Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 16:24
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Co sa nam prihodilo na cestach... 
Autor Správa
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hollyml píše:
....... a pekne som si nadisiel. Zaradim spiatocku a v zrkadle zazrem bruchoplaza ktory sa vsunul na miesto kde som isiel parkovat ........

A to nevieš, čo sa takému patrí? :-D

konik píše:
.... ale zato stihol preskumat klucom aku mam zakladnu farbu pod metalizou a to tak dokladne ze cez 4 diely tahal. naozaj pracovity clovek a .......

Naposledy upravil Kapo dňa Pon, 06.07.2009, 21:35, celkovo upravené 1

Pon, 06.07.2009, 21:31
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Situacia s tým cklistom ako visita na poriadny pruser a ocenujem tvoju rozvahu 99% by sa s ním isto pobavilo a dlho by taky curák nechodil na bicykli iba ak tak na trojkolke a mas to jedno , ze kde takých su teraz milioný plne cesty

Pon, 06.07.2009, 21:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som dokonca videl korculiarku v takomto niecom (zelene)

Obrázok

Pon, 13.07.2009, 0:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pekne citanie tak pridam nieco aj ja tak napriklad dnes ma dobre rozosmial taky mensi zazitok s elektrikarmi . Bol som na takom mensom pojazdeni spojenom s hrybackou ako tak hladam dubaky a ine hryby pocujem strasne zvuky turovaneho motora a kedze neprestavali ani po cca. 30min tak som siel na jeepke na prieskum a co nevidim elektrikarov s plne nalozenym nisanom -- navarov ako sa pokusaju preliest cez medzu na polnej ceste pridem blisie a uz to vyzera na kotul tak som obysiel navarku po o 100% horsej ceste a tahal panou elektrikarov asi 300m po blaticku ,mokrej trave a nejakej tej skale az na lepsiu a pre nich schodnejsiu cestu . No a po dlllllhom dakovani som sa dozvedel pricinu ich trapenia .Tak pneu zadok IZARDY--zodrate na cca.2mm dezen,predok---WYSENTY --zodrate na cca.5mm zatrete vsetko blatom a travov , ze vraj SEE. nema na pneu .Dalsia vec isli najprv dobrou cestou ale po asi 3--4km to otocily ,lebo nevydeli vedenie a sli od dediny gde je previsenie na asi 2,5km dlhej trati 200m a ide sa strasne zle a hlavne po dazdi sm tam tam ma problem aj zetorko 7745 ale ake bolo ich prekvapko ked som ich vytiahol asi o 50m dalej ako sa tocily a na opravu gde sli to mali asi 300m za terenou vlnou tak ze nemohly vydet dom

Ned, 19.07.2009, 15:07
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pridam aj ja jeden zazitok
este za komancov som presiel v KE krizovatku na mozna aj cervenu v tom za mnou majaky kurwa policajti hned ma stikli darmo som tvrdil ze bola este zelena nedalo sa nic vydumat neboli sme v jednej rovine pokuta a hotovo , ja samozrejme nemam peniaze tak oznamenie a sek.Trvalo chvilu kým to vypísal a potom my to dal nech sa vyjadrím.......Ja som do vyjadrenia napísal ZIADAM ODBORNE OCNE VYSETRENIE PRISLUSNIKA ZNB a podpisal som to a podal ked to fízel precital od nervov roztrhal papier a slovami zmiznite my z oci ma poslal prec dodnes my nedosla ziadna pokuta

Str, 22.07.2009, 16:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
len aby to nenašli niekde nazstrčené a po dlhom čase ako oni vedia pošlú domov exekútora na celý dom a auto :-D

ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Str, 22.07.2009, 16:24
Profil ICQ
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
RENSO píše:
len aby to nenašli niekde nazstrčené a po dlhom čase ako oni vedia pošlú domov exekútora na celý dom a auto :-D

citaj pozornejsie to bolo za komancov to je viac ako 20 rokov

Str, 22.07.2009, 16:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
aj tak si z nich robim srandu. bolo to povedane viac menej obrazne,
a čital som pozorne :wink:

ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Str, 22.07.2009, 16:41
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Prave som cital prispevok na sme o tom ako dnes na bajkalskej nacuval kamion do motociklistu. Zase jeden tupec "profesionalny sofer" , resp. "profesiolany blb". Checm len povedat ze obat raz som mal problem s "p.s." ktory cuva ked nevidi za seba - benzinka pod zoborom - Slovnaft. Natankujem , zaplatim slusne pekne vychadzam s benzinky - debilovi "p.s." dam prednost reku mam cas aj ked idem z prava nech sa chlapec predbehne ja mam cas. Tupec vyjde z benzinky - je na pripajacej cesticke k dialnici (ktora ma sirku pre jedno auto) a co tupec nespravi ? Samozrejme ze zastane - my uz dve alebo tri auta za nim , tupec zrazu super napad v hlave - jebne spiatockua plnyyy kolet cuva - zatrubim a vyhnem sa trosku na stranu - mam uz skusenosti s "p.s." tupcami takze am to neprekvapi, ale riadne mi z toho stupne tlak - tupec vzhladom na to ze bolo leto ma otvorene okienko takze nastastie aj zacul trubenie - ja teda vystupim z lexusu lebo inak by ma ten tlak zabil a pridem mu pekne po slovensky vynadat - vodici za mnou iba v nemom uzase cakaju ako to dopadne kedze z takeho auta s ciernymi sklami sa casto vystupuje so zbranou v ruke - ja nastastie zaidnu nemam lebo neviem ci by o jedneho tupca nebolo menej - mozno by som zachranil zivot nejakemu dietatu.
Poprosim tupcov aby si kupili cuvacie kamery pripadne vyuzili sluzieb spolujazdcov - tupcov a poslali ich za ten zasraty kamion sa pozriet ci tam niekto nieje. Nechapem tuto tupost a aroganciu a domyslavost - reku vsak hadam za mnou nikto nieje jebnem plny kotel a nejak to dopadne - ked nie ja mam silny hruby naves mne sa nic nestane - che che :) Nazdar tupci.

Str, 09.09.2009, 14:32
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak dnes som si zase uzil na cestach specialitku niektorych "soferov".
fical som si bruchoplazom v ramci predpisov nieco pod 100 na normalnej ceste a prirodzene dobiehal a obiehal takych, co isli 90 a menej. bezna premavka, auta v oboch smeroch, ale dalo sa obiehat v pohode, len bolo treba vzdy chvilu pockat, potom nezavahat vystihnut medzierku a bezpecne obehnut. pohodka, ale: dobieham auto predomnou, idem tak o 20 viac ako on. priblizujem sa k nemu, ale oproti ide auto. uberiem a cakam kym prejde. vtom sa sofer auta predomnou zobudi a zisti, ze som za nim. neviem na zaklade coho si vyhodnoti, ze som prilis blizko a rozhodne sa mi dat priucku a JEB na brzdu...
neviem ako tento "inteligent" prisiel na to, ze tym ze zabrzdi, tak sa vzdialim. samozrejme som po tomto manevri este blizsie. uz ale ostrazity seriem na obiehanie a davam pozor. a zrazu JEB zase na brzdu. oproti uz idu zase auta, tak nemam inu moznost, len ist stale za nim. blikol som mu, nech vidi, ze o nom viem a stale cakam na prilezitost obehnut ho. uz ide len sotva 60 a po jeho druhom brzdeni som este blizsie (aj ked nie nijak kriticky). vtom dotycnemu asi zlyhali nervy alebo co, zacina prudko brzdit bez akehokolvek dovodu az takmer k nule. kedze som uz predtym videl, ze robi blbosti, tak som pripraveny na vsetko a v pohode bezpecne zastavujem za nim. ked uz skoro stoji, tak vyhadzuje smerovku ku kraju a zastavuje uplne. nastastie (pre neho) sa zrovna da obiehat, tak ho obchadzam a straca sa v dialke za mnou...

2 otazky:

1.) ako si niekto moze mysliet, ze tym, ze zabrzdi pred niekym, tak sa medzi nimi vzdialenost zvacsi?

2.) preco mi to robia zasadne len pred bruchoplazom a pred dzipom to nikto nerobi??? :-D

Str, 09.12.2009, 1:19
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mne sa to tiez nestava,ale kludne pri takom debilovi natlacim predny ram do kufra.
Mam dojem ze vodic predomnou nemoze bezdovodne ohrozovat ostatnych ucastnikov cestnej premavky bezdovodnou pomalou jazdou a uz vobec nie takym sposobom ako popisujes.Moze argumentovat pri nehode ze mu nieco podbehlo,ale musi to dokazat a pokial nebude mat fakt nieco pod kolesami,problem bude mat ten za nim o nedodrzani bezpecnej vzdialenosti.Je to dilema.

Str, 09.12.2009, 1:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
preco mi to robia zasadne len pred bruchoplazom a pred dzipom to nikto nerobi??? :-D

:P spolieha sa asi na to že ho nebudeš tlačiť a báť sa aby ti nestrelil airbag na bruchoplaze. :P

Mna zas jeden kretén nenechával predbehnúť, vždy keď som začal predbiehací manéver tak pridával a tlačil sa čo najviac na stred vozovky až kým ma skoro natlačil na protiidúci kamion. Takéto vídam ešte aj v dnešnej dobe a nechápem ich zmysel.
... mať lepší nárazník zahráme sa na vláčik :twisted:

Str, 09.12.2009, 2:05
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja mam troska z ineho sudka...kedze zijem vo vancouver kde je velka cast populacie so sikmymi ocami a druha velka cast s turbanmi na hlave zacal som byt nie len rasista, ale chory zo znaciek ako TOYOTA, HONDA, BMW X5.

Vysvetlim...som nazoru ze len debil si kupi debilne auto.....alebo aby som neurazil niektorych vlastnikov....dobre auto ich aj tak nezachrani. Skratka driving shiny toyota or honda at night is NOT enough!!! Headlights are MANDATORY!!!! vela z tychto aut, teda vsetky novsie auta maju povinne running daylights, takze po mastartovani svietia v predu, ale nie su tak silne ako normalne stretavacky.....samozrejme zadne obrysovky nesvietia. A tak debilovi svieti pekne pred seba, akurat ze nic nevidi a nie je ani videny. Kedze vela jazdim tento fakt sa najviac vyskytuje u majitelov hond a toyot....

Az vidite auto, ktore sa bez problemov pichne pred 70 tonovy kamion....urcite je to honda alebo toyota. Ak vidite auto co maturuje pri parkovani....nechcem sa zase opakovat. Ak je na ceste nehoda, tak je to toyota alebo honda s niecim inym, alebo inak...cinan narazil do niecoho , alebo niekoho( ineho cinana, cigana, alebo bieleho). Az nahodou nasnezi......jedine auta ktore sa nikam nedostanu su toyoty a hondy.... FUCK THEM!!!!

samostatna kapitola su BMW X5. Uz z dialky vidite ze ide 80 v lavom pruhu, v zadu ma velke "N" ( oznacenie v kanade pre novych vodicov) a za volantom 16 rocna cinanka.....neprajem zazit na ceste.....to je horsie ako splaseny jelen v metre :-D

minule na dialnici stoji cervena toy...zrazu vyhodi smerovku a IDE...cez dva jazdne pruhy, 30...ale ide...zarosene okna....ale ide a stale cez dva jazdne pruhy...a stale 30. este ze mam ABS...inak by z neho bola cervena plechovka rozpucena na ceste.

rozpisovat zazitky velmi nebudem, mnohi si to viete predsatvit.....ale uz som si povedal, ze nebudem stupat na brzdu.....ani na klakson....ved moje auto je vacsie :-D

Str, 09.12.2009, 2:26
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
2.) preco mi to robia zasadne len pred bruchoplazom a pred dzipom to nikto nerobi??? :-D[/quote]

Lebo pred jeepom ma este aj v dnesnej dobe vela ludi respekt.

Str, 09.12.2009, 2:31
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný