Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 07.07.2025, 1:50
Dnes je pondelok 7. júla 2025, meniny má Oliver a zajtra Ivan

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
indian píše:
to vidim, ale to je zase iny reziser = iny dokument, atd....

no len aby to nakoniec nebolo ako s tým Pavlikom Morozovom :twisted:

Ned, 22.11.2020, 22:35
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Indian a ten reziser ma taku vysoku skolu ukoncenu ako matovic s svojim falosnym diplomom,ze nataca film s mobilom a na takej amaterskej urovni ako ked sa tinedzeri natacaju na ulici :smt126 :x :-D Vidim,ze od dnesnej vlady co ma samych ,,odbornikov,, si kazdy berie priklad a ,,odbornici ,, sa uz zacinaju vyskytovat vsade :-D :-D :-D Vazne rozmyslam ci to ten film tocili taky suplikanti alebo novinari chceli navodit chaos a dym a nicenie. Jedno horsie ako druhe :smt017 :smt021 . Ale zaklad,ze sme to videli na videach a je to hoax :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ned, 22.11.2020, 23:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bahno píše:
No ale ked pozres koho si ten nas narod zvolil do cela.....mohol by si ten narod nazvat rozumnym :smt139 ?

Ja ho radšej nazývam zúfalým, naivným, dufajúcim.
Ak niekto nazýva svoju krv “blbcami”, tak je sám blbec.

Pon, 23.11.2020, 23:26
Frajer

Odpoveď s citáciou
Už sa "teším" na tohtoročného Mikuláša.
Možno by mali testovať na Vianočných trhoch, vyšpárajú nos a za odmenu dostaneme hriate vínko :smt121

Toto by si žiadalo poprechádzať sa v drapákoch po blate a následné vybehnúť pred parlament.
Ideálne by to bolo prejsť v kolóne "spanilú jazdu" cez hnojové jamy a následné to otriasť pred Igorom.

Dnes zase perlil, fakt nechápem, čo berie za lieky. :smt021

Normálne sa mu na to treba vysrať, nech potom rozmýšľa, kam si strčí tie nepoužité testy

Pon, 23.11.2020, 23:56
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ja som sa mu nato vysral, za odmenu som dostal dva týždne povinnej dovolenky od šéfa :)
Ako bonus ma ešte riaditeľ presviedčal aké to bolo dobrovolné a aký som #NEZODPOVEDNÝ.

Uto, 24.11.2020, 7:00
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Luther píše:
:)
Ako bonus ma ešte riaditeľ presviedčal aké to bolo dobrovolné a aký som #NEZODPOVEDNÝ.

No takto to funguje aj u nás a to testovali sami a test vyhodnocoval riaditelov syn :-D , odber robila pani čo evidentne nemala o tom ani šajnu . Robila to tak ,že jej kamoš -kolega nadal do starých p...č , ku.....v , a chcel jej prije....ť :-D

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Uto, 24.11.2020, 8:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Na vašej firme by si právnik zgustol :)

Uto, 24.11.2020, 10:08
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Luther píše:
bahno píše:
No ale ked pozres koho si ten nas narod zvolil do cela.....mohol by si ten narod nazvat rozumnym :smt139 ?

Ja ho radšej nazývam zúfalým, naivným, dufajúcim.
Ak niekto nazýva svoju krv “blbcami”, tak je sám blbec.

Nuz ale nazyvat narod ktory si namiesto zlodejov,podvodnikov,smaziek a zlocincov zvolil zlodejov smazky,podvodnikov a zlocincov dufajucim..... :shock: to akoze v co dufal?Zufaly aj naivny ten narod je,to je fakt....ale dufat,ze ked vyzenie od zdochynajucej koristi supov a nahradi ich hyenami,tak si pomenovanie ''blby'' zasluzi.Teda nie cely narod :wink: ...ja som napriklad nikoho z tych co su momentalne pri moci nevolil.A takych nas je vela.Ale vecsina naroda ich zvolila.....a na taku krv sa ja mozem.... :smt141

Uto, 24.11.2020, 22:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Uverili prázdnym rečiam. Ja stále hovorím, súdiť treba podľa činov, ale veriť sladkým rečiam bez kritického pohladu je predsa len pohodlnejšie. A tá mozgová “masáž” je tak intenzívna, že sa aj mne niekedy stane, že na stotinu sekundy uverím.

Str, 25.11.2020, 6:58
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Nuz,jedna vec je verit stotinu sekundy,druha vec je verit tak,ze to dotycnemu hodim.
Ale mas pravdu....uverit sladkym reciam je pohodlnejsie...zvlast,ked su podane tak,ako chcem pocut.Ale,ze sa ludia za 30 rokov od hadraku nepoucili a nezacali premyslat hlavami a nie nakupnymi kosikmi,tak to nesvedci o nejakej bystrosti naroda...teda,polovice.
Ale opytam sa takto...../mohol clovek ktory mysli hlavou, trocha realisticky vnima dianie v politike a v state a zaroven nieje prisaty na nejaku ''neziskovku'',chodi normalne do roboty a zivi svoju rodinu volit niekoho z tych,ktori su teraz pri koryte?

Str, 25.11.2020, 14:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bahno píše:
..............
Ale opytam sa takto...../mohol clovek ktory mysli hlavou, trocha realisticky vnima dianie v politike a v state a zaroven nieje prisaty na nejaku ''neziskovku'',chodi normalne do roboty a zivi svoju rodinu volit niekoho z tych,ktori su teraz pri koryte?

Odpoveď je ÁNO.
Veď to bolo predsa v telke ... a majstrovstvá sveta a Bratislavy v žurnalistickej propagande sú predsa permanentne aktívne, či?
Mýlim sa?

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Str, 25.11.2020, 15:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Nuž chlapci vidíte to len čierno bielo.

Ale položte otázku čo by ste robili na ich mieste VY.

Alebo ešte lepšie si položte otázku čo by asi tak urobili Vaši preferovaný kandidáti.

A volil som koho som volil, a má to u mňa zrátané v budúcich voľbách.

Alebo nakoľko tu človek len číta že ten onen nie je vhodný dobrý atď...

Kto teda je dobrý pre SK????

Lebo z môjho pohľadu sú všetci jedna banda či červený či modrý či zelený alebo akokoľvek ináč farebný.

Ani jeden neurobil nič čo by za tie roky pomohlo prostému ľudu.

Jedine Matelko sa pustil do čistenia trochu, či to stihne uvidíme a hlavne aký to bude mať výsledok.

A ako som spomenul už vyššie sme len kolónia západu (aj keď demokraticky nás tak nenazvú) tak čo čakáte? Diktuje niekto vyšší. A prečo toť ak je nuž spýtajte sa tých, ktorý boli vo vedení po štrnganí kľúčami :-D Preto máme v peňaženkách väčšina čo máme, lebo nad chudobným ľudom sa ľahko vládne, prečo skoro zmizla stredná trieda????

Takže z môjho skromného malého pohľadu tu nemám kandidáta na ktorého by som v budúcich voľbách volil.

Vždy to tu bude len o tom vyberať medzi zlým a horším.

A keď tak pozrieme na to krákanie časti koalície a opozície je to stále rovnaké za posledných 30r. A keď sú zvolený tak skutek utek.

A bohužiaľ najlepšie sa podarilo zo všetkými vyj.. Ficovi a smeru. Rozkradol popredal, zadĺžil, porobil to čo porobil v posledné dni vládnutia, lebo vedel, že sa on už z toho spovedať národu nebude a nebude ten zlý. Toš bohužiaľ je to holý fakt.

A bohužiaľ sme tak spr.. národ, že vždy musíme niekam patriť najskôr boli červený teraz modrý.

Tak tu máme výsledok, čakali ste niečo iné?

Nejako som sa rozkecal :-D

A.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Str, 25.11.2020, 15:26
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Dávam do pozornosti veľký klinec do rakvy ústavnosti a právu v tejto gubernii

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2020/286/

Str, 25.11.2020, 16:26
Profil WWW
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
:smt139 https://www.conservativebeaver.com/2020 ... l-custody/ zaujimave a som zvedavy co je natom pravdy, alebo dalsi HOAX

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Str, 25.11.2020, 17:10
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Jenki,pred volbami(teda,ja vobec) zasadne nepozerat telku,lebo tam dostavaju plac len ti ''nasi'' :-D a ludia ptom lahko uveria,ze zlodej ide zobrat inemu zlodejovi a nenecha si to pre seba,-ako kaze zlodejska ''cest'' :-D ,ale rozda to ludom :smt126 .Taky bol len duri janosik a aj to len ked sa ozral a rozhadzoval dukaty :-D .
Andrej,my by sme sa na tie fleky nedostali.
Co by robil moj preferovany premier?Neviem,nebol zvoleny.
Igor sa do ziadneho cistenia nepustil...potrebuje nahradit ficove babky svojimi.
S tou koloniou suhlas.
Strnganie klucmi bolo divadlo rezirovane tymi,proti ktorym malo akoze byt....no a novi ktori prebrali zezlo ked videli,ze stari namiesto visenia na kandelabroch sedia pri novych korytach,tak zacali rozkradat o niekolko levelov efektivnejsie,ako ti stari.
S tvojim hodnotenim fica a smeru suhlasim do bodky :cry: .
Ako narod kym sme patrili cervenym,tak nam nas stat aj patril,modri nam ho rozkradli a rozpredali a az sa bojim,co s nim urobia modrozelenoduhovi,ktori to maju na povel teraz.
....kto by bol dobry pre sk?Tu mame kazdy ine poziadavky....podla mna ten,kto by mal v programe odvolanie politika od koryta,ak si ten neplni co sluboval,priamu zodpovednost politika za svoje rozhodnutia a co je najdolezitejsie,vystupenie z unie!Bez toho moze politik slubovat co len chce,vzdy bude musiet posluchnut pokyny z kremla....ehm,z bruselu....teda vlastne z berlina,cize z bieleho(fuj,ake rasisticke :-D )domu.Unia je zalozena na demokratickom principe a uz z podstaty demokracie su tam mensie staty zatlacene do pozicie kolonii.Len sa to po ''demokraticky'' :mrgreen: vola,ze ''clenske'' staty.

Str, 25.11.2020, 19:06
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný