Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 16:05
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Co sa nam prihodilo na cestach... 
Autor Správa
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Koto - ono je to trochu inac, nezriedka su to sluzobne auta a teda:
- kazdemu je s tym autom jedno, nesetri ho
- ak je to zamestnanec, a musi svihat, alebo chce svihat lebo sa chce dostat domov na cas, tak proste sviha.

Andrej - co tak zaparkovat vedla neho na tesnotku, ze sa bude na miesto sofera nasackovat cez spolujazdca ?
Alebo pouzijeme pecatiacu foliu ? (Roman nezabudol som, ale palo ma vzdy milion vyhovoriek :-D).

Thunder - som rad, ze chodim po Ba na svojom... Nejak instinktivne sa mi kazdy uhyba :-D.

Ned, 05.07.2009, 23:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No Finderko on tu nebýva takže na tesnotku z parkovaním to nejde, a popravde to by musel z mojho auta vystupiť Thunder ja som slabá váha na toho kreténa. a nechať si rozflakať auto alebo hubu netužim nejako.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Ned, 05.07.2009, 23:14
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ale prd. Joso by ti vedel porozpravat co je to byt nasraty, ze Joso ? :-D

Ned, 05.07.2009, 23:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finder píše:
Koto - ono je to trochu inac, nezriedka su to sluzobne auta a teda:
- kazdemu je s tym autom jedno, nesetri ho
- ak je to zamestnanec, a musi svihat, alebo chce svihat lebo sa chce dostat domov na cas, tak proste sviha.

Ja viem ale dá sa švihať normálne a dá sa švihať ako kretén. A o to ide.
Ja tiež veľakrát nedodržujem rýchlosť, ale to je asi jediné. Nikdy nepredbieham kde je to zakázané, snažím sa nikoho neohrozovať a ani neobmedzovať, snažím sa predvídať...... Možno pre to som nebol za cca 1.200.000 km a 17 rokov šoférovania ani len účastníkom nehody. A možno som mal len šťastie?

Pon, 06.07.2009, 10:05
Profil WWW
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finder píše:
Alebo pouzijeme pecatiacu foliu ? (Roman nezabudol som, ale palo ma vzdy milion vyhovoriek :-D).

trt. je davno nachystana

Pon, 06.07.2009, 10:11
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finder píše:
Andrej - co tak zaparkovat vedla neho na tesnotku, ze sa bude na miesto sofera nasackovat cez spolujazdca ?

toto sa mi raz podarilo v auparku v podzemnom parkovisku
po zufalom hladani som nasiel flek vedla cierneho trojkoveho bawora BA-330-?? A aj to len tak ze na 20cm od jeho zrkadielka som mohol zastat.
sice si fesak cez soferove dvere nenastupil ale zato stihol preskumat klucom aku mam zakladnu farbu pod metalizou a to tak dokladne ze cez 4 diely tahal. naozaj pracovity clovek a bavora si zasluzi.
ked ho nahodou niekto pozna tak mu odkazte ze aj napriek tomu ze mi je to uplne jedno a vecsinou zvyknem nastavit aj druhe lice...
tentoraz sa uchylim k starozakonnemu oku za oko zub za zub... a nech sa modli aby som nesiel okolo na patrole lebo krompac najde uplatnenie.

Pon, 06.07.2009, 10:59
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak toto citanie bolo celkom zabavne a desive zaroven. Nedavno som zacal jazdit bruchoplazom tu po Prahe a verte mi ze znacka "RS XXX BJ" dokaze Prazakov neskutocne iritovat k roznym prejavom uchylnosti a teraz neviem ci koli tomu ze slovenska SPZ alebo koli tomu ze Rimba Szombat :-D .

Kazdopadne bezohladnost tu funguje rovnako dobre ako aj ohladupnost, cize uplne negativne sa to brat neda. Minuly tyzden ma pobavil ukrajinsky pan pri KFC. Posledne miesto na parkovanie bolo volne a hned vedla stala dodavka plna ukrajincov, samozrejme dvere rozchlapene, stali vonku a pofajcievali. Vobec ich netrapilo ze chcem zaparkovat tam kde maju tie rozchlapene dvere a tak som mu proste autom tie dvere zablokoval. Vystupili sme z auta, zamkol som a sup ze ideme jest. V tom pan asi rozumnejsi ukrajinec pochopil ze asi to myslim vazne, tak dobehol zeby teda rad tie dvere zavrel. Tak som sa ho opytal ci nechce pockat kym sa najeme, vzhladom na to ze ma jednoznacne kopu casu. Slusne som mu teda uhol aby si mohol privriet dvere, ale uprimne celu dobu prezuvania faaast obeda som trpol co mi vyvedu s autom, nastastie vsetko bolo v poriadku. Mozno ich drzalo na uzde to ze som si pri tej prilezitosti bozkavania dveri dane auticko nafotil.

Pon, 06.07.2009, 11:15
Profil WWW
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Musim zaklopat na drevo ale ja som zatial v Prahe s RS znackou nemal problem, skor mam pocit ze maju viac pochopenia v situaciach napr. ked sa chces zaradit do pruhu kde uz si mal byt davno zaradeny a povedia si ved ho pustim nepozna to tu..

Jediny problem som mal ked sa mi niekto cez den hrabal v aute a to bolo myslim kvoli znacke pretoze na ulici bolo plno aut a moje bolo viditelne prazdne, niekto si asi pomyslel ejha je tu nejaky slovak na sluzobke, mozno nieco nechal v priehradke spolujazdcovej..

Mozme byt radi ze nemame znacku brnensku alebo ostravsku, to by bolo tych uchylnosti zo strany prazakov asi podstatne viac.. :-D

Zatial som RS znacku v Prahe este nestretol ale budem teraz pozorne sledovat a pripadne trubit :D

Pon, 06.07.2009, 12:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vidím, že tu máme skoro všetci rovnaké skúsenosti. Nebudem tu preto opisovať svoje "obdobné skúsenosti". Pridám len pár postrehov:
- snažím sa jazdiť ohľaduplne voči všetkým účastníkom cestnej premávky. Už len z toho dôvodu že ja sám som kedysi začínal a nebol som hneď od začiatku "profesionál". Najviacej ma však mrzí, že v poslednej dobe sa na ohľaduplnosť pozerá ako na slabosť, na ktorej sa chce každý vybujačiť.
- ako začal Thunder svoju anabázu s cyklistom, tak ja pridám podobné skúsenosti s chodcami a korčuliarmi. Neviem či to nebude následok akčných filmov s nesmrteľnými hrdinami, ale všetci títo( myslím skupina účastníkov cestnej premávky, nie osoby) sa správajú akoby boli nesmrteľní. Je smutné, že rešpekt vzbudzujú len veľké autá a kamióny, a pri bruchoplazoch sa správajú akoby ani neboli na ceste.

Pon, 06.07.2009, 12:09
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Prave som sa vratil z mesta a tiez som bol svedkom, ako starsi pan parkoval na kraji cesty, ale zcasti na chodniku, takze opatrne, aby nesekol pneunatiku o obrubnik, zacuval na miesto. Za nim iduci mladik musel spomalit, ba skoro az zastat, a tak ho to chudaka precitliveleho zobralo, ze musel tomu panovi cez okno vynadat (parkujes ako ko... ty chu... sprosty), a to len za to, ze musel spomalit. Preco nechodime na psychotesty aj ked dostavame vodicaky ? Ak chcem zbran, tak sa musim otestovat, ale auto dostane do ruk hocijaky zakomplexovany chudak, ktory sa nevie inde odbavit ! Tak toto ma dooost sere.

Pon, 06.07.2009, 12:41
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:smt014 http://www.pluska.sk/aktuality/tretina- ... spela.html

Pon, 06.07.2009, 15:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martinoff píše:
sa správajú akoby boli nesmrteľní. Je smutné, že rešpekt vzbudzujú len veľké autá a kamióny, .

....trocha poopravím:

NEMAJÚ ani štipku z toho čomu sa hovorí pud sebe záchovy. Keď pred rútiacim-húkajúcim hasičským autom si pokojne vykračuje na prechode chodec a musíš flekovať, pritom je to jediný účastník ktorý sirénu počuje jasne a vidí že ideš. ....kur.va JUST ti vlezie do jazdnej dráhy.

Preplieskal by som ho jedna radosť.

Pon, 06.07.2009, 17:54
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pokuty. Povinnost nosit obciansky alebo iny preukaz (zase pod hrozbou pokuty). Zrychlene vymahanie pokut cez nejaky fast sud a exekutora. Sice by vsetko skoncilo v deravom statnom rozpocte, alebo aspon by sa mamlasi naucili ... Detto cyklisti (mimo mesta uz celkom ok, v meste stale po starom).

Pon, 06.07.2009, 19:26
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
V BA su v noci pri cestnej kontrole prve na rane auta s inymi ako BA SPZkami, ale zatial sa vzdy spravali velmi slusne, ale je to pravidlo, ze nie blavaka skor zastavia ako domaceho.

Pon, 06.07.2009, 20:08
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nedavno som aj ja zazil mierne nasieraciu prihodu. Klasicka situacia pred Tescom v BB. Zbadal som miesto blizko pri vchode. Tak so trochu pridal a kedze zasadne parkujem zacuvanim, tak som dal smerovku na stranu kde som chcel parkovat a pekne som si nadisiel. Zaradim spiatocku a v zrkadle zazrem bruchoplaza ktory sa vsunul na miesto kde som isiel parkovat (Pochybujem, ze by si nevsimol 5m Pickup).
V tom momente by ste sa mi krvi nedorezali a uz som mal nohu na plyne, ze ho trochu postrcim (ved mame zakonne poistky). No rychlo som sa ukludnil a neuvedomujuc si moznych nasledkov, som mu radsej prehovoril do duse. Nechapavo sa na mna pozeral a kludnym krokom isiel nakupovat. Zaparkoval som to takmer na konci parkoviska.
Ked som v klude rozmyslal nad tym co som mohol a mal robit, zistil som, ze som ho predsa len mal trochu potlacit s vysvetlenim, ze som si ho nevsimol. Vymenili by sme si osobne udaje a poistovna by to riesila dalej. Ja by som sa ukludnil a pobavil zaroven a on by si nabuduce daval pozor kde parkuje.
Takze ak ma niekedy budete vidiet parkovat a mali by ste v umysle ma predbehnut, nemusi sa vam to oplatit.

pneu: BF Goodrich Mud terrain 255/85R16, BF Goodrich All terrain 265/70R17

Pon, 06.07.2009, 21:00
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný