Dnes je piatok 1. novembra 2024, meniny má Denis, Denisa a zajtra nikto
Autor |
Správa |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
pekne citanie ako neaky roman na pokracovanie To Janko Karol pises ,ze toyotu uz preraba pato co predtym mal bendzi-preco Lubo nekupil toyotu na sk znackach a tuto si nenechal na diely? prerabka na lavu stranu to robota ako na kostole to uz radsej ako prerabku-ak ta toyota nebola odhlasena na vyvoz tak to ju uz radsej mohol prihlasit na anglicke znacky a poistit a mohol jazdit?
|
Uto, 29.01.2013, 22:54 |
|
|
jankarol
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 12.11.2012, 15:39 Príspevky: 911 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|
Z Anglicka kúpil druhu pojazdnu toyku na diely za pár korún...a na pravostranne riadenie nech si správy každý vlastný názor ...
_________________ Toyota Land Cruiser LJ70
|
Uto, 29.01.2013, 23:30 |
|
|
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
Janko na terenaku to mas jedno ci na lavo alebo v pravo stranne riadenie to mas jedno
|
Uto, 29.01.2013, 23:41 |
|
|
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
RADOFFROAD píše: Mirec je vynimka, on dokaze priamo napisat, ze ma nemusi ale ked sa stretneme , normalne vieme komunikovat, je tak Mirec ? skratka, kazdy sme nejaky týpek mna nevynimajuc
Noo jasne ty si myslis omne ze som ............
Ja si myslim o tebe to iste mozno horsie ..............
Ale co sa tyka obchodu sa zhodneme Ja potrebujem tvoje diely a mozno aj obcas daku radu a ty dakedy ked je dačo tak riesis tiež.
Ale objasnenie Okolo Tibka sa mi paci aspon si uz konecne uviedol veci na pravu mieru
Som si ce ešte sopliak ale Tibkova praca sa mi paci a ma na to spravne Gulee teda postoj akurat tie jeho reci okolo toho vaaaaaaaaaa
A ak budem v Tisovci alebo dade pridem ti povedat aky si ................ a porozprávam ti moje trapenie co si videl aj na fb
Ja som rovnaky a mozno horsi ale sme ludia a sme na tomto svete aby sme sa ucili bud na vlastnych chybach alebo na chybach druhych.
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Str, 30.01.2013, 1:46 |
|
|
jankarol
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 12.11.2012, 15:39 Príspevky: 911 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|
JOE66 píše: Janko na terenaku to mas jedno ci na lavo alebo v pravo stranne riadenie to mas jedno
Preto sa každý vozí na angickych autách po Slovensku...
_________________ Toyota Land Cruiser LJ70
|
Str, 30.01.2013, 8:19 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|