Dnes je štvrtok 17. júla 2025, meniny má Bohuslav a zajtra Kamila
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2553 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|

Ved to ja nepopieram  ...o tom blahovi som sa dozvedel len z toho clanku.Akurat vravim,ze to tak tiez vidim,ako to on povedal.Ja som bol donedavna ''kotlebovec'',lenze ako sa ten zacina kamaratit s cernoprdelnikmi,tak volako zacina stracat moje sympatie.Lenze bol jediny,u ktoreho som mohol predpokladat,ze ma ojebe max. na 50 precent.U ostatnych ''skalnych'' politikov je istota,ze ma ojebu,na 150 percent....  . Ta totalita,co sa na nas ruti z bruselu,bude mozno daleko horsia,ako ta,co sme mali z kremla.Tam to bolo jasne a ta totalita sa ani nesnazila hrat na demokraciu.Na rozdiel,od tejto novej totality,ktora sa tvari ako demokracia,ale su to len navonane sracky zabalene v krajsom papieri.Vnutro je skazenejsie,ako v tej nezabalenej totalite.Takze tu s tebou absolutne suhlasim  .Za dalsich 25-30 rokov sa nam tato doba bude zdat ako raj na zemi....-pri klacani pod dakym minaretom  .... A mozno to bude aj skor...''europske'' maniere uz dorazili aj k nam... http://www.topky.sk/cl/1000125/1672223/ ... e-zatarasyZa komancov sa ludia nemuseli bat teroristov...bali sa,ze nebudu banany  .Ktory strach je lepsi? Co vravis na toto,ako clovek nenavidiaci diktaturu? http://www.europarl.europa.eu/sides/get ... anguage=CSMyslim,ze ta sovietska bola ukrutne demokraticka.
|
Sob, 25.11.2017, 0:55 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|

[quote="Martinoff"]..... Nepopieram svoj odpor k akémukoľvek totalitnému režimu alebo ideológii ktorá popiera ľudské práva a stavia ideológiu (či už politickú alebo náboženskú) nad ľudský život....[/quote]
Tak to teda máš ťažké... Ono v podstate celý svet je jedna veľká ideológia, niekto fandí kresťanom, niekto moslimom, či inému vierovyznaniu. Americký prezident ako prvý občan najmocnejšie krajiny pri nástupe do funkcie prisahá na svätú bibliu, a v reálnom živote ju vôbec nedodržiava. Podľa moslimskej ideológie je zabiť neveriaceho úplne legitímna činnosť. O právach moslimských žien, škoda hovoriť, sú postavené na úroveň otroka bez práv. Pod vedením kríža bolo zabitých toľko nevinných ľudí, že sa z toho hlava krúti a rozum neberie. Bola dokonca vydaná príručka ako zaobchádzať s osobami podozrivými...Malleus maleficarum. Pod jej taktovkou bolo zmárnených kvantum a kvantum nevinných životov. To čo sa deje v súčasnosti je šliapnutím do väčších sračiek ako bola studená vojna.
Píšeš že...tento jeho manifest je urážkou všetkých čo v totalite boli prenasledovaní alebo zabití.... Len si zabudol napísať, že v tej totalite boli zákony, ktoré boli tvrdo dodržiavané, a ten, kto porušil zákon a bol odhalený, tak musel niesť zodpovednosť podľa zákona. Pokiaľ píšeš takto radikálne, tak by si mal uviesť konkrétne prípady, kto bol prenasledovaný alebo zabitý bezdôvodne, resp. protizákonne. Pokiaľ neuvedieš konkrétne prípady, tak radšej nepíš takto, lebo to je ako jedna pani povedala. Plno ľudí má silné reči, ale aj tu z tohoto osadenstva možno 2-3 mali prístup k evidenciám a registrom a vedia, a vy ostatní len trepete bludy. Píšeš niečo.... o slušných ľudoch, čo sa snažili prežiť ako sa len v daných podmienkach dalo bez straty morálnych hodnôt.... Nič takého ako morálna hodnota neexistuje. Ten termín vymysleli ľudia. Je to akýsi meter na kádrovanie, kto je lepší, kto je horší, kto je rovný, a rovnejší....atd. Celá žijúca fauna a flóra na Zemi ( mimo človeka) sa neriadi a nikdy ani neriadila nejakou "morálkou" a všetko fungovalo dokonale. To len človek potreboval zaviesť termín "morálky" aby mohol na niekoho ukázať.
Naposledy upravil OGO dňa Ned, 26.11.2017, 0:24, celkovo upravené 1
|
Ned, 26.11.2017, 0:06 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
Ogo dobre si to vystihol 
|
Ned, 26.11.2017, 0:20 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Perfektne! 
|
Ned, 26.11.2017, 8:35 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 15.03.2009, 22:18 Príspevky: 2349 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
_________________ Ex. XJ. 2,5td 1998. WJ 2,7 crd 2002. zatial leštenka . Grand Vitara 2,0td 2006 3dv. WK/WH 3crd. 2006. Prejdem kade chcem - skoro všade !
|
Ned, 26.11.2017, 9:14 |
|
 |
Martinoff
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 30.09.2008, 18:01 Príspevky: 1932 Bydlisko: TO
|
OGO, odpoviem len v rýchlosti: 1. odsek - takmer úplne súhlasím. Preto odsudzujem ideológie kompletne a bez výhrad. Skrátene by som to povedal asi takto: Kde začína ideológia, tam končí zdravý rozum. K poslednej vete: ťažko teraz porovnávať, lebo studená vojna skončila, ale čo bude z tohto asi ani čert netuší. 2. odsek - skrátene: 1968! A všetko čo po ňom nasledovalo. Okrem trepania, veľa vecí sa udialo a nenájdeš o nich zápis v žiadnom registry. Ale ľudia čo ich zažili si pamätajú... 3. odsek - presnejšie ten výraz mal byť "svojich morálnych hodnôt". Každý ich má niekde inde, niekto asi vôbec. Pre pochopenie, napr. ŠtB roznymi spôsobmi lámala ľudí na spoluprácu - niekto sa zlomiť nedal, niekto podpísal ale nedonášal a niekto sa prihlásil sám a bonzoval s nadšením. Aby som to ukončil: je to ťažká téma na vypisovanie cez fórum, hodí sa skôr na dlhé zimné večery pri poháriku niečoho dobrého. 
_________________ Pajero II 3,5l V6 24v - a už v tom zase lietam...
L200 - pracovné, a to doslova!
|
Pon, 27.11.2017, 16:57 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
|
_________________ Ex. XJ. 2,5td 1998. WJ 2,7 crd 2002. zatial leštenka . Grand Vitara 2,0td 2006 3dv. WK/WH 3crd. 2006. Prejdem kade chcem - skoro všade !
|
Pia, 29.12.2017, 19:01 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Konečne sa v novinách začína objavovať aj pravda : V prípade potravinovej krízy by mohol na Slovensku nastať hladomor. Kto je za túto situáciu zodpovedný? https://www.hlavnespravy.sk/v-pripade-p ... ny/1274262
|
Sob, 13.01.2018, 20:50 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Akoze kto?Predsa komunisti,nie?Teda,aby som bol presny,tak strannici a ich nasledovnici.
|
Sob, 10.02.2018, 18:58 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|
Citam akurat na inych weboch + aj v Ta3 davali,ze ten posahany Matovic si objednal namestie v blave do 15 ci 16.marca . Ze nasa ,,opozicia,, ide vytlkat polyticky kapital na mrtvolach ktore este ani nie su pochovane . Zeby dalsi pokus o majdan po neuspesnom studentskom pochode?  A najblizsie uz v piatok a bude na nich aj zima mrazik ked pozeram predpoved pocasia-ako v 89 a potom planuju aj pochod pred bonaparte-nadherny program -mozno budu aj rovnake letaciky a vlajocky doperedu vytlacene a aj klucikmi si mozno zastrngaju  Tie kurvy sa nestitia nicoho ako vidim. Ti keby mali nahradit sucasnu rozkradacsku birmovanu bandu tak to by bolo este vacsie rozkradacske eldorado ako doteraz mam taky dojem 
|
Štv, 01.03.2018, 2:07 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Ja ti nefim,ale ked by som si predstavil na matovicovom mieste roberta,myslim,ze ten by sa choval presne tak isto,ak nie este horsie  .....ked si spomeniem,ako sa choval v opozicii on.Kradnut budu rovnako.....len taliansku mafiu vo vlade nahradi amicka,ci pejzata..... 
|
Štv, 01.03.2018, 8:40 |
|
 |
tibik
OFFROAD Expert
|
A čo ak je to tak . že nieje žiadna italska mafia ale ale celí ten konglomerat z kaviarni a US ambasy čo sa rovna majdanu na slovenský spôsob , ved či už nejde pár mesiacov len o to aby odstavili vladu a dosadili si tam ludí ala slniečka aby sa narusila V4 a mohli sa sem navoziť kadejaký Ali , Mohamed no proste obohadzovači a dochtory 
|
Štv, 01.03.2018, 12:07 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|
No kazdopadne bude divadelne predstavenie na namesti typujem  Slnieckari sa nevedia ako dostat k moci po prehratych volbach a ani studentske pochody a ine nezaberaju tak asi skusaju novy scenar a ze vraj aj ten organizator maidanov z ukrajiny a polska by mal prist na Slovensko na kavu asi ho pozvala ,,bratislavska kaviaren,, navstevu alebo to mala skor nadiktovane 
|
Štv, 01.03.2018, 12:27 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Tí opozičníci by mali už jednoznačne povedať, že čo vlastne chcú. Lebo ked boli vo vláde ( Ivety Radičovej ), tak si ju sami sebe povalili po pár mesiacoch "vládnutia".
|
Štv, 01.03.2018, 18:34 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|
Akurat som cital,ze v nedelu ma byt v blave na namesti aj koncert kde vystupia viacere slovenske kapely + pride aj nasa ,,herecka,, smotanka alebo luza a bude aj vinko a nieco pod zub . Ze Tanec nad mrtvymi ci ako si to predstavuju a som zvedavy ako sa krikluni-recnici na tribune budu predvadzat a plakat od dojatia 
|
Štv, 01.03.2018, 18:47 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|