Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 27.07.2025, 12:47
Dnes je nedela 27. júla 2025, meniny má Božena a zajtra Krištof

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
keby vás radšej trápila táto "pani"... http://www.topky.sk/cl/1000851/1533701/ ... e-riesenie
:wink:

...a v takejto kritickej chvíli v EU chcú urobiť ministrom zahraničných vecí Kisku...v podstate....
...ked som čítal v topkách tú ich konštrukciu, mávol som nad tým rukou...šak topky...ale ked som počul dnes tlačovku Sulíka a Kollára...prešiel ma smiech

Štv, 10.03.2016, 22:08
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ale trapi nas aj ta pani, ale tu sme si my nevybrali a nie je nas priamy reprezentant.

Trapi nas skor to co nam nasi kamarati vybrali na najblizsie roky a bude to reprezentovat nas.
"Vykastrovat ciernych kokotov", "Ty neger toto je tvoj koniec.." - vyjadrenia nasich buducich poslancov.
Toto mna trapi.
Ale aj to co sa snazis akoze vtipne bagatelizovat. Ved len trosku si na VUC nakradli.
Nie tak ako iny... Cize ked ukradli malo znamena to ze uz nekradnu viac?
Ty dostavas statne zakazky bez sutaze? Ja nie.
Ak niekto dohodi znamemu kseft za 14 tis len tak co urobi ak bude moct dohodit stavbu dialnice za 1.5mld?
Tam si povie ze to uz je vela a ja kradnem len malo?
Ved len trochu zneuzivaju pravomoci. Len trochu zneuzivaju mestske noviny na svoju propagandu. Len trochu zneuzivaju mestske priestory na svoje ucely. A len tie pre nich nespravne noviny nepustia na tlacovku konanu vo verejnych (rozumej statnych teda aj mojich) priestoroch. Budu predsa poslancami vsetkych obcanov teda aj mna tak ako to ze si ma nevazia a odmietnu informovat cez moje oblubene noviny a tv. Rovnako ako Meciar, Fico ale zatial v mensom.
Proste tato uzasna alternativa a zachrana slovenska je uplne rovnaka ako vsetci, ale navyse je aj grobianska, nevychovana a nasilnicka.
Dakujem.
Chapem ze nemozes a ani nepovies ze mate pravdu, mylil som sa ale nahlodavat v tebe zaslepenu doveru je potrebne. Ten clanok TI si zmietol len preto ze SME. Nemusis mat SME rad, ale absolutne odmietat vsetko standartne a slepo verit len "alternative" nie je zdrave.
Juro

Naposledy upravil ORC dňa Pia, 11.03.2016, 0:07, celkovo upravené 1

Štv, 10.03.2016, 22:54
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ORC, prezradis nam zdroj, z ktoreho mas to kradnutie? Zaujimalo by ma to podrobnejsie. Len dufam, ze to nieje z tych Tvojich obkubenych novin.

Co sa tyka tlacovky, pokial viem, nepustili sukromne media.
Ja osobne keby som mal moznost pomoct kamaratovi, urobim to. Ty nie? A nebola to predrazena zakazka, takze v tom problem nevidim.

Štv, 10.03.2016, 23:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Zdroj je napr sprava Transparency .... a ta nieje len na mojich oblubenych novinach.
A ak ta to zaujima viac staci pouzit niektory vyhladavac....

Ano aj ja pomozem kamaratovi (mozno viac ako si myslis), ale ja niesom politik a nehlasam ze to budem robit cistejsie a lepsie. Aj Fico pomohol kamaratovi Sirokemu....

My mame aj statne media? My mame statne noviny? Stratil si sa v case?
Nehovorime o nejakom skolskom casopise ale o najvacsich dennikoch a televiziach,
ktore mimo ine jemu priestor pred volbami poskytli.

Pia, 11.03.2016, 0:05
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Luther píše:
ORC, prezradis nam zdroj, z ktoreho mas to kradnutie? Zaujimalo by ma to podrobnejsie. Len dufam, ze to nieje z tych Tvojich obkubenych novin.

pozri vyssie, pisalo okrem ineho transparency international. dalsie napriklad aj tu: http://transparency.blog.sme.sk/c/40719 ... sefty.html

vodu kaze, vino pije...

Pia, 11.03.2016, 0:09
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Luther, Juro tým myslel asi toto: čo Kotleba kritizuje že sa robí v modrom a červenom, on robí v hnedom. Alebo: vodu káže, víno pije. Kvantita je iná(lebo k vyššej sa ešte nedostal), ale kvalita rovnaká ako u iných.
Luther píše:
Ja osobne keby som mal moznost pomoct kamaratovi, urobim to. Ty nie? A nebola to predrazena zakazka, takze v tom problem nevidim.

Aj Fico a spol "len pomáhali kamarátom". Myslíš že to robili aj pre nepriateľov?
Alebo ešte inak: na akej sume ste si vo Vašej strane určili hranicu čo je ešte "košér"? Lebo z doterajších vyjadrení najvyššieho predstaviteľa to vyzeralo že nič také neexistuje a v žiadnom prípade neprichádza do úvahy, ale realita je niekde inde. :smt017

Edit: Juro je rýchlejší. Hold, pretekár. :-D

Pia, 11.03.2016, 0:16
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ci su male ci velke, stale su sukromne, stale niektorych vyzdvihuju a naopak niekohi diskredituju. Ale to urcite vies ak si pozeral ten priestor ktory Kotlebovi dali.

Verejnopravne media Ti nieco hovoria? A napr taka TA3 je podla mna najobjektivnejsia.

Tie odkazy na Transparency som cital. Zial ani v tych ucelovych clankoch nevidim kde kradli. Vidim len dohadzovanie zakaziek za nizsie ceny ako dovtedy.

Martinoff, v ziadnej strane niesom a Kotlebu nemam rad, trosku si sa sekol :) ale to nemeni nic na veci, ze si ma nepochopil. Tu dristate ako dal pracu kamaratom. Dobre, keby to boli fakt predrazene tendre nepoviem nic, ale toto je hon na carodejnicu.

Pia, 11.03.2016, 0:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ja to berien, ze si musite nejak odvovodnit, preco ste volili hajzlov, ktory Vam uz cez dvadsat rokov seru na hlavu, mozno teraz po treti krat svoje sluby dodrzia, ale toto co tu predvadzate je naozaj nasmiech. Argumenty na urovni Matovica, ktory plati detektivov aby vypatrali spinu. Zial ta spina ja skor nasmiech, tak pride na rad objektivny redaktor, ktory naoise clanok tak ucelovo, ze to az bije do oci. A potom tu tie clanky postujete a buchate sa do prs ze ake nepriestrelne argukenty ste dali.

EDIT: Skuste rovnakym nadsenim a odhodlanim pozriet aj druhu stranu mince.

Pia, 11.03.2016, 0:26
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Nie je to hon na čarodejnicu, len sa mu vracia naspäť smeč, o ktorom si myslel že ho súper nechytí. Kamaráti na morave ma naučili jedno pekné ( skôr moderné, ale určite nadčasové) porekadlo: "Z kurvy anděla neuděláš!" :twisted: A to platí.
Citácia:
Ja to berien, ze si musite nejak odvovodnit, preco ste volili hajzlov, ktory Vam uz cez dvadsat rokov seru na hlavu, mozno teraz po treti krat svoje sluby dodrzia, ale toto co tu predvadzate je naozaj nasmiech. Argumenty na urovni Matovica, ktory plati detektivov aby vypatrali spinu. Zial ta spina ja skor nasmiech, tak pride na rad objektivny redaktor, ktory naoise clanok tak ucelovo, ze to az bije do oci. A potom tu tie clanky postujete a buchate sa do prs ze ake nepriestrelne argukenty ste dali.

EDIT: Skuste rovnakym nadsenim a odhodlanim pozriet aj druhu stranu mince.[/quote]
Tiež si nepochopil čo tu prezentujeme. My netvrdíme, že tí druhí sú lepší, iba že všetci (vrátane Kotlebu) sú rovnakí. Už použitie slovného spojenia "účelové články" je jasným identifikátorom Tvojho zamerania - Vaši školitelia trpia akútnym nedostatkom fantázie, mali by ste s tým niečo robiť. :mrgreen:
Ale k veci: keď opomeniem všetkú "smiešnu špinu" a hodím ju za hlavu ako klamstvá, je tiež klamstvom že si všade nasáčkoval rodinu a partajníkov?

Naposledy upravil Martinoff dňa Pia, 11.03.2016, 0:43, celkovo upravené 1

Pia, 11.03.2016, 0:31
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Kamosko to nieje smec. Stale trvam na tom, ze toto zvelicovanie je len zufala snaha o diskreditaciu, ktoru im zerete.
Skus si dat otazku, preco sa ho tak boja. Hadam nie preto, ze im bude vidiet do karat.

Pia, 11.03.2016, 0:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ja tiez kotlebu nemusim ale teraz som ho volil a splnil svoj ucel a tie keci o extremizme alebo ,ze zamestnal kamaratov sak to je bezne - v kazdom vuc alebo urade alebo strane je rodinkarstvo a kamaratstvo-sak kto by zamestnal cudzieho co mu bude hadzat polena pod nohy ,ze nechapem tie dristy a keci v telke a mediach :-D Tak ako dnes v spravach -najprv sprava o kolarovi a mafianoch,potom o kotlebovi a extremizme,potom cigan z neakeho zdruzenia ,ze kotlebovu stranu treba zrusit a zaklincovali to ,ze hrad kasna horka vyhorel,ze ho zapalili cigani a ze sa im ho neako nedari dokoncit a ze cely cestovny ruch v dedine je vdaka tym ciganom co ho podpalili v P.i.c.i. :smt121 :-D

Pia, 11.03.2016, 0:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
A kde im má akože vidieť do karát? V parlamente, kde bude mať k dispozícii materiály čo sa bežne dávajú aj médiám? Do výborov sa nedostane, lebo ho tam nepustia. Viac informácii o všetkom bordeli tam majú upratovačky. A kto mu pomôže tie veci spracovať a zistiť skutkovú podstatu? Tí jeho "odborníci"? Vlastne nie, on ako nadčlovek to zvládne úplne sám. A popritom spasí svet a zachráni aj nejaké mačiatka zo stromu.
Edit: Joe, rovnaký účel plnil aj Jano s kelňou a kde je teraz?

Naposledy upravil Martinoff dňa Pia, 11.03.2016, 0:54, celkovo upravené 1

Pia, 11.03.2016, 0:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
To Luther: verejnopravnu mame len RTVS. Denniky chvalabohu nie. A o tom to je, ak bude vsetko statne tak to nebude urcite objektivne. Skoda ze tie sukromme media neignoroval ked robil predvolebnu kampan.
Zostatnenie medii momentalne kritici vycitaju napr Turecku....
Na tlacovku nevpustili ani TA3, ktora je podla teba najoobjektivnejsia (dufam ze to bolo myslene ironicky).
Ak ta to naozaj zaujima precitaj si spravu o hospodareni spravy ciest BB a hladaj.
Robi presne to co vycita inym, rodinkarstvo, obchadzanie verejnych sutazi, vyberovych konani atd... Zatial v malom ale pomohli ste mu aby to mohol robit vo vacsom. Zozrali ste mu to vy aj s navijakom.
Transparency... nie je len nejaky "objektivny" redaktor a nepise o tom len SME. Najdes xy clankov o tom od roznych ludi.
Nerobim si iluzie ze vacsina politikov nieje podobnych, ale ja som sa snazil kruzkovat ludi o ktorych niet pochyb z minulosti. A najma takych ktory nekopu do cloveka na zemi za to ze sa narodil v Santo Domingo (btw moja macocha je tiez odtial ... :-) )

P.S. niekto tu mal este pred casom v podpise odkaz Pospolitosti. ;-) Aj ked s ich nazormi nesuhlasim akceptujem demokrtaicky ich prava. Je zaujimave si precitat vyjadrenie samotnej Pospolitosti ku Kotlebovi a jeho ambiciam a spravaniu...

Pia, 11.03.2016, 0:49
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Podla Tvojej reakcie sudim, ze sme to dnes nechali zajst daleko. Uz sem vkladame emocie. Navrhujem protestny spanok :D

Pia, 11.03.2016, 0:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
ORC, pamat Ta neklame. Velmi dobre viem o co ide, preto pisem to co pisem. Lebo to nevidim len cez filter medii.

Ked obchadza verejne sutaze, ako to ze Tebou velebeny Trasparency vyhlasilo BBSK za najtransparentnejsi kraj?

A k tomu kruzkovaniu, tiez som kruzkoval ludi ktorych poznam roky.

Pia, 11.03.2016, 0:57
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný