Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana
Autor |
Správa |
PATaMAT
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 01.09.2008, 16:29 Príspevky: 501 Bydlisko: Michalovce
|
juraj dobre. polemizovanim asi vela nevyriesime treba to skusit a uvidime aku ucinnost to ma. dajme tomu ze niekto zavola Martonovi 4 ten zavola piatim a ty piati maju zavolat dalsim a ako budu vediet komu maju volat? ak by bol menovity zoznam tak co ak sa niekomu nedovolam ostane prazdne miesto??? a ako budem vediet ktorym ludom vola iny partak z tej danej 5ky ci nevolam tomu istemu???? Predstavujes si toa ko prestny menovity zoznam v tvare pyramidy?
_________________Ford Maverick 2.4i, T3, CB, winch 5t, svetla,hilift, pevnosťáky, dáka gurtňa a mnoho dalšieho... 
|
Pon, 28.09.2009, 14:39 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Paťo. Veď Martin to presne tak myslel, že každý zavolá na jedny čísla.......presne určené. Lepšie povedané, pošle SMS.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Pon, 28.09.2009, 14:45 |
|
 |
603
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 23:39 Príspevky: 529 Bydlisko: ba//mi
|
fefe predaval pejdzre...)))
vecsinou mame telefony, internet, vysielacky, niekto ovlada morseovku... hadam sa ludia zo svojho okolia dokazu navzajom informovat, bez systemu geometrickeho matematickeho kvadratickeho, nech uz ide o hoc aku info.. je to pekne nejaky sys vymysliet, ale co ak ma jeden clovek zrovna vybyty mobil.. a piati ludia tam pojdu a dalsi kazdeho piati piatych... je to skor na lokalnosti, a mozeme to hodit na anjelov na guru anjela kazdeho obvodu nech informuje ostatnych i tych co napr. tam nechceli ist, lebo to anjel jozo nevie, kto tam chce ist a kto nie... a niekoho to ani nezaujima.. samozrejme ine je ak ide o zdravie zivot, to by asi pomohol kazdy kto moze a ako vie...
takze mame volby u anjelov na regionalnych sefov jednotlivych obvodov, rozdelenych kvadraticky na styri casti podsefov a ich sefinkov (cisar, kral, rytir, puzzi)
pardom pisem same somariny... mladost pochabost....
_________________www.khvmi.sk
|
Pon, 28.09.2009, 14:56 |
|
 |
serpa
Začínajúci koumák
Registrovaný: Ned, 25.01.2009, 13:02 Príspevky: 112 Bydlisko: Šamorín/ZM
|
...super napad, presne toto iste sme prevadzkovali cca pred 10 rokmi a fungovalo to a mobily boli este len v plienkach. Chce to len trosku ochoty...
_________________ ...čo neunesiem to naložím
|
Pon, 28.09.2009, 14:57 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
MARTINO píše: pridu niekde na akciu samostatne či už na zaklade reklamy v mediach //vid MOA 2 Offroad 4x4magazin -reklama v časopise na celu stranu A4  // alebo inde
Takych ludi v zoznamen nebudeme mat - ludi co nechopdia na forum a idu na akciu na zaklade clanku z casopisu.
Ja si myslim ze toto nebude fungovat - ak vypadne co i len jeden clovek ktory bude vlastnit "patku" tak sa to uz nikto dalsi pred nim nedozvie - ty jeho chlapci to mozu sice posielat dalej ale on bude stupel ktory zapcha cestu smerom hore. Rozmyslajte nad tym ...
_________________ Lestenka
|
Pon, 28.09.2009, 14:57 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
pri niektorych uzivateloch (taki co to maju), by sa mohla vyuzit aj notifikacia mailu na sms (sluzba mobil asistent)
poslanie jedneho hromadneho mailu preddefinovanym uzivatelom a naraz mozu dostat bezplatnu sms, uplne vsetci, co tuto sluzbu maju - myslim, ze tuto sluzbu mozu vyuzivat vsetci co maju v mobile nejake datove sluzby
pyramida by sa takto mohla znacne zmensit....
zvysok ako navrhol M4, pekne po vojensky - poplachove spojky 
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Pon, 28.09.2009, 15:05 |
|
 |
IvoLUCKY
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 16:02 Príspevky: 968 Bydlisko: Trenčín
|
Chlapaci deje sa tu taka klasicka slovenska vec.
Jeden (podotykam mudry ) chlap vymysli na zaklade roznych podnetov a skusenosti dobru a relativne ucinnu metodu ako informovat velku skupinu ludi ... A zrazu je tu plno ( no povedzme niekolko ) poznamok a postrehov a nazorov ako toto fungovat nebude a nebude a nebude. Negativna energia = temna stranka SILY !
Podte rozmyslat ako to urobit tak aby to fungovalo
* napriklad ak nahodou niekto nezdvihne bude v jeho pyramidke niekto ako nagradnik ?
* napriklad ak sa "veduci" patorky nedovola jednomu zo svojho zoznamu obvola jeho patorku ?
& ... napriklad ...
a idemeeee = myslite pozitivne
Ivo
_________________ OFF the ROAD
|
Pon, 28.09.2009, 15:06 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 22:10 Príspevky: 356 Bydlisko: BA/SE
|

2 PatMat
Ano, spravne. Priamo tu v tomto vlakne by postupne (odstartoval by to Martin) vznikol zoznam, ktoreho finalna verzia by mohla byt umiestnena samostatne (nieco ako anjelsky zoznam). Kto tam je, alebo ci tam uz je, sa teda bude dat dozvediet tu. Ak by sa na to Martin podujal, strom, alebo pyramidu, by mohol aktualizovat vo svojom prvom prispevku, kde by si to kazdy mohol skontrolovat. Tym by bolo zabezpecene, ze nebudu duplicity a fungovalo by to aj ako zachytny bod pre tych, ktori v zozname este nie su - iniciativne by kontaktovali niekoho z tretej ci stvrtej urovne, kto ma pod sebou v zozname menej ako 5 ludi, aby si pridali este jeho.
2peterB
"Vsetci by odovzdavali prvu informaciu Martinovi4 a podla svojej pozicie v strukture, svojim 5-tim partakom."
To prve slovo vsetci, je pouzite vo vyzname "kazdy jeden, kto ma dolezitu informaciu, ktora sa tyka mnohych z fora", t.j. ak ju mam od ineho offroadaka, predpokladam, ze Martin o nej vie od neho. Ak ju mam z SMS od offroadaka zo zoznamu predomnou, tak je jasne, ze to mam oznamovat iba tym za mnou.
Cize ziadne stovky telefonatov! 
_________________Nissan Patrol K260 - Biely Spaniel = BSP, kratky, 2,8TD

|
Pon, 28.09.2009, 15:09 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
|

Aky stupel?!
Ak sa dozviem nieco ako prvy, tak 1. informujem Martina - vrchol pyramidy, 2. informujem partakov, co su podomnou. Dalej sa nestaram. Ako overenie spadu od Martina, sluzi to, ze mi moja informacia pride SMSkou, od partaka nadomnou.
Takze, upchat sa to da iba smerom dole, ze nepreposles SMS tym svojim, samozrejme, ti potom svojim atd.
Ano, ale i tak to bude efektivnejsie ako doteraz, bez systemu a dohody, pretoze pokial budu aspon prve dve urovne po Martinovi zodpovedne, tak info budu mat skoro vsetci.
Ti co nechodia na forum budu v zozname pod niekym aktivnym na fore a pod nimi uz nebude nikto, t.j. oni uz dalej nic nikomu neposielaju. Ak si ich nikto do zoznamu neda, lebo sa s nikym nepoznaju, tak maju smolu. Ale tu maju tak, ci tak.
V pripade akcie, ked sa tam bez prihlasenia vychystaju, tak ci tak o nich nikto nevie ani teraz v pripade akcie v Gbelciach. V pripade inej udalosti, radostnej, ci katastrofickej jednoducho tuto info cez offroadovy kanal nedostanu. Je ale dost pravdepodobne, ze v pripade naozaj dolezitych veci, dostanu info cez nejaky iny "svoj" kanal.
To ci je info vhodna na hromadne rozsirovanie, takymtto sposobom, bude na Martinovi.

|
Pon, 28.09.2009, 15:21 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Nato aby toto mohlo fungovat cez tel. a sms v realnom zivote kde ludia maju aj pracu a nemaju cas sa na 100% venovat spravam z offroadu to cele bude musiet byt velmi jednoduche , plus zabezpecene to aby sa sprava dopstala co mozno najviac ludom. Tymto sposobom co ste navrhli to fungovat nebude. Moj nazor. Jednoduche je nechat to tak ako to bolo.
Martin ja si myslim ze Leona ta urcite velmi rada pocula - aspon ste si pokecali , no nie ? 
_________________ Lestenka
|
Pon, 28.09.2009, 15:23 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
ak som teda v prvom rade, v pripade prijatia telefonatu alebo sms od Martina4, thunder ihned vola alebo smskuje:
1. IvoLUCKY
2. Rado ND
3. Fajer
4. PeterTN
5. BranoG
6. Roman Jany (predseda Laugofan)
7. Rescue (Majo - predseda RESCUE-ZS)
teda ak si mozem vybrat...
.
ked to nevyskusame, nebudeme vediet...
poznamka: rychlejsie je volat...
|
Pon, 28.09.2009, 15:45 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
|
2thunder:
Volat je jednoduchsie, SMS je menej otravna. A i tak, to ma sluzit iba ako upozornenie, na informovanie zostava forum.
Ale z druhej strany, je celkom fajn pocut kamaratov.
2Ivo:
S tymi patorkami, to moze zostat zavisiet od zodpovednosti ucastnikov. Napr. ak ja poslem svojej patorke sms (jedna cca 2 Sk, takze pat cca 10 Sk), ked mi nepride sprava o doruceni vsetkych, tak posielam i patorke toho, kto je podomnou offline (je to cca dalsicj 10 Sk).
Navrhujem postupovat podla thunderovho prikladu (otvoril tvorbu zoznamu) a ti, ktori systemu neveria, si svoju patorku nenapisu. T.j. objavia sa iba v zozname niekoho ineho a oni spravu dalej nemusia sirit.
Ak si patorku napisem, mam zodpovednost, spravy odovzdavat. Ak nemozem, poziadam o pomoc ineho, ak nezvladnem ani to, tak musim mat na to dobry dovod a potom zial konare podomnou, budu bez informacie.

|
Pon, 28.09.2009, 15:58 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
|
Moja 3-ka by mohla byt:
marcelBSP
JojoGR
pal
+ som pripraveny si dopisat dalsich 2 - 5 zaujemcov, ktori budu chybat v celkovom zozname.
Chcel by som byt v strukture pod dindajom (ako jeden z jeho patorky). Dindaj pozna ovela viac offroadakov. 

|
Pon, 28.09.2009, 16:17 |
|
 |
lubor
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.01.2009, 11:01 Príspevky: 848 Bydlisko: Bratislava - Dubravka
|
Napad je dobry, taka mobilizacia.
Moj postreh:
1, SMS niekedy pride po 2 hod. (stalo sa viac krat)
2, SMS neodhali nedostupnost ucastnika.
3, Jeden kratky telefonat vyriesi predosle body len o malo drahsie a mozno ani nie.
4, Ako riesit nedostupneho?
5, Zoznam by mal tvorit jeden clen aby bolo jasne kto ostal neobsadeny.
6, Rozdelit clenov na aktivnych a nie (je zbytocne oslovovat ludi co sa zaregistrovali a uz sem nechodia. Cim nechcem robit rozdiely iba sa kazdy prihlasi, ze chce byt v zozname informovanych a pripadne je ochotny informovat dalsich.
7, Mozno staci ak bude mat kazdy v zozname 3 clenov, pyramidovo to narasta dost rychlo a 3 talefonaty nikoho nezrujnuju aj ked trocha pokeca.
Alebo ina varianta:
Zlozit prispevok cca 10.- € rocne pre operatora z fora (ak bude taka ochota od clena) a ten posle hromadnu SMS pre vsetkych co sa zaregistruju pre SMS info.
|
Pon, 28.09.2009, 17:54 |
|
 |
Leona
Rubicon & Samurai Woman
Registrovaný: Pon, 05.03.2007, 21:45 Príspevky: 767 Bydlisko: Veľká Lehota
|
Moja trojka /kludne este niekoho priberiem /:
Kmoter
Jojo Kozarovce
Juro
_________________Len jedno je isté- že nič nieje isté...a ani to nieje isté...
....najkrajší pohľad je z chrbta koňa...a nadvíhaného auta.
jeep wrangler rubicon 4,0l
suzuki samurai
http://www.youtube.com/watch?v=rqSbl9xtCSE
|
Pon, 28.09.2009, 18:11 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|