Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 10 ] |
|
Autor |
Správa |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Vyberte si...červenú alebo modrú kapsulu:
http://video.google.com:80/videoplay?do ... 6096&hl=en
edit: vyzerá to zvečša na modrú čo?.....  8)
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Pia, 12.10.2007, 6:39 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
alebo na ciankal ? 
|
Pia, 26.10.2007, 12:52 |
|
 |
zuz
Mitsubishi Woman
Registrovaný: Uto, 29.05.2007, 11:34 Príspevky: 1204 Bydlisko: BA
|
2 Diesel: Je to len voľba, práve teraz. Asi neexistuje odpoveď, nemáš na výber. Pohltí ťa to bez ohľadu na tvoje rozhodnutie. Si súčasťou celku. 
_________________ 4x4 za každých okolností
|
Štv, 08.11.2007, 8:08 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

...ľudia veria všetkkému a najľahšie tomu, že sú manipulovaní, klamaní, pričom najšteklivejšie je "tajomstvo sprisahania"...
samozrejme že za všetkým sú peniaze a moc, to nie je nič nové, šokujúce je vždy len zistenie obludnosti sprisahania (asi aj rasová príslušnosť pôvodcov, ostatne aj Ježiš to skúsil)
americká kinematografia rada kŕmi svet strachom z obsadenia Zeme inváznou civilizáciou z kozmu, pričom všetci mocní a uvedomelí taja, že Zem je už obsadená a to najagresívnejším a najdeštruktívnejším druhom - homo sapiens, pričom všetci žijeme v zaužívanej naivnej predstave že nám to tu patrí; pritom sme to čo si myslíme že nám patrí (Zem, pôdu) získali silou a bezohľadnosťou a na úkor všetkých ostatných živých súputníkov; jediná spravodlivosť je ale v tom, že sme deštruktívni aj voči sebe navzájom a že naša hegemónia tu nie je naveky a vedci vedia že zánik je nevyhnutný
ak niekto nechápe, tak troška pomôžem - v krokodílovi "Dandí" dostal hlavný protagonista otázku -"táto zem patrí Aborigincom?" a on ako znalec a odchovanec tejto kultúry odpovedá "nie, oni patria jej..."
takže kým sme tu, serme na sprisahania a poďme offroadiť (a v rámci možností ohladuplne k Zemi, súputníkom i k sebe navzájom a Rokefeler nech nás bozá...)
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Štv, 08.11.2007, 11:18 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
|
Jano samozrejme "konšpiračnými teóriami" sa to len tak hemží...ja by som to tiež tak spravil.
V tejto a súvisiacich problematikách je tak vela informácií, a desaťkrát tolko dezinformácií že je nereálne to tu rozoberať.
offroad forever
|
Štv, 08.11.2007, 18:28 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
diesel píše: Jano samozrejme "konšpiračnými teóriami" sa to len tak hemží...ja by som to tiež tak spravil. V tejto a súvisiacich problematikách je tak vela informácií, a desaťkrát tolko dezinformácií že je nereálne to tu rozoberať. offroad forever
na 1000% s tebou súhlasím;
ani ja som to nechcel rozoberať, len ma to inšpirovalo vrátiť sa k mojim dávnym úvahám o nezmyselnej a ničím rozumným nepodloženej zahladenosti ľudstva do seba...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
Naposledy upravil Jano JP dňa Pia, 09.11.2007, 9:27, celkovo upravené 1
|
Štv, 08.11.2007, 20:11 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
|
niesom si istý či si mi rozumel a či súhlasíš s tým čo som mal v skutočnosti na mysli...úniku inormácií medzi ludí sa nedá zabrániť...jediným riešením je vypustiť ich zámerne spolu s obrovským množstvom rôznych stupídnych gebuzín alebo to aspon podporovať...nikto tomu už neuverí.
|
Pia, 09.11.2007, 0:07 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Jo jo , nejak to tu ešte vydržím 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
Naposledy upravil Kapo dňa Sob, 10.11.2007, 0:06, celkovo upravené 1
|
Pia, 09.11.2007, 1:16 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
O co v tom filme ide ? Zacalo to dost supidne tak to nemam nervy dopozerat .
|
Pia, 09.11.2007, 7:47 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|

diesel píše: niesom si istý či si mi rozumel a či súhlasíš s tým čo som mal v skutočnosti na mysli...úniku inormácií medzi ludí sa nedá zabrániť...jediným riešením je vypustiť ich zámerne spolu s obrovským množstvom rôznych stupídnych gebuzín alebo to aspon podporovať...nikto tomu už neuverí.
ale áno, presne som ti rozumel, len som hneď vychrlil aj druhú stránku veci o inváznom biologickom druhu...
2 dado: ja som sa k tomu filmu vrátil na tretí krát, dlho trvá, ale stálo to zato - nie preto, žeby som to čo tam bolo zožral aj s navijákom, ale preto, že inteligentný človek si tu môže dobre uvedomiťť, ako ľahko sa dajú ľudia manipulovať a že pravdy sa nedopátraš - film je v podstate o manipulácii a ponúka to - ako inak - silne manipulatívne...
...a ešte pridám - super metóda manipulácie je postaviť príbeh na pár reálnych podľa možností všeobecne známych faktoch, vtedy je nesmierne dôveryhodný; ešte prefíkanejšia metóda je vo chvíli, keď je tajomstvo príbehu neudržateľné, zverejniť ho a to tak presvedčivo, že väčšina začne pochybovať o jeho pravdivosti a pôvodcovia to majú zas vyhrané, dokonca sa nájdu aj takí, ktorí pôvodcov začnú ľutovať a považovať ich za mučeníkov...(na slovači mučeníctvo úspešne funguje v politike...)
|
Pia, 09.11.2007, 9:43 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 10 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|