Dnes je streda 11. júna 2025, meniny má Dobroslava a zajtra Zlatko
Autor |
Správa |
Tiboffroad
Ťažký Profík
Registrovaný: Sob, 20.03.2010, 17:19 Príspevky: 358 Bydlisko: Sklené Teplice
|
Vzdy sa tesim ako pokrocil tento projekt a ked sem pridem tak vidim akurat zvasty o nicom...
myslím si že by bolo dobre keby ste sa prestali do pandíka navážať,je to jeden z mála chalanov ktorý vo svojom veku niečo konkretne robí a myslím že aj niečo dokazal,takto mu tú prácu a záujem o off len znechutíte radšej keby mu poradíte alebo nejak pomôžete a nie ho haniť
tibor držím palce nech ťa to neodradí
_________________ Tiboffroad - Autoservis - Autolakovňa
Patrol GR 2,8TD Wagon, Ironman C FoamCell, BLACK STAR MUD-MAX 33x12,5x16 ;Collin's Ranger 31x10,5x16 , hi-lift
navijak CB ONE profi, CB, PMR,
|
Uto, 29.01.2013, 13:33 |
|
 |
tomato
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 24.05.2012, 12:56 Príspevky: 988 Bydlisko: Povazie
|
Je to na jednej strane pravda co hovorite, ale na druhej strane ine vlakna su taktiez plne "skvelych" rad od pandika....
Tiez by nemusel strkat nos do kazdeho hovna, a zvlast do toho o ktorom nic nevie
_________________ Patrol & Patrol...
ex: Wrangler JK s talianskym Detroit dízlom ex: Pajero 2.8
|
Uto, 29.01.2013, 13:36 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 12.11.2012, 15:39 Príspevky: 911 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|
damballa píše: fogy ja netvrdim ze kritika neni dobra jasne ze treba ked nieco vazne naprd povedat ale myslim si ze nikomu znas neni do toho nic co a ako sa napr dohodne rado z tiborom o sponzorovani tiborovych projektov
Ja osobne v tom nevidím projekty ale kopírovanie Radových výrobkov ci nápadov ....
_________________ Toyota Land Cruiser LJ70
|
Uto, 29.01.2013, 14:04 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
A ja v tom vídím Tiborove študovanie mechaniky fungovania podvozku a prevodov na vlastných chybách.
Plus nejaký ten (závidený v dobrom) sponzoring z rôznych zdrojov. 
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Uto, 29.01.2013, 14:14 |
|
 |
BlackBear
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 24.11.2012, 22:05 Príspevky: 509 Bydlisko: Zvolen-okolie
|
Presne tak..len ho vychvalujete akoby nikto nič nikdy nedokázal..
Je tu viac mladých chalanov ktorý stavajú autá a nepýtajú nič zadarmo a niesú taký namyslený ako Pandoš...
To on nech založí tému..všadebol všetkovie a tam nech mudruje..
bez urážky pandoš..
_________________ Nikdy nieje tak zle,aby nemohlo byť ešte horšie.
BMW 320d e90.. rýchlobežka Nissan Patrol K160 2,8TD 0944 057 888
|
Uto, 29.01.2013, 14:42 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Lenže toto je jeho vlákno ... moj zlaty! Preto on si tu mudrujevšetkovievšadeboluje
V podstate dodržiava starú dohodu s Finderom o neprekračovaní určitých jemu určených pravidiel..... Však "VIRUS".
A je škoda, že vlastnoručne neupratuje okrem tatkovej dielne poriadne aj svoje vlákna. 
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Uto, 29.01.2013, 15:00 |
|
 |
tomato
OFFROAD Expert
|
No lenze tu nieje debata len o tomto vlakne....
Inak vsimol som si ze tu sa treba opatrne vyjadrovat lebo clovek sa rychlo stane verejnym nepriatelom....
|
Uto, 29.01.2013, 15:08 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
|
tomato píše: No lenze tu nieje debata len o tomto vlakne.... Inak vsimol som si ze tu sa treba opatrne vyjadrovat lebo clovek sa rychlo stane verejnym nepriatelom....
Neries a vyjadruj sa nevidím žeby tu niekto nenapisal pravdu ...  Ked si mal 15 rokov tak si určite nešiel poucovat niekoho kto ma odcuvane na aute toľko co mlady nachodene dopredu...
|
Uto, 29.01.2013, 15:22 |
|
 |
tomato
OFFROAD Expert
|
No co ti poviem ja ked som mal 15 som mal uplne ine problemy ako offy
To asi preto ze vobec prve auto som si musel kupit sam za zarobene prachy.
