sa za č....a a keď ty máš iný názor, napíš PM dohodneme sa a povieš mi to do očí.
Prosím neabsolutizuj. Sú medzi nami aj takí aj onakí ľudia. A my sa musíme naučiť vychádzať so všetkými. Toto fórum tu nie je na urážanie, ale na vzájomnú pomoc a trebars na podelenie sa so skúsenosťami, či už dobrými, alebo zlými.[/quote]

Prosim neurazaj sa neni to myslene na teba len na jednu koknkraetnu osobu ktora na tomto fore klame zavadza a podvadza tak tak
Nemam nic proti ludom ktory su v pohode a spravaju sa tak aby nerobily hambu offroadeniu ako konicku zabave
Ako tu bolo napisane 100 ludi 101 chuti cize kazdy sme iny ale aspos tu je to tak ze vsetci sme spravne trafeny teda dufam :-)

Sob, 19.04.2008, 14:24
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tibor ? najprv si pozametaj pred svojím prahom a nauč sa písať.
Lebo potom to vyzerá z tvojich dvoch príspevkov, že: "hrešiť už vieš, a teraz ťa naučíme rozprávať... :wink:

Sob, 19.04.2008, 14:48
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
chlapi nenicme prirodu, ani jej okolie,,,,,, staci ked na nej chodime svojimi terenakmi,,, stymto chcem aplykovat na tych neukaznenych, ktory poodhadzovali cestou smeti resp. odpadky,,no zial nasli sa taky,,zial videl som aj ja poodhadzovane odpadky,,,, vsak to kazi imidz ofroudakov,,, skrz niakych neukaznenych jednotlivcov nas budu hadzat do jedneho vreca,, v tomto davam za pravdu tym ktory na toto poukazuju,,treba si vstupit do svedomia,,,koniec koncom to poukazuje na stupen vzdelania tej ktorej osoby,,,,,,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 20.04.2008, 0:20
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
efendi píše:
stymto chcem aplykovat na tych neukaznenych,
:smt130 (apelovať)

efendi píše:
koniec koncom to poukazuje na stupen vzdelania tej ktorej osoby,,,,,,

To nemá so vzdelaním nič spoločné! Slušnému správaniu Ťa (teda nie len Teba, ale každého) mala doma matka s fotrom naučiť! :smt045

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Ned, 20.04.2008, 0:35
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tibor sak napis konkretne meno

Ned, 20.04.2008, 20:39
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milos píše:

Milosko presne ten ktoremu si dal 11 reputacnych bodov CHalupar :shock:

Pon, 21.04.2008, 0:43
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tibor píše:
Milos píše:

Milosko presne ten ktoremu si dal 11 reputacnych bodov CHalupar :shock:

ja len dve veci:

1. to že nám dáva internet anonymitu neznamená, že sa netreba slušne správať
2. nebol by som si taký istý svojou anonymitou :-D

schovávať za sa iný nick, to nie je moc chlapské ... že

ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD
ex: Jeep Grand Cherokee 5.2
ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI

Pon, 21.04.2008, 6:57
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný