Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 19.07.2025, 8:40
Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
stazuju sa ze nedostali prazdne byty a zeny,, nuz su na omyle tu maju prietelky z ich domova ,,,,,,habadej sexu,,,Obrázok a mozu kefovat dosytosti,, :smt126 :smt126 :smt121

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pon, 02.01.2017, 21:32
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
výňatok z toho článku: "...„Dúfal som, že dostanem svoj vlastný dom. A dali mi tento byt, ktorý je ako utečenecký tábor. Aký je medzi nimi rozdiel?“ sťažoval sa ďalší, pred vojnou utekajúci migrant. „Mám 25 rokov a ešte nikdy som nemal priateľku. Som ešte panic a chcem si nájsť priateľku, chcem si nájsť manželku. Ale je to nemožné. Ako môžem žiť v takejto izbe?“

Gunnarssonová mu pripomenula, že mnoho Švédov by mu závidelo byt v Štokholme, ktorý mu bol zadarmo – peniazmi švédskych daňových poplatníkov – poskytnutý....."

Tu je vidieť, že títo ľudia nemajú absolútne potuchy o tom, že mať vlastný dom vo Švédsku je celkom luxus a tento luxus odovzdať nejakému zbehovi je podobné ako si kúriť peniazmi. Toto ešte len naberie na obrátkach, normálne sa čudujem, že politici ich vpustili dnu. Buď sú úplne nenormálny, alebo podplatený. Či v jednom, či v druhom prípade by nemali byť na svojich miestach. Vpustiť je jedna vec, ale ako sa ich potom zbaviť ? Ak tu ostanú, tak pôvodné obyvateľstvo behom pár rokov bude v menšine.
Páni, ak má byť toto demokracia, že niekto desaťročia pracuje, odvádza dane, potom štátny predstavitelia vpustia dnu nejakú tlupu z necivilizovaného sveta, ktorým hradia život zadarmo z daní pracujúcich, prípadne im ešte aj dávajú zadarmo bývanie, tak toto nie je demokracia. Toto je kapitulácia a vydanie krajiny a ich obyvateľstva napospas barbarom.
Ako mohlo k tomuto dôjsť ????
Domovina sa stále bránila !
V dejepise nás učili ako sa žilo pod porobou tatárov, turkov, mongolov, aké jatká robili na domácich obyvateľoch, koľko trvalo, kým sa vytlačili - - - - a teraz ?
Rozum zostáva stáť.

Pon, 02.01.2017, 22:54
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
Domovina sa stále bránila !
V dejepise nás učili ako sa žilo pod porobou tatárov, turkov, mongolov, aké jatká robili na domácich obyvateľoch, koľko trvalo, kým sa vytlačili - - - - a teraz ?
Rozum zostáva stáť.

- HYSTORIA SA OPAKUJE , akurat tyto tu asi ostanu pokial k niečomu nepride

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Uto, 03.01.2017, 12:58
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No veru, hrozí to.
Ale bratia sa asi začínajú prebúdzať :
http://www.hlavnespravy.sk/ceska-republ ... zmu/879664

Ale aspoň že zase budú Vianoce !
http://www.hlavnespravy.sk/pravoslavni- ... ara/879857

Uto, 03.01.2017, 13:15
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ogo.ako chces branit domovinu,ked vlastizradcoviu nastrceni do vlady,mienkotvornych medii atd.,robia (uspesne) vsetko preto,aby braneniu domoviny bolo zabranene :smt139 .
Tomu cmoudovi vo svedsku sa necudujem....naozaj im verbovaci v ich krainach slubuju to,co vravel.Podobne vymyvali mozgy ukrosom,co ich vozili v rajchu po obchdakoch a slubovali im,ze za 2 roky sa tiez tak budu mat,ak vstupia do unie :smt126 :smt126 :smt126
To,ze sem tahaju eu debili tychto ludi...to ja dosledok kapitalizmu a jeho principu,ako to uz spominal stary marx.Zisk za kazdu cenu,co najnizsie vyrobne naklady,v neposlednom rade poslusnost voci ''elitam''.Vidis,ze v tovarnach teraz vecsinou robia automaty a na tie moze dozeret zacvicena opica a na kontrolu opic staci par odbornikov.No a ked opicka bude pravoverny moslim,tak ked mu imam povie,ze minimalka za ktoru otroci je akurat..... :wink:
zatial se tahaju bojovnikov,co maju za ukol zastrasit ludi,aby oni sami ziadali este viac utiahnu
a hned bude ''demokraticky zmodernizovana'' ceka,nkvd,ci gestapo zlegalizovane a to na zelanie ovcanov :-D
Ovcanom je to zatial u prdele...maju svoje plne vyklady,dovolenky pri mori na ktore maju ''vyhodny'' uver,dalsi na vianocne nakupy....maju svoje serialy v telke,terorizmus vdaka byvalemu zriadeniu u nas ZATIAL!!! este nekvitne.....radost zit :smt126
Tibi,sa vies,ze narod,ktory sa nepoucil zo svojej historie,bude nuteny ju zopakovat :-D
Teraz viac chapem joza :smt139 ,ked robil tie svoje cistky.Iba tak mohol zmenit zriadenie.My sme cistky nerobili a kde sme a kam spejeme,vonavka? :-D

Uto, 03.01.2017, 13:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Aspon jeden z mala.
http://www.hlavnespravy.sk/osem-moslims ... bit/880049

Toto je tiež zaujimave.
http://www.hlavnespravy.sk/vnuk-bieloru ... mpa/880025

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Uto, 03.01.2017, 20:26
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Vidis Tibi,u nas by sa tomu veteranovi uz snazila daka''neziskovka''prisit napadnutie 8mich''ubohych'' utecencov a slnieckari a darmoslapi by kvicali ako jebnuti.
Trumpa este nema cenu hodnotit...je to len babka v rukach tych,co maju peniaze (a este nesedi v kresle a ktovie,ci bude) :wink: .Len su teraz ini,ako ti pred nimi,ale tiez im ide v prvom rade o peniaze.Mozno su trocha mudrejsi,ako babkovodici toho usateho simpanza,ca sa tam este roztahuje...ale to je vsetko.Pre nas je to len mensie zlo :smt017

Uto, 03.01.2017, 22:16
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
tibik kuk nato nacosom natrafil na fejsbuku,,,, :-D https://dennikn.sk/blog/drahi-priatelia ... eja-kisku/

Str, 04.01.2017, 0:04
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
tibik kuk nato nacosom natrafil na fejsbuku,,,, :-D https://dennikn.sk/blog/drahi-priatelia ... eja-kisku/

Str, 04.01.2017, 0:23
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
[quote="bahno"]...... Trumpa este nema cenu hodnotit...je to len babka v rukach tych,co maju peniaze (a este nesedi v kresle a ktovie,ci bude) ...... [/quote]

Ako môžeš niečo takého napísať ? Zvolili ho ? Zvolili. Kde ? V najdemokratickejšej krajine, ba priam v kolíske demokracie. Takže on tým prezidentom už je ! Dokonca momentálne sú až dvaja ! Ja pevne verím, že v najdemokratickejšej krajine nikoho ani len v sne nenapadne že by nemal dostať kreslo.

Str, 04.01.2017, 1:30
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Nooo,zvolili ho preto,ze mali na vyber len medzi certom a diablom(ako my) :-D .Takze si zvolili mensie zlo.Navyse donald ma charizmu a vie,ako na ludi.Myslis,ze keby u nas prisiel do hladovej doliny politik,ktory by ludom slubil,ze tam prinesie robotu a blahobyt,zeby ho nevolili na 100 perc?A v euforii by sa ho nik nepytal,ako by to chcel urobit :-D .On ma tu vyhodu,ze vdaka ivane bol aj na ''zaostalom'' vychode a videl ako sa u nas zije.Navyse je podnikatel,ma pud sebazachovy....ale v kresle bude aj tak len babka.
Naproti tomu klintonka ziadny pud sebazachovy nema,trpi amickym megalomanstvom,zlocinnost ma v krvi,ako jej stary...myslim si ,ze donald,teda jeho buduci babkovodici maju viac rozumu,ako babkovodici simpanza,ci klintonov,bushov a dalsich masovych vrahov vo vysokej politike juesej a budu mensim nebezpecenstvom pre svet.

Str, 04.01.2017, 9:44
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
bahno píše:
...... Trumpa este nema cenu hodnotit...je to len babka v rukach tych,co maju peniaze (a este nesedi v kresle a ktovie,ci bude) ......

Ako môžeš niečo takého napísať ? Zvolili ho ? Zvolili. Kde ? V najdemokratickejšej krajine, ba priam v kolíske demokracie. Takže on tým prezidentom už je ! Dokonca momentálne sú až dvaja ! Ja pevne verím, že v najdemokratickejšej krajine nikoho ani len v sne nenapadne že by nemal dostať kreslo.

este nesedi v kresle,, dovtedy sa moze kadeco prihodit , stat a :smt139 , zmenit .. ani Kenedy sa dlho nezahrialna poste,,a poslali ho do vacnych lovist,,tam prezident je iba figurina-hovorca najbohatsich.. :smt010

ale totok je naozaj zaujimave,, keby to aj unas schvalili,, sodoma gomora :smt012 https://www.noviny.sk/akotonespackat/17 ... -teroristu

Str, 04.01.2017, 9:46
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
efendi píše:

Efi,dobre citanie :smt023 !
Som pokukal aj tie videa,aj s harabinom...ani som nevedel,ze nas bradaty a vlasaty robert robil pravnika zaludovi :? a kam to taky pravnik mafiana dotiahol :shock: .Nojo,demokracia :smt139
Ten molnar je nadherna ukazka nasej ''demokracie'' v praxi.Ale myslienky ma paradne,len na ich uskutocnenie by sa mal u nas objavit daky fidel...lenze sa neobjavi :smt139
Presne sa naplna predpoved jedneho sareho PANA komunistu,ktory mi vravel po prevrate:-za 20-30 rokov ti este bude za socializmom luto,daj na moje slova!Svine,ktore nam namiesto komunistov vladli,nahradia daleko vecsie a nenazratejsie a zistis,ze kapitalizmus nieje tuzex a kecy na slobodnej europe.Ja som kapitalizmus zazil!:
Bol to mudry clovek...jeden z mala komunistov v strane a sere ma,ze som mu to vtedy neveril a ze sa ta jeho predpoved naplna :cry:

Str, 04.01.2017, 10:08
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
efendi píše:

ale totok je naozaj zaujimave,, keby to aj unas schvalili,, sodoma gomora :smt012 https://www.noviny.sk/akotonespackat/17 ... -teroristu

Efi,aka sodoma gomora?Mas zbrojak?Ak mas Acko,citis potrebu len tak dakoho zastrelit,ked nosis?Preco myslis,ze ostatni by ju mali?
Cesi sa snazia(najskor je to predvolebna saskaren chovanca)nejako obist nezmysly imbecilov z ek,ktori sa snazia v ramci ''boja proti terorizmu'' :smt121 :smt121 odzbrojit vlastnych zakonadbalych obcanov. :shock:(v dobe,kedy do unie tahaju statisice moslimov bez akejkolvek kontroly) :shock: V skutocnosti sa vlastnych ozbrojenych obcanov boja,a to pravom.
Proti teroristovi moze ozbrojeny obcan zasahovat aj teraz,akurat cesi(neviem,ci nemaju vynimku z vyjebanej lisabonskej zmluvy a tym padom debilne vyplody ek niesu nadradene ceskej ustave-nasej su :cry: )To chcu povysit na ustavny zakon,aby im do toho nemohli kecat ti imbecilovia z ek.
Samozrejme,ked sa to v ''nezavislych'' mediach poda tak,ze sa ludia budu strielat ako na pase...hned to ovecky ''spravne'' pochopia.
Tuto par myslienok pana z ceskeho lexu(podoba nasho legis telum)
(Len cesi maju chovanca a my roberta :-D )
: když hoří, přijedou hasiči a do tý doby plameny pachájí nenávratný škody a nic moc se nedá dělat

- když má někdo srdeční příhodu, volá se rychlá a do příjezdu sanitky jde postiženýmu pomoci minimálně

atd. a my víme, že hasiči ani sanitky nemohou být u každýho domu, bytu, vchodu od paneláku atp, aby okamžitě zasáhovaly to je nereálné....ale díky inovaci zákona podporující ozbrojené občany máme tímto okamžitě skoro u každého bytu, domu, veřejného místa "onu vítanou pomoc" a nastane-li tedy situace ohledně střílejícího utočníka v místech, kde zrovna není přítomna policie a její zásah bude trvat i kdyby do 10min, ozbrojená veřejnost může i když ne na profi úrovni velmi výrazně snížit počty mrtvých do chvíle zásahu odborníků od policie..:
Toto sa do ''nezavislych''medii moc nedostane :-D
Inak,TOTO je sodoma gomora!Toto nam teraz vladne!Proti tomu vypadaju clenovia politbyra ako svetci :wink:
https://www.novinky.cz/ekonomika/425359 ... -v-eu.html
Potom sa nemozno cudovat,ze sa tak snazi o odzbrojenie slusnych obcanov :wink: .Ten sa musi strasne bat.Aj ked si myslim,ze on by sa zastrelenia nemal bat :wink: ,jeho budu musiet aspon narazit na kol,aby tam zdochynal aspon tyzden,ked uz budu mat zapadoeuropania dost europy a moslimskeho ''obohacovania''.Len teraz este zapadoeuropania chcu viac europy,tak im ju treba dopriat.Ale nech ju netlacia k nam!A nam treba volit stranu,ktora ma za ciel vystupit z toho spolku,ovladaneho spolkom zlocincov a vlastizradcov.Kym este mozme volit!!!

Str, 04.01.2017, 10:26
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
[quote="bahno"] .....Presne sa naplna predpoved jedneho sareho PANA komunistu,ktory mi vravel po prevrate:-za 20-30 rokov ti este bude za socializmom luto,daj na moje slova!Svine,ktore nam namiesto komunistov vladli,nahradia daleko vecsie a nenazratejsie a zistis,ze kapitalizmus nieje tuzex a kecy na slobodnej europe.....[/quote]

Tak to sme asi dvaja, detto, mne to vravel jeden tiež starší pán, ktorý mal vo veci úžasný rozhľad, no a postupom času sa jeho predpovede napĺňajú do bodky a do písmena.
Možno pár ľudí to vedelo, ale štrngáčikovia - čiže radový ľudia boli nadšený, že sa končí vláda komunistov a že budú môcť cestovať po svete a nebudú musieť stáť v radoch na banány....a podobné rečičky.

Str, 04.01.2017, 13:32
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný