toto je prispevok, ktory som napisal na nazoroch, po tom ako som si precital 3 strany :
asi vnesiem trochu svetla , totiz ak by niektori debatujuci citali aj druhe forum, zistili by, ze tu je len "ista cast debaty a faktov"
1) ako som na 4x4clube spomenul, inkriminovanu domenu som kupil pred cca 1,5 rokom a ani vtedy ani potom ani teraz som ju nijako nezneuzil, ani nespravil ziadne kroky aby som napodobnil Lubovu stranku, hoci je to jednoduche a vyhladavace by ju veselo indexovali, skratka povedzme, ze bola vtedy "trochu ina" situacia a dnes uz nie som ochotny venovat ani svoj cas ani cas svojich ludi na nejake cielene konkurencne boje... mam zato, ze firmy ako moja, Jurajova alebo Lubova, ktore su bezpochyby na čele daneho segmentu trhu v SR su natolko zname, ze je kontraproduktivne cokolvek sypat umelo ludom do hlavy, nebudme naivni, predsa ludia si svoj nazor tak ci tak spravia sami a vyhodnotia pripadne pozitiva a negativa, v tomto sa stotozujem s Lubom, robme si kazdy svoju pracu, ktora nas reprezentuje a nemarnime cas hladanim kauz tam, kde nie su...
tiez na 4x4clube stoji, ze Allmetal kupil domenu Jeep-parts a Jeepparts kupil domenu Almetall a co sa stalo ? zasmiali sme sa s Palom jeden druhemu, ze ten druhy bol rychlejsi a teraz si ich navzajom vymenime, bodka...
2) nie je tajomstvom, ako uz Lubo spomenul, ze cas od casu spolu obchodujeme, vzdy je to len otazka dopytu a ponuky a urcite si aj Lubo spomina, ze som nemal problem pomoct mu, ked potreboval vykryt nejaky sortiment...faktom zostava, ze primarne sme skor konkurencia s rozdielnymi nazormi a takto nas budu ludia vnimat asi bez ohladu na to, co napisem ja alebo Lubo
3) aj ked nemozem povedat, ze mame na biznis s lubom rovnaky nazor, respektujem kazdeho, co nieco vo svojom segmente dokazal a Lubo nie je vynimka... trochu ma mrzi, ze sa mne alebo Lubovi alebo Jurajovi snazia niektori prespekulovani jedinci, zakaznici a "kamarati" votriet do priazne tym, ze rozpravaju mne o tom co o mne narozpraval Lubo, jemu zas, co som narozpraval ja nanho, alebo Juraj a opacne... viem o vela potvrdenych pripadoch a naucil som sa selektovat priatelov, pretoze zle sa da spravit rychlo, som si vsak vedomy, ze je to dan za to, ze sme skratka vsetci traja "vo svojom fachu" prilis znamy na to, aby sme si pekne v tichosti anonymne podnikali a zili...
4) silno chcem apelovat na pravdepodobne zakomplexovanych jedincov : neobuvajte sa do Juraja ! kto z vas dokazal to co on ? nemate ani sajnu o tom, co to obnasa, on nema potrebu prezentovat sa tym, kolko energie, prostriedkov a casu venoval na spravnu vec, pomoc inym, castokrat v krajinach, ktore vacsina z vas pozna len z televiznych novin a problemy ludi v nich sa vas nikdy nedotkli ! a to vsetko zvlada popri reprezentacii toho, koli comu sem vsetci piseme a co mame vsetci radi ! (teda dufam aspon vacsina z nas) a podotykam, ze reprezentacii skvelej !!! a teraz sa spytam este raz, naozaj je tu niekto, kto sa citi, ze ma pravo sudit Jurajovu moralku ?
...neobuvajte sa ani do mna, tiez nemam potrebu prezentovat svoje neverejne dobrocinne aktivity, ani neocakavam pausalnu vdacnost za to, ze podporujem skoro vsetky OFF akcie, stretnutia atd a robim to preto, ze to mam skratka rad a zijem offroadom, kedysi som si myslel, ze hlavnym dovodom je obchod a reklama, ale ubezpecujem vas, ze pri nasich relativne malickych akciach a nasom malom trhu je navratnost miziva a kazda jedna akcia je v totalnom minuse aj ked je prave predajna... a preto dnes uz viem, ze hlavnym dovodom mojho sponzorstva a podpory stretnuti, akcii, alebo nemala podpora slovenskeho tímu offroad, ktory nas reporezentuje v zahranici je skratka moja srdcovka a chcem to robit pre vsetkych, aj ked som si dlho obrovske rocne naklady sam pred sebou zdovodnoval, ze to ma fakt aj obchodny zmysel...
rovnako musim kvitovat a moje uznanie patri v tomto smere aj Lubovi, pretoze tiez nema problem vyclenit prostriedky na akcie a podujatia PRE VAS !!! tak to uz konecne pochopte prosim... niekedy mi pripada, ze niektori "offroadaci" by boli najspokojnejsi, keby sme sa medzi sebou najvacsie OFF firmy v SR navzajom hryzli, fakt si myslite, ze nemame co robit len neustale riesit vykonstruovane kauzy a zabomysie vojny ? ako uz Lubo spomenul je leto, venujte sa rodinam, priatelom, offroadu, a ked zostane cas , nie je od veci aj kusok pracovat
5) na koniec by som sa vratil k autorovi a iniciatorovi tohto vlakna (aj vlakna na 4x4clube) Tomasa som povazoval za rozhladeneho a sudneho cloveka
...jeho skostnately nazor ma vsak zaskocil
...jeho arogantna a urazliva reakcia ma rozhnevala
...jeho arogantne prehlasenie o tom ako jeho byvaly zamestnavatel Lubo nie je ani jeho mama ani sef atd ma sklamala
...a to, ze nedokaze ako chlap priznat, ze jeho reakcia v prvom prispevku bola neprimerana ma dojalo
Na zaver tiez z celeho offroadoveho srdca zelam vsetkym prijemne leto, skvelych priatelov a uzasne zazitky ! a neda mi nepodpichnut Luba, ze moj prispevok bol kratsi o reklamne vsuvky

= to len na odlahcenie, nech tí, ktorí sa v tom vyzivaju maju zas o com pisat aky som rypak