Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kde kupit prenosnu rucnu vahu ?
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
Ma niekto tip kde kupit taku tu prenosnu rucnu vahu, ktora sa drzi v ruke, a na nu sa na hak zavesi vazena vec ? Hodne to ludia pouzivaju na vazenie tasiek, pokial odlietaju do cudziny  .
Dakujem.
Edit - Dufi pise, ze mam skusit u rybarov, popr. v domacich potrebach, akurat ze tam som nic take nevidel .. Skusim tych rybarov ...
25 kg by stacilo ....
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
Naposledy upravil finder dňa Ned, 11.03.2007, 16:27, celkovo upravené 1
|
Ned, 11.03.2007, 15:18 |
|
 |
Xader
|
Finder: ja taku mam na ryby aj s metrom ... takze v rybarskych to urcite dostanes kupit 
|
Ned, 11.03.2007, 15:52 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
do kolko kilov?
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Ned, 11.03.2007, 16:01 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
a ta rucna vaha sa vola MINCIER teda aspon u nas  a fakt... rybarske alebo nejake zeleziarstvo
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Ned, 11.03.2007, 19:28 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
- v solídnych železiarstvach majú bežne, sú aj do 50kg, aj do sto...tie na väčšie hmotnosti boli už pomerne drahé (nepamätám čísla, len viem, že na občasné použitie sa mi to videlo drahé, no ak používaš často, už to drahé nie je  - ale tie do 25 drahé neboli)
- videl som aj kdesi na internete, skúste pozrieť tam, kde hupcuky, možno aj tam, kde boli oceľové laná, reťaze...(adresy nepamätám)
2 Finder: dnes ku mne dorazil hasičák...ešte raz vrelé díky 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 11.03.2007, 19:37 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|