Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 10.06.2025, 0:31
Dnes je utorok 10. júna 2025, meniny má Margaréta a zajtra Dobroslava

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 425 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  Ďalší
 Kritika na tému PANDA 
Autor Správa
Az to tu zije
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pandik a co skusenosti z jazdenia?

Uto, 13.11.2012, 22:33
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tibor: pozri sa tu naokolo aké úpravy sa tu prezentujú od renomovaných úpravcov,: taká sada, hentaká sada, IM, OME, RC, RE, Callmini...atď. Všetko sú to overené diely, tak načo pracne vyrábať a vymýšlať niečo čo už je dávno vymyslené, odskúšané a so zárukou?
Ja viem, robíš to lebo ťa to baví, ale nie každý má chuť na úkor jazdenia stále niečo opravovať a prerábať. Sú aj ľudia čo majú radšej pocit istoty že aj po návrate z terénu, alebo expedície im bude auto naďalej jazdiť.
A inak fakt je to tu zábavné čítanie :-D

Uto, 13.11.2012, 22:46
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pandík, ty asi nevieš čítať. veď som ti písal, že keď si ty ešte ani nebol na svete, ani tento fejzbuk tu nebol, ja som už rozoberal rumunov

https://plus.google.com/u/0/photos/1180 ... 5400496177

Uto, 13.11.2012, 22:47
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
romo11 píše:
Tibor: pozri sa tu naokolo aké úpravy sa tu prezentujú od renomovaných úpravcov,: taká sada, hentaká sada, IM, OME, RC, RE, Callmini...atď. Všetko sú to overené diely, tak načo pracne vyrábať a vymýšlať niečo čo už je dávno vymyslené, odskúšané a so zárukou?
Ja viem, robíš to lebo ťa to baví, ale nie každý má chuť na úkor jazdenia stále niečo opravovať a prerábať. Sú aj ľudia čo majú radšej pocit istoty že aj po návrate z terénu, alebo expedície im bude auto naďalej jazdiť.
A inak fakt je to tu zábavné čítanie :-D

no veď to FOGY je človek čo nebude upravovať a len jazdiť to mňa zas nebaví, len nechápem prečo ma bude poučať a presviedčať... to čo robím ja je moja vec ja sa mu tiež nestarám čo on robí resp. nerobí
mňa nejaký Fogy nezmení ja si kvôli nemu nebudem kupovať niečo čo netreba robiť len aby mi dali ludia pokoj
ja by som si napríklad upravené hotové auto nekúpil (myslím tým auto na zábavu nie na dennodenné používanie)

píšem to poslednýkrát a idem žiadať o vymazanie témy už ma to nebaví...
Mojím cielom je urobiť najlepšiu Pandu akú nikto nemá, naučiť sa to čo sa pri nekazivom aute nenaučím, a to že pri nej strávim toľko času je len moje +
to že sem tam niečo povolí to je úplne bežné ani neviem ake seriové auto nie je určené do takého terénu aký tu jazdia zato tie úpravy pochop to už a daj mi pokoj s filozofiou

Uto, 13.11.2012, 23:05
Az to tu zije
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A nerozmyslal si kupit Land Rover? Mal by si auto co sa stale kazi a ako bonus by si mal auto ktore na rozdiel od pandy je robene do terenu.

Uto, 13.11.2012, 23:08
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Myslím, že tu je zásadný problém v tom, že sa v tejto téme stretávajú dve rôzne skupiny ľudí.
Tá, ktorá Pandíkovým snahám a práci rozumie je tvorená ľudmi, ktorí vedia o čom hovoria, poznajú Pandíka, jeho auto, videli ho jazdiť a vedia že sa bavia s -násťročným chlapcom, ktorý ale Pandu opravoval a upravoval vo veku keď ostatní v takom veku netušili, že budú niekedy rozoberať rumuna. Preto rady aby si kúpil nejaké, akékoľvek iné auto sú nezmysel, kde by na to asi vzal?
Pandík robí čo vie a dokáže a že jeho znalosti a práca nie sú nezmyselné ukazuje aj fakt, že jeho články sú bez problémov zverejňované aj v časopise Off Road revue (napríklad). Robí a v minulosti robil chyby, na ktoré ho mnohý z nás upozorňovali viac či menej citlivým spôsobom - proste vieme že je to teenager, to je všetko. Chová sa tak, píše tak... ale zaslúži si uznanie za to čo a ako robí. Vieme to, lebo sa za tie roky poznáme aspoň z videnia, z akcií, z jazdenia... o tom je potom toto fórum, debaty, témy.

No a potom sú tu ľudia, čo sú spojení s touto komunitou iba cez klávesnicu a tým pádom Pandíka považujú za dospelého, zárobkovo činného atď. a divia sa zase a zase, čo vlastne robí s tou Pandou a prečo... (vŕtajú, rýpu, zosmiešňujú,atd.)
Trochu skromnosti a rešpektu by rozhodne nezaškodilo, verte mi.

Fogy, možno až bude plnoletý, tiež možno vyrazí na Ukrajinu a možno aj inam, možno si dovezie z Nemecka auto, ktovie... ale zatiaľ robí to čo môže a robí to dobre.
A možno až tvoj syn bude vedieť aspoň trochu z toho, čo vie Pandík... potom bude možno čas porovnávať a kritizovať.

Mimochodom, už som Pandíka osobne videl zopárkrát v teréne, kde sa aj veľkí borci zapotili na "ozajstných" autách a on s Pandou prešiel v pohode (Pandík, ale nie že spyšnieš :) ).

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Str, 14.11.2012, 0:29
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pandik len tak zo zvedavosti hod info co uz stala ta Panda aj s upravami-myslim eur-nech sme v obraze :shock: alebo shoku

Str, 14.11.2012, 1:33
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Joe, to sa nedá vyčísliť, možno cenu dielov, ale nič viac. Myslím, že väčšina bude v shocku.

Jenki, dobre si to vystihol !

Mitsubishi L200, AVM voľnobežky, King One TDS-9.5C , Maxxis Mudzilla

Ex - Nissan patrol GR Y60, MT Nokian Vatiiva 33/12,5/15, naviják 5,4t,

Str, 14.11.2012, 1:41
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
JOE66 píše:
Pandik len tak zo zvedavosti hod info co uz stala ta Panda aj s upravami-myslim eur-nech sme v obraze :shock: alebo shoku

citaj vo vlakne kde je panda medzi poslednymi stranami tam sa nieco dozvies

Str, 14.11.2012, 8:10
Az to tu zije
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Panda je teraz v kurze
http://komentare.sme.sk/c/6602575/fico- ... andou.html

Str, 14.11.2012, 13:46
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kekes: dakedy mas trefne komentare ale toto pleties hrusky z jablkami

Tibor: nespišnel si trošička???

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Str, 14.11.2012, 19:50
Profil ICQ
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nijako som sa nezmenil kvoli tejto téme neboj sa :lol:

Str, 14.11.2012, 20:26
Az to tu zije
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MIrec01 píše:
Kakes: dakedy mas trefne komentare ale toto pleties hrusky s jablkami

Co konkretne myslis?

Str, 14.11.2012, 20:40
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pandik sloh o pandicke som necital ale daj realne info o cene uprav-ved to nie je tajne :-D nech sme v obraze :shock:

Str, 14.11.2012, 20:49
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jenki, ale tie pandíkove konštrukčné úpravy sú nezmysel - okrem zadnej uzávierky

všetko, čo dosiahol rokmi zvárania, prevárania a privárania, mohol urobiť za jeden deň a za pár EUR. Stačilo, keby podložil pružiny a dal by o málo vačšie kolesá. Mal by to isté auto ako teraz, ale oveľa spolahlivejšie a s lepšímy jazdnými vlastnosťami. Ja by som to určite robil takto.
Alebo má niekto iný názor, alebo niekto by to robil ináč? napíšte svoje návrhy koncepcie , rád si ich pozriem a možno aj pandík

https://plus.google.com/u/0/photos/1180 ... 5400496177

Str, 14.11.2012, 21:33
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 425 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný