Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 17:27
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 57 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Čučoriedky 
Autor Správa
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
efendi píše:
Kapo píše:
Ale taká marhulovica nie je na zahodenie. :wink:

juuuj veru ze nie, jeto medicina..a este k tomu nie hociaka,...

no pocul som ze je to dobrá medicínka :lol:
2milan...s ludim to je tazko..viem o tom svoje

Ned, 13.07.2008, 21:33
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:

Boli casy ked som mal 600 L kvasu.To boli pesnicky :smt146
Za tejto doby je to trestne a ako spravny slovaci ta aj no,splnia si oznamovaciu povinnost.
Je sice legalne si napalit 20 L ale.Vyrobis si palenicu,pridu bernaci vsetko zablombuju a musis si kupit merak za 100 000 sk.Potom do 20 L je vsetko tvoje a nad 20 L platis statu aby sa aj poslanci mali dobre.
Kapo,prid si pozberat,50 L kvasu bude.A mas dobrych susedov? :smt140

Ned, 13.07.2008, 21:37
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Veru tak Milan...mal si to nahadzat do suda :lol:

Ned, 13.07.2008, 21:40
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
Kapo píše:

Boli casy ked som mal 600 L kvasu.To boli pesnicky :smt146
Za tejto doby je to trestne a ako spravny slovaci ta aj no,splnia si oznamovaciu povinnost.
Je sice legalne si napalit 20 L ale.Vyrobis si palenicu,pridu bernaci vsetko zablombuju a musis si kupit merak za 100 000 sk.Potom do 20 L je vsetko tvoje a nad 20 L platis statu aby sa aj poslanci mali dobre.
Kapo,prid si pozberat,50 L kvasu bude.A mas dobrych susedov? :smt140

bolo veselo u teba hej? :-D jj presne musíme mysliet aj na poslancov a na stat...som zvedavy kto tych 100 000 aj zaplatil..asi nik

Ned, 13.07.2008, 21:40
Profil ICQ
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No, nemal som tu v pláne rozoberať veci okolo, ale aj bych sa zastavil. Trebárz po ceste na Leonin ranč? Kde budú námorníci? :D

Ned, 13.07.2008, 21:41
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
janwayz píše:

PS- Milanko, tie marhule ešte sú?? Som tak rozbehnutá v zaváraní.... Teda Kapo síce tvrdí, že tie moje lekváre sú len výplodom chorej myšlienky neurobiť zo všetkého pálenku....

Vcera bolo na stromoch este asi za zeleninovu bednicku.Ako to bude vyzerat v zahrade zajtra,neviem.U vas nerastu?Ale o rok budem na teba mysliet :wink:

Ned, 13.07.2008, 21:42
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
janwayz píše:

PS- Milanko, tie marhule ešte sú?? Som tak rozbehnutá v zaváraní.... Teda Kapo síce tvrdí, že tie moje lekváre sú len výplodom chorej myšlienky neurobiť zo všetkého pálenku....

no tak to je fakt chorá myšlienka :D :D dufam ze sa neurazis ;-)

Ned, 13.07.2008, 21:44
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
janwayz píše:

Vcera bolo na stromoch este asi za zeleninovu bednicku.Ako to bude vyzerat v zahrade zajtra,neviem.U vas nerastu?Ale o rok budem na teba mysliet :wink:

to vieš, na myjavsku len slivky... samé slivky, slivky, slivky, potom slivovica....

... no a potom dva kríčky čučoriedok :-D

Ned, 13.07.2008, 21:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Xardas4699 píše:
.som zvedavy kto tych 100 000 aj zaplatil..asi nik

Zaplatia ty ,co to robia vo velkom.Mam kamosa co legalne vyraba palenice a servisuje ich.Pod 500 L kotol sa mu to neoplati vyrobit.

Ned, 13.07.2008, 21:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
No, nemal som tu v pláne rozoberať veci okolo, ale aj bych sa zastavil. Trebárz po ceste na Leonin ranč? Kde budú námorníci? :D

Namornici budu v nemocnici.V stredu nastupujem.Idu mi vybrat sroby z chrbtice.
To budu uz marhule na zemi.

Ned, 13.07.2008, 21:58
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takže terminátor z teba už nebude?

Obrázok

Ned, 13.07.2008, 22:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan chcel si povedat ze marhule budu v sude vsak?

Ned, 13.07.2008, 23:17
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Xardas4699 píše:
efendi píše:
sak od studentov to netreba lutovat,,niekde tecu velke miliony, a je to ok,, a tu budeme riesit dakoho za zopar kil dacoho?? je to uplna volovina, a lesna zver ma toho dost, aj tak je jej malo bo polovnici ich buchaju ak muchy,aspon unas v okoli, nemcury sa tu hemzia jak ve valce,,,a za daky peniaz nam tu lesnu zver strielaju jak v iraku tych ,,,,,,,,,, domorodcov,,,,,,,,,,,,,,,

konecne normálny chlap dík máš to u mna :smt146

podla mna je to tiez normalna vec aspon vidiet ze si chces zarobit a nie byt zavisli aj ked si urcite s cucoriedok toho moc asi nezarobis ale snaha sa ceni a s tou zverou je to pravda strielaju to dole :smt045 :smt045 :smt045

Pon, 14.07.2008, 0:58
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
efendi píše:
laci73 píše:
nechcem to tu tiez velmi rozoberat ....kazdy kradne to co ma moznost....je jedno ci cucoriedky, ci miliony...stale vsak kradne.
Skratka prilezitost robi zlodeja, odolat je tazke a vymozitelnost prava neexistuje.

laci 73 musim ta kusok poopravit,,,,,,

NUZ neni to celkom tak, ked oberies tie cucoriedky nebude to chybat nikomu, ,-tie tam nabuduci rok dorastu znova,,, ale co poslanci rozkradnu, to tam nabuduci rok uz neniiiiiii a chyba to nasej spolocnosti,,,ako aj nam..

Az ti tlupa ciganov poobera zahradu, v podstate sa nic nestalo, ved ti to dorastie o rok zas. Vec ako vidim ja je, ze predavam co som dopestoval, a nie co som nasiel. Tiez by sa mohlo stat ze niekto najde tvojho jeepa v lese a odijde na nom, lebo ved tam len tak stal v lese opusteny...ale na to by si asi mal iny pohlad.

a este otazka,,,ty si este v zivote nic nesprivatizoval vo svoj prospech ? myslim tym capcarap a fuk ho dpmov...dufam ze mi rozumies co tym myslym....

Rozumiem, co tym chces povedat...ako decko som tiez chodieval na jablka a maliny, ale potom som z toho vyrastol a uz nechodievam ani na maliny, ani nerozkradam republiku, a ani nic neprivatizujem.....preto nezijem na slovensku.

Pon, 14.07.2008, 1:19
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
janwayz píše:
nooo, po víkende strávenom nad malinovým a čiernoríbezľovým lekvárom (prosím lingvistov a záhradkárov aby nekomentovali, ale ja tak volám džem, marmeládu aj pyré...), vyrábaným z vlastnoručne nazbieraných plodov vám môžem povedať, že nazbierať 10l drobných bobuľovín nie je sranda...

Čučoriedka je nesmierne zdravá a už mi aj rastie v záhradke, aby som nemusela kradnúť mackom, no kým z nej dostanem také množstvo veru bude len na ozdobu.

Čo sa ale týka prícestného predaja - nemám dôveru. Nech by to boli hríby alebo čučky-riedky - asi by som nekúpila. Nie kvôli peniazom, ale predsa len.... Sám píšeš, že nezbieraš, ale zbierajú kamaráti a ty len predávaš, takže už ani tebe sa nedá veriť :-)

Máš plné moje sympatie. Lebo lekvár je slovenské slovo, ktoré sa prekladá do nemčiny ako die marmelade a do angličtiny ako the jam.
Len my úbohí slováci si nevieme vážiť svoje výrazy a musíme používať cudzokrajné náhrady (do frasa, chcel som napísať ekvivalenty).

LAND ROVER Discovery II.

Pon, 14.07.2008, 9:10
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 57 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný