|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 1. mája 2025, meniny má nikto a zajtra Žigmund
Autor |
Správa |
palo-cherokee
koumák
|
Milan píše: Tie orechy uz mas?Porozbijal som lieskovce a bolo by ich cca 3 kila predminuly rok,cca 2 kila minuly rok kedze tento rok este neboli tohtoroce nemam  6 € za kilo ako pre teba + doprava.To netusim kolko to bude.Orechy su zadarmo,ta cena je za robotu co som sa s tym sral  Daj vediet. Milan pisem nepisem... nestiham to ani citat  Velka vdaka za ponuku ale orechy uz mam a ja som zhanal vlasske, nie lieskovce. Tak posun Efimu
|
Str, 24.01.2018, 9:51 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3297 Bydlisko: Nitra
|
Palo OK.Ja som sa dostal dnes k PC az teraz.Musis v robote spomalit,inak sa dochodku nedozijes a nie je podstatne kolko ale ako dlho ho budes brat Efendy,na utajenu adresu ti to poslat neviem 
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Str, 24.01.2018, 22:38 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3297 Bydlisko: Nitra
|
efendi píše: Ked mas telo vela orechov,, mal by som zaujem,, je to este aktualne? cena respektovana  No ako pan kolega,chces?Nechces?Daj vediet .Ak ano posli adresu,ak nie ,neurazim sa.0903454513
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Ned, 28.01.2018, 19:27 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|