Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 15:45
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 škodová udalosť pri autonehode 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Treba na neho pre istotu podat trestne oznamenie - stiahnut to mozes hocikedy.

Pia, 25.09.2009, 8:15
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
PATaMAT píše:
Tak stala sa nám taka nemilá vec a to že sa nás pokúšal obehnúť jeden róm samozrejme na aute privezeného z GB ciže pravostranné riadenie ale najlepšie na tom že my sme odbočovali doprava schádzali sme na parkovisko pri hlavnej ceste on si nevšimol že máme smerovku a chcel nás obehnúť po pravej strane ciže po krajnici a bolo veľké bada bum. Na našom aute je zakonná aj havarijná poistka, auto je na leasing ktorý konči o dva mesiace jeho auto je normálne napísane na jeho meno v GB a má tam naň aj poistku. K nehode bola privolaná polícia ktorá spravila fotodokumentáciu a spísali zápis, ten dotyčný dostal na mieste pokutu 60eury za priestupok. a čo ďalej? kde hlásiť škodovú udalosť kedže taká poistovňa tu ani nieje???

mal som bodobnu skusenos s takouto nehodou ako ty,a vina nakonec bola moja.a odbocoval som taktiez z hlavne na vedlajsiu,a streli som magora co ma obiehal ale z lavej strany.tak si daj pozor,aby sa ti to neotocilo proti tebe

Pia, 25.09.2009, 11:22
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
bull4x4 píše:
to milos: nemusi, a policia sa tomu dnes aj dost brani

Presne tak. Za to som sa pytal ci to riesili ako skodovu udalost alebo dopr. nehodu. Priamo policajt my povedal, ze pri skodovej udalosti im - policajtom ziadna povinnost nevznika o nejakom oznamovani a setreni pre poistovnu.

Pia, 25.09.2009, 11:57
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
sorry ja som nerozlisoval skodovu udalost a nehodu...

ale aj mne povedal policajt ze mam volalat pokial mam havarijnu, mozno sme sa len nepochopili.. obaja sme mysleli na nehodu a o skodovej udalosti nepadlo anii slovo.

Pia, 25.09.2009, 16:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak vec sa ma tak ze ciganik podpisal cestne prehlasenie o tom ze sposobil nehodu, dnes bolo anse auto an obhliadke je pofotene spisane a nahlasene an poistovni kedze to die rozpoctom tak za par dni by maly byt kojunky na ucte... a riisene to ej tak ze na poistovni nam bolo povedane ze havarijna to prepalati a potom si to bude poistovna riesit uz sama za seba mimo nas z poistovnou vinnika. Cize vsetko dopadlo podla ocakavani..

Pia, 25.09.2009, 22:36
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný