Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 08.07.2025, 15:33
Dnes je utorok 8. júla 2025, meniny má Ivan a zajtra Lujza

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 587, 588, 589, 590, 591, 592, 593 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Kto zmanipuloval tendre v BBvucke ?

Štv, 21.03.2019, 1:45
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Martinoff,divame sa na to rozlicnou optikou....ale o tom je demokracia,ne?
Ale s tvojou predposlednou vetou nemozem suhlasit,co ako demokraticky by som sa na to pozeral.Ako mohol kotleba rozdelit antisystemovych volicov?Ja si myslim,ze ich prave spojil.Nebyt jeho,tak sa antisystemovi volici mohli na volby akurat vysrat.Ved,koho by volili?

Štv, 21.03.2019, 8:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Asi by volili Harabina. :-D Aj keď by to asi ďaľšie 4% neboli, bol by so Šefčovičom na hrane. Šefčoviča by Harabin porazil, iba ak by Kotleba priamo vyzval svojich stúpencov, aby ho volili. Ale ani tam si nie som celkom istý, koľko % by to bolo. Včera ma celkom pobavila debata pod článkom čo sem hodil OGO - tieto 2 tábory si idú pekne po krku a navzájom sa obviňujú z terajšieho výsledku. :-D Ešte väčšia sranda je, ako považujú Ševčoviča za menšie zlo, lebo Čaputová povedala svoj názor na homosexuálov. Že Šefčovič tieto veci aplikuje do života v europarlamente im nevadí! :-D :-D :-D

Že máš na veci iný názor mi nevadí. Normálne diskutujeme o témach čo nás zaujímajú. A to všetci tunajší prispievatelia. Na rozdiel od iných diskusií sa tu neosočujeme a vulgárne si nenadávame a to si cením. Asi preto mám pocit, že to s týmto štátom ešte nie je celkom stratené. :-D

OGO nájdi si výberové konanie na opravu ciest v BBSK - z asi 17-tich vysúťažených 14 získala jedna firma, ktorá mala asi 6 zamestnancov a nikdy sa cestami alebo stavbami nezaoberala. Súťažné podmienky boli vyhlásené necelé 2 dni pred súťažou a to nikto nestíhal zistiť skutočný stav tých ciest a vypracovať projekt do súťaže. Skrátka, "také slovenské výberové konanie"... :-D :-D :-D

Štv, 21.03.2019, 10:11
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Martinoff - K tomu výberovému konaniu na opravu ciest v BBSK.

Ja som za to dal otázku, že Kto zmanipuloval tendre v BBvucke ?, lebo to nejak uniklo mojej zvýšenej pozornosti, mám obdobia, kedy viac sledujem politiku a obdobia, kedy je u mňa na okraji záujmu, aj teraz asi nebudem dohľadávať tie výberové konania, len by som rád sem napísal môj názor na vec.
A síce nakoľko nemám prehľad o výberových konaniach Kotlebovho predchodcu, tak to môžem len prirovnať ku všetkým ostatným "klasickým" politikom, ktorí využívajú svoju pozíciu a prihrávajú kšefty svojim. Z tohoto pohľadu ma to ani nejak nezaujíma.
Čo by som ale chcel zdôrazniť, vec má aj svoju druhú stránku a síce, či tie Kotlebove výberovky mali alebo nemali znaky trestnej činnosti.
Totižto Kotleba je na SK ešte stále trofejným politikom, a kto ho dá dole, ten bude king, celá masmediálna žumpa na neho poľuje ako na posledného zajačika v poli, prokuratúra ho preveruje ako intergalaktockého záškodníka, súd zvažuje, či mu rozpustí stranu alebo nerozpustí, viem si predstaviť, že aj nejaká štátna sledovačka ho nonstop monitoruje a preto som presvedčený, že sa Kotleba tr. činnosti nedopustil. Lebo by už bol obyvateľom nejakej basy a noviny by o tom písali svoje litánie. A pokiaľ konanie nebolo trestné, ale nejak ináč závadové, tak mu tomohli aj tak zrušiť, napr. NKÚ...no ale nejak sa nič nekonalo.

Štv, 21.03.2019, 12:03
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Vystihol si to takmer presne - skutok sa nestal, lebo pravidlá boli vopred nastavené na špinavosti. Klasické smerácke maniere. Rovnako sa vyjadril prokurátor keď sa ho pýtali prečo nebol Bašternákovi zablokovaný prevod majetku a on ho stihol všetok "upratať" - leba na to vraj nebol dôvod! :-D A potom sa čuduj, že ľudia sú nasratí na takéto vedenie štátu. Takže ak to zhrniem aby som Ti odpovedal: nie, nemali znaky trestnej činnosti, bola to čistá zlodejina ako všetky ostatné čo sú u nás zákonom chránené. Presne ako všetky čo predtým kritizovali.
Toto bola len jedna kvapka v mori kvôli ktorej stratil v BBSK podporu ľudí - zbadali že je to zase len jeden z mnoha rovnakých, len nie v červenom, ale pre istotu v hnedom.
Všetko toto vystihuje tento starší vtip:
- Vieš čo si ak dlžíš sociálnej poisťovni 300€? Prípad pre exekútora.
- Vieš čo si ak dlžíš sociálnej poisťovni 3 000 000€? Partner na jednanie...

Štv, 21.03.2019, 12:33
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
- lebo pravidlá boli vopred nastavené na špinavosti..... no ale kto tvorí pravidlá ??? Poslanci ? Vidíme ako pravidelne dopadnú voľby. Smeráci si už zaviazali také kvantum svojich voličov, že furt majú toľko % aby boli vo vláde a aby mohli tvorť zase tieto pofidérne pravidlá pre blízkych svojich...

- prokurátor sa vyjadril, keď sa ho pýtali prečo nebol Bašternákovi zablokovaný prevod majetku a on ho stihol všetok "upratať" - leba na to vraj nebol dôvod!.... tak tomu verím. U nás ani jeden prokurátor nebude riskovať spraviť niečo nad rámec zákona, lebo letí. Pokiaľ dotyčný v tom čase nebol vyšetrovaný v spojitosti s nejakou časťou svojho majetku, tak ten majetok nemohol byť ani blokovaný. A tu podozrenie nestačí. O vine a nevine rozhoduje súd a kým sa z podozrivého stane obvinený, kým z obvineného obžalovaný, z obžalovaného vinný, tak veľa vody potečie dole Dunajom...

Kde so to pechoríme ? Všetko je to o ľuďoch, o mamone, túžbe po bohatstve, moci. Zlatý to socializmus. Len ho súdruhovia dodrbali, vypustili gin z fľašky a výsledok je tu. Keď sa Husák vrátil z návštevy, z Moskvy, tak ho na letisku spovedali novinári, že ako to bude, na čo im Husák povedal, súdruhovia, komunizmus je v riti. Na to mu novinári povedali, že my to tak nemôžeme napísať ! Na druhý deň vyšli noviny a palcové titulky oznamovali, Husák: komunizmus je na dosah ruky !

Štv, 21.03.2019, 13:44
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Martinoff,vravis,ze sa nic nedeje.Trocha som pocuval slovensky rozhlas a jeden ''nezavisly'' prieskum za druhym.....vsade caputova cez 60%,sefcovic 40.To aby ti nerozhodni vedeli,ze sefcovi sa hlas dat neoplati,kedze aj tak vyhra caputova.Podobne oblbovacky boli aj v prvom kole.Ja by som aspon 2 mesiace pred volbami zakazal davat taketo ''nezavisle'' hovadiny do verejnych medii.
Blaha sice moze byt pacient....ale,klame?Myslim,ze moc nie.Taketo veci sa pripravuju roky dopredu,ako vravi Ogo....v tomto suhlasim.
Kotleba a zobratie hlasov harabinovi.....priznam sa,ze zpociatku som sa aj ja rozhodoval medzi harabinom a kotlebom.Lenze mam taky blby zvyk,zistovat si o kandidatovi co najviac info a to daleko dozadu.Takze po troche studia sa sudruh sudca prepadol az dozadu v pomyslenom rade mojich kandidatov.Sudruh sudca sa odrazu skoro nelisil od troch vrchnostou nastrcenych kandidatov.A ja som skoro nemal ziadny dovod ist k volbam.Este bola moznos hodit neplatny hlas,ale to sa mi zdalo mrhanie casom.Tak som to hodil majovi,ktory este nemal moznost ojebat ma(uvidim,ci ju vyuzije :wink: ) a s ktorym suhlasim s niektorymi jeho myslienkami.Ale keby tam majo nebol,asi by som sa k volbam ani neunuval.Nevadi,ze nemal sancu....,ale aspon som podporil toho,koho som aspon trocha chcel.
To,ze keby tam majo nekandidoval,tak by jeho volici dali hlas harabinovi,to sa mi moc nezda.Ja teda urcite nie a co kecam s ''kotlebovcami'' z okolia,ani oni.Skor by dali krajniakovi a ja tiez,keby som musel.Alebo by sme sa na cele volby vysrali,ako vyse polovica naroda.Lenze my by sme sa nevysrali preto,zeby nam to bolo u prdele,ako polovici naroda,ale preto,zeby sme jednoducho nemali koho volit.
No a povazovat harabina za euroskeptika....... :shock: .Netreba pocuvat len to,co slabikuje teraz,ale treba brat do uvahy to,co robil predtym.

Štv, 21.03.2019, 19:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak vidíš, včera ešte nič a dnes sa to už rozbieha. Veď som si už začínal myslieť, že na nás zabudli. :-D
Prieskumy sa robili vždy, ľudia sú od prírody zvedaví. Paradoxne do nedávna prieskumy favoritov poškodzovali a zrazu ich vyzdvihujú. Kto chce voliť pôjde a kto nechce nepôjde, žiadny prieskum to nezmení. Veď aj v prieskume vychádza účasť do 60%! :-D
Ale zabudol som spomenúť jednu pikošku. Bol som účastníkom jedného predvolebného prieskumu! :-D
Asi v prvej polovici februára som mal telefonát či chcem odpovedať na otázky prieskumu spoločnosti AKO.
Že majú len 3 otázky, teda po veku a vzdelaní.
1. Pôjdete voliť?
2. Koho budete voliť?
3. Ktorú dvojicu by ste chceli v druhom kole volieb: Mistrík vs. Harabin, Šefčovič vs. Harabin?
Tak som im povedal že to skôr tipujem Mistrík vs. Šefčovič. Oni na to že takú možnosť nemám, tak som dal prvú dvojicu.
Kto si len mohol taký prieskum objednať? :-D :-D :-D

Štv, 21.03.2019, 21:24
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Zeby kotleba :mrgreen: :smt126 ???

Štv, 21.03.2019, 21:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Martinoff kurwa Ty si uz cisty slnieckar :smt126 :smt121 :?:

Štv, 21.03.2019, 21:40
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Sa cudujes :shock: ?Sak kukni,koho volil :smt121 .Ale zuzanka sa z bilbordov usmieva pekne...tak sa necuduj,ze Martinoffovi zamotala hlavu :lol: :smt156 .

Štv, 21.03.2019, 22:10
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No takych ,,normalnych ,, co im ta herecka poplietla hlavy je viacej a nic na nich neplati kedze nevidia nic len Tu zuzanku :smt121 :smt126

Štv, 21.03.2019, 23:03
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Mne by sa pacil tento :wink: .Skoda,ze u nas nekandidoval.Ale,mozno by na takeho dorastol nas majo....ktohovie :smt017
https://www.youtube.com/watch?v=3m_z_0eXK9I

Štv, 21.03.2019, 23:18
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Tak madari v tom maju jasno na rozdiel od nas-nasej spolocnosti :smt023

Štv, 21.03.2019, 23:27
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Klasicky volic zuzanky....
https://zemavek.sk/mlady-slnieckar-a-fa ... ho-skapat/

Štv, 21.03.2019, 23:45
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 587, 588, 589, 590, 591, 592, 593 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný