Dnes je sobota 9. augusta 2025, meniny má Lubomíra a zajtra Vavrinec
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2168 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
 Odpoveď je niekde medzi nebom a zemou.
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Uto, 27.05.2014, 16:20 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8023 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
 nuz ved anoo, ale su to veci co mi pozemstania nevieme vyriesit a ani dat na to odpoved 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Uto, 27.05.2014, 16:56 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Pôvod ľudstva je zahalený plášťom tajomstva. Od nepamäti boli medzi nami takí, čo pomaly starli, neboli chorý, dožívali sa veľmi vysokého veku, boli nad pomery silný... ale po ich odchode z tohto sveta sa na nich zabudlo. Mimoriadne schopnosti jedincov pochádzajú z mimoriadnej DNA. V dávnych dobách nikto nedokázal preskúmať DNA. V súčasnosti pokiaľ sa príde na niečo mimoriadne, tak to okamžite skonfiškuje štát alebo armáda. A je okolo toho ticho. Všetky vynálezy, všetky dobré a pokrokové veci končia v tajných trezoroch. Informácie sú veľmi cenné a preto aj väčšinou nedostupné.
|
Uto, 27.05.2014, 22:16 |
|
 |
VladoKE
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 08.02.2007, 20:56 Príspevky: 828 Bydlisko: Košice
|
Kresťanská viera a Ježiš Kristus A pre tých čo stále hľadajú zázraky aby uverili sú tu zjavenia Panny Márie 
_________________ Dodge RAM 1500 5,7 V8 HEMI 5,4T DualBattery TV Ex.1997 Ford Explorer 4.0V6 SOHC, 6", 35" MT, 5,4T 1988 Chrysler LeBaron Convertible 2008 Jawa 555 vyladená 1991 MT8-070 13,5HP Ex.1997 Jeep ZJ 5,2 V8, RE 4,5", 32" MT, 5,4T 0904-436-669
|
Str, 28.05.2014, 5:31 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
wau! nakuknem sem po dlhej dobe, a tu OGO, dve hrubky a tajomné transcendentálno...trochu sa tu(s dovolením) povrtám... 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 28.05.2014, 21:24 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Dajbohzdravia., tak teraz neviem, čo spôsobilo to vau, či OGO alebo tie hrúbky. Čo sa týka tých hrubíc, tak sa priznám, že niekedy v niektorých prípadoch nemám istotu, ale tu neviem dať to povestné tvrdé y s bodkou. Nuž ale tú podstatu čo som mal na mysli dáka tá chyba nepreonačí. Vlákno hoc už 200 stranové sa nejak neoživuje. Takže mal by si prispieť, keď si už tu dávno nebol. Et in terra pax...
|
Str, 28.05.2014, 22:44 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
ja som mal vždy zo slovenčiny trojku...až na staré kolená to doťahujem na dvojku...tak začínam vidieť veci, čo som pred tým nevidel...  To wau bolo skôr pozitívne...taká zmiešanina nostalgie a prekvapenia...ved kadečo sme toho už popísali... No ak ma niečo múdre nedopatrením napadne, napíšem.... 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Str, 28.05.2014, 23:18 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Uff, uff, za to pozitívum by som ti mal vyjadriť poďakovanie, no len opatrne, lebo ak sa tu objavia bratia Timurovci, tak to pozitívum budeš ľutovať. Ako môžeš napísať, že ak ma niečo múdre nedopatrením napadne, napíšem.... však nemusíš zrovna prepísať Newtonove zákony.... To ja som mal dneska stretnutie a debat s jedným starým známym a po debate a následnom odchode domov som nadobudol také vnútorné presvedčenie, že ako je dobre určitej vzorke ľudí, ktorí vlastne nejavia záujem o nič. K nim informácie akéhokoľvek významu prenikajú s problémami a tak ich vlastne trápia výrazne menej ako človeka, ktorý všetko vstrebáva "nadoraz".
|
Str, 28.05.2014, 23:55 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8023 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
ale suuudruhovia,,, ja osobne tiez neprenikam pravopisom,, písem ako pocujem  hlavna vec ze tomu porozumejeme  , trosku Bernolakstiny neuskodi  a mozu sem prist aj Timurovci, kritika je povolenaaaa, ale len v kladnom smere,  len nechapem preco potom ty drbnuty aristokrati,,,, a americky blby, pouzivaju v jazyku Y ako j,, alebo ako zmakcovadlo ,ked je to YYYYY teda ako I len tvrdeeee,,,,,ak sa nemylim,,kurnik zas y vo vete,, dufam dobre som to napísal 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Štv, 29.05.2014, 9:46 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Jóóóój, amerika.... raz som sa bavil s človekom, čo vie perfiš po anglicky, a ten mi hovorí, že s Američanom sa musí namáhať, aby mu porozumel. US angličtina je veľmi vzdialená UK angličtine. Mne osobne sa veľmi páči vychodňarčina. Mám nahraté skoro všetky časti Profesionálov, kde účinkuje Miky Hric a furt si to púšťam. Okrem toho som bol aj na vojne s východniarmi, no to bola družina eňo ňuňo. Na jednej izbe sme boli západniari, stredoslováci aj východniari. Polka veliteľov češi. Mali sme tam aj jedného z Ubli. Tomu rozumela hádam len vlastná mater. Okrem toho bol námesačný a tak po nociach to bolo niekedy veselo. To bol babylon ! Najsrandistickejšie obdobie môjho života, na vojne som sa nasmial toľko, čo potom snáď ani 5 ďalších nedalo dokopy.
|
Štv, 29.05.2014, 10:43 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|
Efi y zmakcuju madari, ci? 
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Štv, 29.05.2014, 11:06 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
bull4x4 píše: Efi y zmakcuju madari, ci?  ceruuus kamarat,, áááno aj madary zmakcuju s Y,, su to taky isty mongoloidi  ako ty angláni  , napriklad píse sa GERGELY, a hovory sa teda vyslovuje GERGEJ..
|
Štv, 29.05.2014, 12:35 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
[quote="OGO"]Jóóóój, amerika....angličtine Okrem toho som bol aj na vojne s východniarmi, no to bola družina eňo ňuňo. Na jednej izbe sme boli západniari, stredoslováci aj východniari. Polka veliteľov češi. Mali sme tam aj jedného z Ubli. Tomu rozumela hádam len vlastná mater. ani nehovor,, taktiež som odtočil 2 roky na vojencine na vychodnej metropole slovenska, rok Presov-Eperješ, a rok Sabinov,, ,,kurnik super vojencina a fakt dobry ludia tam ziju, ovela lepsi ako kade inde na slováci,,vychodniary su fajn ludia, len skoda ze ked niektory sa z nich dostane do Blavy na uuuurad,, ihned zabudne skej matere vypadol a skadial prisiel.. 
|
Štv, 29.05.2014, 12:42 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|

no aha uz aj ty pridrbnuty kapitalisticky aristokrati prisli na nieco rozumne  ,, vid:::: Saddám měl zůstat u moci, války v Iráku a Afghánistánu byly chybou, bilancují v Británii Podle analýzy Královského ústavu pro obranná studia (RUSI) byly války v Iráku a Afghánistánu strategickým omylem, který britské daňové poplatníky přišel na více než 29 miliard liber (skoro bilión korun). O analýze ve čtvrtek informoval deník The Daily Telegraph. Britští vojáci u irácké Basry odpalují minometný granát FOTO: Profimedia.cz Dnes 20:31 - Londýn Obě války byly nejdelší z deseti, kterých se britské síly od roku 1990 účastnily a vrhají stín na jiné britské vojenské intervence, které studie s názvem Wars in Peace (Války v míru) hodnotí pozitivně. Všechny kampaně od pádu Berlínské zdi do současnosti Británii přišly na 35 miliard liber (1,2 biliónu korun). Invaze a následná okupace Iráku podle studie napomohly k šíření terorismu, přivodily smrt nejméně 100 000 Iráčanům a přiměly na dva milióny uprchlíků k odchodu ze země. V Afghánistánu byl nasazen i princ Harry (vlevo) FOTO: John Stillwell, Reuters „Vzestup Al-Káidy na Arabském poloostrově byla reakce na tuto invazi a souvisela s marginalizací irácké sunnitské populace,“ uvádí studie. Při invazi do Iráku byl svržen Saddám Husajn a moci se chopili do té doby ostrakizovaní šíité. Svržení Husajna otevřelo cestu teroristům Důsledky invaze pociťuje podle studie region do současnosti. „Dnes Al-Káida na Arabském poloostrově a další radikální džihádistické organizace působící na irácko-syrské hranici představují novou teroristickou hrozbu pro Spojené království a jeho spojence, která by nemusela existovat, rozhodně ne v této podobě, kdyby Saddám zůstal u moci.“ Britské jednotky v Basře vzdávají čest padlým u vzpomínkové zdi s plaketami. FOTO: James Williams, Reuters Tvrdé kritice byly podrobeny i operace v Afghánistánu, kde má Británie stále 5000 mužů. Tam je sice situace lepší, ale na to, kolik peněz bylo utraceno, se toho dosáhlo málo. Kritiky se dočkala zejména operace v provincii Hílmand, kde se vedle růstu násilí navíc prudce zvýšila produkce opia. Podle ředitele RUSI Michaela Clarka je jedním z problémů, že se Británie snaží dosáhnout příliš moc s příliš málo vojáky a nedostatečným vybavením. Problémem podle něj také je, že ve většině kampaní mají rozhodující slovo Američané, takže britské cíle zůstávají stranou. Úspěchy zůstaly ve stínu Jako úspěšnou hodnotí válku v Perském zálivu, kde se proti irácké invazi do sousedního Kuvajtu v roce 1990 postavila široká koalice států včetně Británie. Kladně studie vnímá i britskou intervenci v rámci občanské války v Sieře Leone, kde Londýn v roce 2000 pomáhal zejména se záchranou rukojmích a logistikou. Tyto operace ale neměly tak náročný úkol, jakým je obnova státu. Kritičtější je analýza k válce v Libyi, která by také skončila jako strategická prohra, kdyby se v ní pokračovalo. Britští vojáci v Afghánistánu FOTO: Profimedia.cz Ústav RUSI má takřka 200letou tradici ve výzkumu bezpečnosti a obrany. Patronát nad ním drží britská královna. Kritický k rozsáhlým operacím byl ve středečním projevu na West Pointu i americký prezident Barack Obama, který vyzval ke větší zdrženlivosti: „Od druhé světové války některé naše nejnákladnější chyby neplynuly z naší zdrženlivosti, ale z naší ochoty zapojit se do vojenských dobrodružství bez domýšlení důsledků, bez toho, aby se vytvořila mezinárodní podpora a legitimita pro naše akce.“ Žádnou operaci ale přímo nejmenoval. [celá zpráva]
|
Pia, 30.05.2014, 8:04 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Pomaly, pomaličky sa ľady dávajú do pohybu... Cit: "...12.5.2014 promluvil letecký technik na mírové demonstraci v Drážďanech. Fakta o další konspirační teorie vyplouvají na povrch..." http://www.nwoo.org/view.php?nazevclank ... 2014050187
|
Sob, 31.05.2014, 22:51 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|