Dnes je nedela 27. júla 2025, meniny má Božena a zajtra Krištof
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
OGO
OFFROAD Expert
|

Uff, podpora bývalého enfant terrible vášho fóra...daj si pozor aby ti na to neprišli a nedajbože ti nedali nejakú demokratickú dútku ako toho času mne... ale ináč súhlasím s týmito tvojimi riadkami. Nevýhodou pokročilejšieho veku je aj to, že vďaka veku človek prežije viac životných situácií a tudíž má väčší prehľad. Diskutovať potom s niekým, kto reálne ani nežil napr. v určitom období o tom období je kontraproduktívne. A to isté aj o tzv. fašistoch a fašistoch, o demokracii a "demokracii"...atď. Napr. taká svastika nemá s fašizmom nič spoločného, možno to, že si niektoré znaky niektorá odnož použila ako logo. Sú krajiny, kde svastika je považovaná za výnimočne svätý a pozitívny symbol, je preto veľmi často používaná pri všetkých možných príležitostiach. Tak nedajbože obyvateľ tej krajiny príde ku nám v odeve kde je svastika, tak mu hrozí súd !!!! Je to normálne ? Svastika bola známa už v dobe neolitu, z doby bronzovej, u starovekých Grékov, Chetitov. Zapáčila sa aj fašistom, tak si ju dali ako logo a od vtedy u nás je protizákonná. Už sa neviem dočkať, kedy bude u nás protizákonná taká značka ako napr. Pepsi, CocaCola, alebo GMO. Nuž, čo s tým, poznám prípady, kedy mladí chlapci sa dostali pred súd za použitie svastiky - hákového kríža na svojom odeve. Šikovný advokát znalý histórie by ich vysekal.
|
Pon, 07.03.2016, 22:45 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.03.2013, 19:37 Príspevky: 2167 Bydlisko: Lipt. Mikuláš
|
Hitler ju zacal pouzivat, lebo v starych kulturach je to znak slnka, plodnosti. Teda toho najdolezitejsieho na svete. Inak, znamemu sa stalo, ze ho policajti zacali cvicit za dvojkriz. Zevraj to je fasisticky symbol. Tak ich vysmial a ukazal im slovensky znak na ich uniformach  ine ksichty hadzali 
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Uto, 08.03.2016, 7:39 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Tak zase všetci vieme, že svastika v našich zemepisných šírkach sa vzťahuje na to, na čo sa vzťahuje...  Snáď s výnimkou nejakých pár indických čajovní....Keďže bol ten režim porazený, je mu pripísane všetko zlé...keby naopak vojnu vyhral, žili by sme v jeho idealizovaní a retušovaní rovnako ako žijeme v tom dnešnom. Normálny človek by si nemal nechať nasadiť jednofarebné okuliare a ešte kontrolovať ostatných či ich majú správne nasadené.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Uto, 08.03.2016, 8:56 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
|
Diesel, ale je pohodlnejšie prijať niekoho názor z médií ako si vytvoriť svoj vlastný 
_________________ ...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
|
Uto, 08.03.2016, 9:29 |
|
 |
Martinoff
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 30.09.2008, 18:01 Príspevky: 1932 Bydlisko: TO
|

diesel píše: Tak zase všetci vieme, že svastika v našich zemepisných šírkach sa vzťahuje na to, na čo sa vzťahuje...  Snáď s výnimkou nejakých pár indických čajovní.... Asi tak diesel. Vyholená hlava s vytetovanou svastikou a predpaženou pravicou asi nebude hinduista. Trochu nechápem týchto vyznavačov v našich končinách, lebo slovania boli pre árijcov len o priečku vyššie od židov. Ale stretol som sa aj s pár jedincami, ktorí sa v danej téme celkom fajn orientovali a skutočne sa aj zaujímali o históriu a ostatné veci s tým spojené. Dnes na to spomínajú ako na obdobie vzdoru v mladosti. Je celkom zaujímavé, ako sa u mladých dokážu usadiť rôzne názorové prúdy - zažil som na pomerne malom území pestrú paletu vyznavačov od ultraľavicových anarchistov až po ultrapravicových diktátorov.  Dá sa povedať, že väčšina extrémizmu sa koncentruje vo väčších mestách, s klesajúcim počtom obyvateľstva na m2 ideológie vlažnejú. Povedal by som, že na vidieku sa ľudia menej nudia. Priznávam, že moja generácia bola v tomto čajová - my sme sa delili len na depešákov a metalistov. 
_________________ Pajero II 3,5l V6 24v - a už v tom zase lietam...
L200 - pracovné, a to doslova!
|
Uto, 08.03.2016, 9:53 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 12.11.2012, 15:39 Príspevky: 911 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|
Ja by som hľadal problém v tom ze ľudia nerozumejú slovám ako nacionalizmu nacizmus nacionálny šovinizmus ...všetci národný buditelia boli nacionalisti no neboli nacisti ...
_________________ Toyota Land Cruiser LJ70
|
Uto, 08.03.2016, 10:41 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
|
2Martinoff:áno, áno, všetci sme pochopili, že by si rád dal paralelu medzi dnešným vzdorom a vznikom hitlerovského nacizmu v európe, a rád by si takéto procesy pripísal mladému veku. Hmm, ja sa už moc mlado necítim...a nejakým zázrakom sa mi nepodarilo vekom prerásť so zadlžovacím, korumpujúcim a manipulujúcim systémom...a teda v záujme pokojného rastu mojich detí, zachovania si zamestnania toto všetko akceptovať a nejak omylom mi zostal systémom nepreformátovaný sedliacky mozog...a teda z tvojho zorného uhla som tak povediac...nedospel.  Pretože byť dospelý, znamená asi nevzdorovať...tak to máme chápať rabbi?
|
Uto, 08.03.2016, 10:46 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
|
jankarol píše: Ja by som hľadal problém v tom ze ľudia nerozumejú slovám ako nacionalizmu nacizmus nacionálny šovinizmus ...všetci národný buditelia boli nacionalisti no neboli nacisti ... A to je účelové. Chcú pochovať všetkú hrdosť a identitu v ľuďoch. Najhoršie je, že ovčania im to žerú. V minulosti bol "nacionalizmus" hrdý pojem, dnes je nadávka.
|
Uto, 08.03.2016, 11:10 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

Nuž nacionalizmus možno bol, možno nebol, kto vie ? Resp. kto vie, čo to je ? Ale keď som sa opýtal deda, otca, tak mi povedali rovnako : Národovec. A ostalo to vo mne. pokiaľ nemusím, tak cudzie slová vynechávam, však slovenčina ako môj materinský jazyk má dosť slov na to aby som opísal čo chcem a nemusím používať všelijaké cudzie slová. Takisto neviem, čo je to xenofób. A ani ma to netrápi. Je doslova rúhaním, že svoj materinský jazyk zaplieňujeme takýmito slovami, miesto toho, aby sme používali to, čo nám dali naše matere. Ja som teda ani od dedov ani od starých materí a ani od rodičov nikdy nepočul o nejakých xenofóboch. Oni rozprávali tak, normálne, prirodzene, aby nebolo pochýb o tom, čo chcú povedať. Táto nová doba priniesla viac zmätku ako náš človek dokáže absorbovať.
A ešte na účet budúcnosti našich detí. Však sledujte ako sa rozmáha buzerantstvo. Dokonca sa už propaguje, že je normálne, keď sa sobášia osoby rovnakého pohľadu. A malé deti to žerú, lebo malé deti sú ako nepopísaný list. Kam to speje ? Je to v súlade s kresťanskými tradíciami ? Ja tvrdím, treba to zastaviť bratia, lebo ináč sa nestratia ! Takže ak chce niekto svoje deti vychovávať v duchu kresťanskej tradície a dieťa žije v rodine s rovnakým pohlavím, tak ako uplatní z desatora božích prikázaní 4./ Cti otca svojho i matku svoju. Kto je otec a kto matka ???
|
Uto, 08.03.2016, 11:20 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8019 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
OGO, vsak prave preto potrebuje slovensky lud takych ako je Kotlebicek,, cisty narod cista rasa,,, no o Sulifatkovi to nemozeme tvrdit,, podporuje buzerantov a narkomanov,, no a este chyba nam tu aj J Sloticek,, ten keby este tam exiistoval urcite by Kotlebickova strana mala dalsiu podporu,, bo ak tyto sa chopia moci,, tak zbohom Slovensko,, budu tu vladnut kadeaky buzici a narkomani,, Ogo len si predstav ak sa to tu premnozi,, budes sa bat ist na ulici bo ta hociaky buzik pretiahne, roztrtka ti analny otvor  ze ked budes mat tvrdu stolicu ani tlacit nemusis a vyduvat oci  , lajno od seba samo vypadne kua ale vsimli ste si?? kamarat spajky nam tu niak chyba,, kde je na dovolenke v Dubaji?? anebo je na niakom iluminatskom skoleni v Izraelu??  bo on by nam tu demokraciu niak insie vysvetlil,,troska tak po obamovsky 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Uto, 08.03.2016, 11:35 |
|
 |
Luther
OFFROAD Expert
|
Spajky oslavuje "úspech" SMERU  Ogo, to čo píšeš je svätá pravda. Všetko je to plánované ničenie kultúr. Nedotknutá ostane len "kultúra" spoza mŕtveho mora. Inak, opatrne s tými homosexuálmi. Keď som to tu ja naposledy riešil, bol som vyvrheľ 
|
Uto, 08.03.2016, 12:03 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8019 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Uto, 08.03.2016, 12:54 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
|
nesúhlasím s takýmto fašistickým prístupom!  A toto by som skutočne aj ja akceptoval ako znak fašizmu. No možno sa mýlim, ale nič takéto som od Kotlebu nezachytil.  Mne by stačilo keby médiá prestali z takto postihnutých ludí robiť vzory...a normálny zdravý stav človeka. O zverení detí sa ani nemá význam baviť. Nikto ich nechce prenasledovať ani diskriminovať ale ani pozitívne diskriminovať!!! A to tiež Kotleba viac krát opakuje vo vzťahu k cigánom! No každý zdá sa počuje, čo chce... takto nejak: http://www.hlavnespravy.sk/indonezia-le ... rob/753177ked to dokážu pochopiť v indonézii, mohli by sme aj my....
|
Uto, 08.03.2016, 13:02 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 15.03.2009, 22:18 Príspevky: 2349 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
_________________ Ex. XJ. 2,5td 1998. WJ 2,7 crd 2002. zatial leštenka . Grand Vitara 2,0td 2006 3dv. WK/WH 3crd. 2006. Prejdem kade chcem - skoro všade !
|
Uto, 08.03.2016, 13:13 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 12.11.2012, 15:39 Príspevky: 911 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|
Každopádne mne sa páčil včerajší pochod v Bratislave všetci Frešovi voliči sa boli poprechádzať 
_________________ Toyota Land Cruiser LJ70
|
Uto, 08.03.2016, 13:15 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|