Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana
V národnom parku prichytili päť vodičov
Autor |
Správa |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Majo, blbé je, že ja už všetko čo spomínaš považujem len za jeden velký oblbčák prodakšn. Neverím tomu že tie incidenty boli v tkej miere a množstve, žeby to dokázalo presadiť v parlamente ako paušálny zákon...a zároveň sa nedali postihnúť adresne a lokálne po starom. Zato naopak ťažiarska lobby a lobby zbohatlíkov a politikov, ktorý si myslia že ked budú praktizovať aristokratické zábavky, tak im zmodrá krv a nebude vidieť trčiaca slama z topánok...tí si už rozparcelovali celé pohoria na svoje sféry vplyvu a revíry. A títo majú skutočný vplyv na strany v parlamente...ved v ňom/nich mnohí sedia...a je skutočne v ich záujme obohnať lesy ostnatým drôtom. cui bono...ako hovorí staré Berósek...
ale fakt je že ja to teda nevyriešim...list ministrovi som neposlal...asi ani nikto z nás tu. poobzerám sa ja po dobrej metle...ten prah mám už nejaký zapráskaný 
|
Pon, 27.07.2009, 15:19 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Ja,to teda načnem z ineho konca,prečo sem chodili nemci ,rakušania a pod...sa voziť na motorkach po našich lesoch ,myslíš že tam nemaju take pohoria?-a sprostá slovač ich sem ťahala za pár peňazí,prečo teraz všetci chodia do -Romale-, lebo romale riešia existenčne problemy a ked im ostane koruna navyše pošlu organizatorov off-expedicii-vid hunter praha- do pixle.Ak sa pýtaš prečo zapožičiam ti oficialne dvd ktore prezentoval na výstave v prahe začiatkom roka.Mňa to tiež štve že treba kopec papierov aby neboli problemy a ako polovník to mam ťažšie o to že pokial idem cez cudzí revír tak by som nemal mať pri sebe ani nábojnicu,a to nevravím nejake stopy farby zo zveriny a podobne.Je to na hovno a zlepšenie v nedohladne.
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
|
Pon, 27.07.2009, 16:35 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
|
Aj to je pravda, nepochybne. Dúfam že niesi na pochybách že moje siahodlhé citové výlevy(  no zabi ma) boli namierené na úplne iné poschodia pyramídy než kde sa nachádzajú radoví poctiví priatelia prírody.
|
Pon, 27.07.2009, 17:31 |
|
 |
603
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 23:39 Príspevky: 529 Bydlisko: ba//mi
|
sak teraz sa nemoze ani na bicykli... neviem preco, asi rapci volnobezka... alebo funi cyklista... samozrejme ine je to na cyklotrase.. tam sa moze fucat...
_________________www.khvmi.sk
|
Pon, 27.07.2009, 18:03 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Sob, 15.08.2009, 20:22 |
|
 |
marcek4x4
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 14.11.2006, 22:24 Príspevky: 324 Bydlisko: Dudince
|
Aspoň troška pozitívne je,že všade spomínajú motorkárov,štvorkolkárov a žiadne "džipy"
Žial boľševistický princíp tu funguje stále.Keď nevedia /alebo nechcú/
problém riešiť tak urobia zákon na základe ktorého môžu držať národ pod krkom,najlepšie niekoho demoštratívne zatvoriť.To je ten istý princíp ako cestný zákon.
Aj starý cestný zákon bol dosť účinný,keby chceli.
_________________ LANDROVER DISCOVERY bývalá leštenka
|
Ned, 16.08.2009, 9:29 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.11.2008, 20:51 Príspevky: 1050 Bydlisko: Bratislava
|
... čo už dodať.
Neschopnosť "strážcov zákona" pružnejšie reagovať.
Mali by osedlať kone alebo pár koní pod kapotou crosky a bolo by možno po probléme.
_________________ Nissan Pathfinder R51 2005 128kW malá "expedičná" úprava: ASFIRpredný nárazník + ochrana spodku, IRON MANpodvozok, BFG KO2pneu,navijáčik, ARB uzávierky diferenciálov + kompresor
|
Ned, 16.08.2009, 12:00 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Dal som si tu robotu a precital aj debatu k tomu clanku .. 90% ludi je uplne mimo so svojimi nazormi, ale nasli sa tam prispevky, ktore isli dobrym smerom (vyssie pokuty, odobratie VP, atd).
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Ned, 16.08.2009, 12:06 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
|
škoda že "vynucovači" zákona nevedia(a teda ani nemôžu) rozlišovať...asi je to aj nereálne(to by nemohli kolovať vtipy o policajtoch). Zákon sa šije podla najhorších deliktov a paušálne postihne aj relatívne nevinné činnosti. Možno v dalších životoch...alebo na inej planéte... 
|
Ned, 16.08.2009, 12:28 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|