Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 08.07.2025, 18:23
Dnes je utorok 8. júla 2025, meniny má Ivan a zajtra Lujza

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Vstal som v pohode a vydržalo mi to asi 5 minúť.
My sme vážne národ debilov a nezaslúžime si nič inšie ako zaniknúť.
Parlamentné voľby na budúci rok nedopadnú o nič lepšie.
Ľudia stratili schopnosť samostatne myslieť.
Prastarý otec bojoval v 1. svetovej ako legionár.
Starý otec v 2. svetovej.
Sa mohli kľudne na to vysrať.
A ja sa tiež na to seriem a idem radšej variť obed. Robím bravčovú panenku s knedľou a hríbovou omáčkou.
Teda kým ešte môžem, lebo v banánistáne bude bravčové zakázané ako nečisté.
A úplne na koniec večne aktuálna pesnička:
https://www.youtube.com/watch?v=MlYjkcZUKF8

bbooble zavináč gmail.com

Ned, 17.03.2019, 9:54
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
BOOBLE, plny suhlas s tebou ale ja som to uz predpovedal,,

OGO pises ze..Opakuje sa historia, ako pri predchádzajúcej voľbe prezidenta, teraz vidieť ako dopadol dobrý andel Kiska, kto je vlastne náš prezident, som zvedavý či sa z tohoto národ poučí alebo nie.

no moj nazor je ze ak vyhra niekto z tych odkundesov Sorosovych svedkov, tak...Slovensko je sprosty narod a neponaucisa :smt152
Ano je sprosty, :smt010 , ale Pozor,, mam nato jeden krk ze volby boli zmanipulovane,, Sorosom..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu uz len Kotleba moze pooct pri parlamentnych volbach,,jeho by bolo dobre presadit miesto toho taliana :-D

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 17.03.2019, 10:20
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Zmena názoru alebo len účelové prezlečenie kabáta ????
"Nicholsonová: Voliči Harabina a Kotlebu nie sú fašisti. Čaputová by o nich mala zabojovať"

https://www.hlavnespravy.sk/nicholsonov ... at/1700413

Ned, 17.03.2019, 11:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ani zmena,ani preoblecenie :wink: ...len lucka je zas sama sebou :smt126 Ale zas ma v dacom aj pravdu...:mnohi ludia su pomyleni a bez pamete:...vdaka nim ma lucka svoje korytko.Keby nebolo tych pomylenych ludi,tak lucka nanajvys slape nejaky chodnik v dakom zapadakove.A este po tme :smt126 .
Mna pobavilo toto...
https://www.hlavnespravy.sk/vdaka-kotle ... at/1700023
Rozumiem tomu tak,ze vdaka kotlebovi sa do druheho kola nedostal kotleba :shock: ...to azda zobral hlasy sam sebe?....alebo tam bol vari este nejaky narodny kandidat?Som si dako nevsimol.

Ned, 17.03.2019, 13:40
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Teraz by sa Harabin podla venezuelskeho vzoru mohol samovymenovat za Slovenskeho Quajdoa s odovodnenim,ze volby boli zmanipulovane a zacat robit neaky ceres :-D No bohuzial mame na Slovensku malo ludi co by isli za pravdu do ulic . :smt121 Ze sme debilny narod
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... xevaui4KrO

Ned, 17.03.2019, 14:26
Frajer

Odpoveď s citáciou
že sa vôbec zapodievate takými ko..tinami :-D
ja som bol voliť, výsledok beriem na vedomie a idem ďalej.
odkedy mám právo voliť, vždy idem. či už komunálne, parlamentné, prezidentské, európske.
v každých voľbách ide hlavne o nás a našich potomkov.
výsledok je len naše zrkadlo. čo si zvolíme, to máme.

ja sa stavím, že najviac budú nadávať tí, ktorí neboli voliť

Ned, 17.03.2019, 14:27
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tomáš V - mrT píše:
odkedy mám právo voliť, vždy idem. či už komunálne, parlamentné, prezidentské, európske.
v každých voľbách ide hlavne o nás a našich potomkov.
výsledok je len naše zrkadlo. čo si zvolíme, to máme.

Tomas, jediny prispevok k veci v tejto teme.

Ned, 17.03.2019, 14:39
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
My sme boli volit ale to nam je prd platne tak ako nemcom bolo prd platne ,ze volili a teraz maju uz skoro islamske nemecko a ich deti a dceri su pravidelne obohacovane vdaka tomu ,, spravnemu slusnemu voleniu,, :smt121 :smt126 :(

Ned, 17.03.2019, 14:43
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Joe,lenze to nieje nasa chyba.Je to chyba tych,co volit neboli,= vyse polovica volicov nato srala dalej,ako povedal majo,vyhral ten,kto bol najviac protezovany v mediach,aj ked vlastne nema ziadnu viziu,ako dalej.....zeby aj zuzanu nemal kto prasit,ked je taka nadrzana na ''obohacovacov''?Ale ked tak cumim na vysledky,pripada mi divne,ze zuzana vyhrala skoro v kazdom okrese :shock: ....
Zeby ludia boli naozaj tak zmanipulovani?
Nemcom sa necudujem....oni povazuju jednanie svojich politikov za svete.Nasinec skuma,ako ho chcu politici zas ojebat a nemec si to nepripusti ani nahodou.
Dalsia vec u nas je,ze ludom uz svinstva politikov tak lezu krkom,ze na vsetko uz seru.Len si neuvedomuju dosledky svojho srania nato.

Ned, 17.03.2019, 19:59
Frajer

Odpoveď s citáciou
veď toto Bahno, v krčme všetci pi..jú na všetko, ale keď to môžu zmeniť, tak sedia doma na riti.

Ned, 17.03.2019, 20:05
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
[quote="Tomáš V - mrT"].....že sa vôbec zapodievate takými ko..tinami.....[/quote]

Ko..tiny, ...keď to sú pre teba ko..tiny, tak načo sa s nimi zapodievaš TY a TU ???

Ned, 17.03.2019, 21:33
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Nuz,zmenit nieco v terajsej dobe a pri takej masirke v mediach.....neviem :smt017 .Ja som spokojny,ze majo to dotiahol na 4tu poziciu.Pred takym harakterom,ci panbickarom mikloskom.....Keby mu talarnik nebral hlasy,mohol byt na tom lepsie......
Ale raz som bol volit toho,koho som chcel a nemusel som vyberat mensie zlo.K druhemu kolu uz nepojdem....,uz by som musel vyberat mensie zlo a mohol by som sa popalit,ako posledne a vlastne je uz v podstate jedno,ktory probruselsky pajac sa dostane do kresla.

Ned, 17.03.2019, 21:37
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ešte dneska nad ránom mi nešlo do hlavy, ako je to možné, že prakticky neznáma žena
spraví 2-3 násobný výsledok na ťažké kalibre, ktoré sú etablované a známe širokej verejnosti desaťročia, a denne sa pretŕčajú na obrazovkách....až teraz večer som našiel článok https://www.topky.sk/cl/1002081/1779723 ... -rozdelila

cit:...Slováci volili v prvom kole prezidentských volieb podľa emócií, a nie podľa rozumu. Konštatoval politológ Ján Baránek. „Keby prevládlo rácio, výsledok by bol iný,“ vyhlásil...."
Tak, konečne politológ verejne konštatoval, voliči nevolili rozumom. Perfektne to vystihol.

Ned, 17.03.2019, 22:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Takto to bolo presne Gasparovic -Meciar.A Gasparovic ani nevedel ako sa tam dostal.Vcera sa o Caputovej nevedelo ze existuje a zase bude kazdy volit mensie zlo.Takze uz dopredu viem ako to dopadne.Sa cudujem ze Miklosko ma este kožu na tvari kandidovat za prezidenta v 72 rokoch.Nema na pohreb a chcel za statne?Davno mal ist do riti.

Ned, 17.03.2019, 22:32
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No co uz.....ukazalo sa,ze vyse polovici naroda je u prdele,kam smerujeme,stvrtina po prdele smeruje radostne.....lenze je demokracia.Nevyhrala sice vola vecsiny,ako by clovek v demokracii cakal,ale vola penazi a ta je najsilnejsia.
Tu je to vystizne zhrnute....
https://pravyprostor.cz/zuzana-caputova ... ani-mozku/
Preto je pre nas nevyhodna(ako pre koho) nasa ucast v unii.Tam nikdy nemozme uspiet,lebo nas vzdy prehlasuju bohatsi a vecsi nemci s frantikmi a to uplne demokraticky.Preto je takyto spolok zalozeny na demokratickych principoch,zabijak malych statov.Ale brutalna propaganda vzbudila v ludoch dojem,ze bez unie by sme podochli od hladu a prestahovali sa do jaskyn :-D .

Ned, 17.03.2019, 23:07
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný