Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana
Autor |
Správa |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|

janwayz píše: fakt si presvedčený, že cúvajú naslepo, len "dúfajúc"?! Takého magora nepoznám, snáď len jednu babu zo Skalice, čo zaradila a šla... Ja píšem o tom, že vodič začne cúvať, ale medzitým sa za ním 2x zmení situácia, lebo niekto nedočakvý alebo absolútne netolerantný potrebuje byť niekde skôr a nemá čas počkať, kým veľké pomalé vozidlo domanévruje.
Ani jeden šofér veľkého auta necúva do neznáma! Vie, kam cúva. Takú odvahu nemá nikto.. najmä nie v takom vozidle.
No to co sa mne stalo to je jasne, dajme tomu ze na to zabudneme. Minule som siel okolo zastavky pri nasom dome - bezne tam aj moj syn chodieva na autobus do skoly. Asi 50 metrov od zastavky kazde rano stoji kamion cakajuci na nalozenie vina. Raz rano som siel do prace na aute, smykalo sa bolo zle pocasie tak som siel pomalicky okolo neho a zrazu co nevidim. Chlap si zacne sam od seba cuvat bez toho aby sa niekto siel pozriet za neho - a "rutil " sa smerom na tu zastavku. Nebol od nej uz ani 10 metrov, tak som na neho zatrubil ze ci mu nesibe a ona ani len NEPRIBRZDIL !!!. Tak ma napadlo ze co ak by som na neho trubil z dovodu ze za nim stoji dieta ? Vy.ral sa na to ...
_________________ Lestenka
|
Uto, 10.02.2009, 13:36 |
|
 |
BBMiso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.03.2008, 18:21 Príspevky: 705 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Ja som si vytipoval skupinky tych najarogantnejsich:
1, vek 50 - 70 , pohlavie zena
2, vek 13 - 20, bez rozdielu pohlavia
3, bez rozdielu veku, obsluha kocika
_________________ Patrol GR Y61, 2,8TD
|
Uto, 10.02.2009, 13:59 |
|
 |
Martinoff
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 30.09.2008, 18:01 Príspevky: 1932 Bydlisko: TO
|
To si vyprosím! Ja jazdím s kočíkom veľmi ohľaduplne! 
_________________ Pajero II 3,5l V6 24v - a už v tom zase lietam...
L200 - pracovné, a to doslova!
|
Uto, 10.02.2009, 14:08 |
|
 |
BBMiso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.03.2008, 18:21 Príspevky: 705 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Ja som tiez opatrny a ohladuplny kocikar.
Len si vsimni, ze niektori ho pouzivaju ako baranidlo a je jedno ci na ceste alebo v obchodnych centrach, preplnenom chodniku atd..
_________________ Patrol GR Y61, 2,8TD
|
Uto, 10.02.2009, 14:36 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|

BBMiso píše: Ja som si vytipoval skupinky tych najarogantnejsich:
1, vek 50 - 70 , pohlavie zena 2, vek 13 - 20, bez rozdielu pohlavia 3, bez rozdielu veku, obsluha kocika
joj ...veľmi dobre si to vystihol...
odhodlaná a uvedomelá dôchodkyňa najmä v blízkosti Lidla v pondelok a štvrtok ráno robí pri prechode cez cestu veci, nad ktorými by sa zamyslel aj Džeky Čen .... správny puberťák s čapicou šiltom nabok a gaťami na pol žrde sústredený na najdôležitejšiu vec na svete (=to, čo mu práve hrá mp3 player do uší) nemá problém podbehnúť pod rozbehnutú mimoriadne hlučnú kolónu revúcich hasičských áut ... no a samozrejme matky, ktoré sa rozhliadnu či neprichádza auto, ale až keď prídu na kraj cesty ... to znamená, že komplet celý kočík už je na vozovke
Ale každý robí najhoršie chyby z neznalosti. Babka proste netuší, ako situácia vyzerá z druhej strany a majúcky isté matné povedomie ža auto má brzdy proste vlezie do cesty, pretože však auto zabrzdí. Nikdy nepochopí, že niekedy sa to nedá stihnúť.
Čosi iné, ale veľmi podobné ...:
Na letisku robili vyhliadkové lety pre nejaký podnik. Vyhliadkárov bolo veľa a tak sa podelili na skupiny a išli na tri krát. Piloti po odstavení lietadla vypli motory, aby nevznikali nebezpečné situácie okolo točiacich sa vrtulí. Keď sa skupiny vymenili a boli zavreté dvere, začali nahadzovať ľavý motor. V tej chvíli sa s pomedzi čakajúcich rozbehla jedna tetuška (uvidela za okienkom nejakú kamarádku) a vyrazila k lietadlu. Prebehla pomedzi listy vrtule pravého motora  a zaklopala na okienko. Riadiaci reval do vysielačky na pilota aby nenahadzoval druhý motor a my sme tetku odvliekli preč smerom dozadu okolo chvosta lietadla. Teta vôbec netušila, ako strašne riskantné bolo jej konanie. Čo sme letištníci, tak nikto z nás hentak nepôjde pomedzi listy vrtule ani na lietadle, čo už týždeň stojí zamknuté v hangári.
_________________ SLOW & FURIOUS
Naposledy upravil Martin 4 dňa Str, 11.02.2009, 14:34, celkovo upravené 1
|
Uto, 10.02.2009, 16:18 |
|
 |
Martinoff
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 30.09.2008, 18:01 Príspevky: 1932 Bydlisko: TO
|
Martin 4, nie som letištník, ale medzi vrtule by som určite nikdy nešiel. Ľudská blbosť a fantázia nemajú hraníc...
_________________ Pajero II 3,5l V6 24v - a už v tom zase lietam...
L200 - pracovné, a to doslova!
|
Uto, 10.02.2009, 16:33 |
|
 |
Martin
Ťažký Profík
|
Martin 4, kvalitná odpoveď ako vždy
A vrtule? Nie, ja radšej turbínu 
_________________Niva 1.7i, LPG, gurtne, dynamická gurtňa, navijáčik, šekle, lopata, baterka, CB, PMR, motorová píla, kompresor, air jack, menič 12/230V 1500W, nejaké náradie, T3 a ďalšia výbava Samurai s navijákom 9500LB, T3 
|
Uto, 10.02.2009, 23:03 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|