Zato pandos ma mega upravenu karu a to len a len vdaka sebe samemu, teda tak to on tvrdi.
Mal by som sa opytat ako nato, naucim decka zarabat uz od dvanastich
Mne je uplne jedno kto co ma, kto si co kupi v com sa vozi a kolko ma penazi.
Serie ma iba to ked niekto kto nie je ani dospely pise ako vsetko dosiahol sam
( poucuje "fotrov" ) i ked je zjavne ze v tom co ma ho musel niekto silno podporovat.
|
Uto, 29.01.2013, 15:31 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
|
JJ ... J asom v 15 riešil akurát že skade zoberem prachy na posraty vodičák, a na čom sa budem bez peňazí vlastne voziť ......a kde zohnať benál 
|
Uto, 29.01.2013, 15:37 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
|
Ale to každý z nás... normálne by som k týmto témam posadil jeho fotra aby zistil aký génius mu doma sam od seba vyrástol...
|
Uto, 29.01.2013, 15:43 |
|
 |
Iron Uaz
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 18.06.2011, 9:58 Príspevky: 1210 Bydlisko: Púchov
|

BlackBear píše: Presne tak..len ho vychvalujete akoby nikto nič nikdy nedokázal.. Je tu viac mladých chalanov ktorý stavajú autá a nepýtajú nič zadarmo a niesú taký namyslený ako Pandoš... To on nech založí tému..všadebol všetkovie a tam nech mudruje..
bez urážky pandoš..
no ako co pise BlackBear je čisto len pravda všade bol všetko vie a kazdeho len ohovara a o namyslenosti už ani nehovorim niesom ties nejaki dospely stavam si ties auto ktore my tatko nechal ale ostate co chcem si musim platit sam preto su neni zo dna na den nejake velke upravy kamrat
17rocny ma gaza z nickom čechto si myslim ze viac dokazal než pando všetky upravy co na gaze urobil si platil sam poznam ho ako svojho brata takze viem kto je aj čo je za cloveka a myslim si ze kupenu vec si nahodi mar kto alebo nazvara ked ma aj nato podmienky ktore pando ma takze si myslim co dokazal on na padne to dokaze kazdy z nas urobit,sice mam iba 15rokov o chvylu 16 a zvaram rezem brusim a podobne keby mam material a volnu garaz tam uazik by bol davno na strunach len ja nemam tie financie a tatko my neda a nech my padno netvrdi ako to uz niekedy pisal ze vsetko si plati sam
_________________ Uaz 2,5 gurtňe 33X10.5R15 Silverstone,samoser vpredu vzadu opät 100% mechanicka uzavierka,prekopane na strunach,naviják-2x . Tel:0904136171 keby,niečo OFFROAD CLUB LÚKY
|
Uto, 29.01.2013, 15:45 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
|
Je to tak ako píšeš a zabudol si napisat ze sa trapite s cistokrvnym off-road autom za ktorym sa aspon ja stale otocim a pristavim sa (tie ruske masiny stale obdivujem)nie zlataninou fiata a všetkého možného na tom sa da fakt len dobre zasmiat a to je tak akurát všetko...schválne by som poprosil admina aby dali chalani do 18 rokov fotky svojich aut a spravilo sa hlasovanie výsledky budú asi dost zaujímavé 
|
Uto, 29.01.2013, 16:01 |
|
 |
damballa
Ťažký Profík
Registrovaný: Sob, 10.07.2010, 17:35 Príspevky: 352 Bydlisko: púchov
|
ja si nechcem tibora zastavat ani nikoho ale myslim si ze podaktory sa spravate horise ako sam tibor na ktoreho kidate jeden zadruhym zasierate mu tu temu aj keby mu tatko daval peniaze je to jeho vec jeho auto robi si stym co chce chcel by som videt kolky zvas v jeho veku nieco podobne robili ci uz spomocou tatka ci uz financnou alebo technickou.
_________________ patrol gr y60,2.8, 1990
|
Uto, 29.01.2013, 16:14 |
|
 |
kakes
Az to tu zije
Registrovaný: Štv, 25.03.2010, 23:24 Príspevky: 219 Bydlisko: Báhoň
|
jankarol píše: ...schválne by som poprosil admina aby dali chalani do 18 rokov fotky svojich aut a spravilo sa hlasovanie výsledky budú asi dost zaujímavé 
LOL
ako chces hodnotit auta chalanov do 18 rokov? Uvedomujes si tu absurditu?
a aby sa nezabudlo tak na kritiku je tu ina tema:
Kritika na tému PANDA
_________________Felicia Offrajd project 4,2 Turbo 
|
Uto, 29.01.2013, 16:21 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|