Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 15:06
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Chorvátsko 
Autor Správa
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dakujem za navod na najdenie tej trasy v iGo. Dnes vecer to oklikam a poslem. Cestu spet tusim mam ulozenu, ale cestu tam nie. Nejako mi blblo iGO tak som ho po prichode preinstaloval. Zial prisiel som tym o ulozene trasy (aj ked nechapem preco, lebo som menil len exe a data.zip subory....)

Pon, 18.08.2008, 8:53
Profil ICQ WWW
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Čo som čítal čo-to o trase, tak tá často spomínaná trasa A080612_TOM_NAVOD_CHORVATSKO_PRES_SLOVINSKO.PDF nie je moc dobrá. Problém je ten kruhový objazd pred Mariborom - ten totiž patrí diaľnici. Hoci tam len skrížite diaľnicu, slovinskí chlpatí tam už len číhajú a lapajú - čo čakáte od niekoho, kto vymyslí také dementé poplatky... Takže niekoľko metrov vás môže vyjsť pekne draho.

Naklikal som si cestu podľa e-trendu: http://www.etrend.sk/docs//08doku/Slovi ... alnice.pdf - v Rakúsu sa diaľnica opustí kúsok pred Spielfeldom, smer východ cez Lichendorf až po Mureck, tu opäť na juh cez hranicu na Trate, Lenart a Ptuj. Odtiaľ smer Zagreb. Som zvedavý, nakoľko bude táto cesta podobná trati od Tildy :-). Jediné, čo sa mi nezdá - iGo hlási cestu južne od Ptuje ako E59, teda cestu na "vinetu" - česi ale písali, že ešte nie je dokončená a tak tu zatiaľ známku netreba... tož uvidíme.

Pon, 18.08.2008, 15:28
Profil ICQ WWW
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ta cesta je podobna v dolnej casti. Teda ja som isiel cez Spielfild, Sentilj na Lenart (povedla dialnice) z Lenartu do Ptuj a odtial uz na Zagreb. Policajtov som stretol a nehovorili nic o nejakom plateni (cihali na zjazde z dialnice ;) )
Niekde na slovinskych strankach som overoval, ze cela tato cesta nie je platena a mal som to z ich oficialnych stranok vytlacene, keby chceli otravovat. Pocul som od jedneho chlapika, ze ho tam zastavili a kedze nebol ochotny im dat nejaky peniaz aby ho nevideli tak mu z Ptuju poradili nejaku cestu smerom na juho vychod, aby spoznal krasy Slovinska. Bolo to tu :
http://www.cestnina.si/doc/karta%20slo-int.%20vinjeta.pdf Pozor na rozdiel medzi cestami spoplatnenymi a ktore len planuju spoplatnit do buducna.
Trasu uvadza aj chorvatsky motoklub :
http://www.hak.hr/servisne-informacije/vinjete-u-sloveniji.aspx
Snad sa mi uz dneska KONECNE podari Ti poslat tu naplanovanu trasu.

Pon, 18.08.2008, 16:18
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný