Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 19.07.2025, 22:44
Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 
 bez názvu 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Vyberte si...červenú alebo modrú kapsulu: :wink:

http://video.google.com:80/videoplay?do ... 6096&hl=en

edit: vyzerá to zvečša na modrú čo?..... :? 8)

Pia, 12.10.2007, 6:39
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
alebo na ciankal ? :evil:

Pia, 26.10.2007, 12:52
Mitsubishi Woman
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
2 Diesel: Je to len voľba, práve teraz. Asi neexistuje odpoveď, nemáš na výber. Pohltí ťa to bez ohľadu na tvoje rozhodnutie. Si súčasťou celku. :smt105

Štv, 08.11.2007, 8:08
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...ľudia veria všetkkému a najľahšie tomu, že sú manipulovaní, klamaní, pričom najšteklivejšie je "tajomstvo sprisahania"...

samozrejme že za všetkým sú peniaze a moc, to nie je nič nové, šokujúce je vždy len zistenie obludnosti sprisahania (asi aj rasová príslušnosť pôvodcov, ostatne aj Ježiš to skúsil)

americká kinematografia rada kŕmi svet strachom z obsadenia Zeme inváznou civilizáciou z kozmu, pričom všetci mocní a uvedomelí taja, že Zem je už obsadená a to najagresívnejším a najdeštruktívnejším druhom - homo sapiens, pričom všetci žijeme v zaužívanej naivnej predstave že nám to tu patrí; pritom sme to čo si myslíme že nám patrí (Zem, pôdu) získali silou a bezohľadnosťou a na úkor všetkých ostatných živých súputníkov; jediná spravodlivosť je ale v tom, že sme deštruktívni aj voči sebe navzájom a že naša hegemónia tu nie je naveky a vedci vedia že zánik je nevyhnutný

ak niekto nechápe, tak troška pomôžem - v krokodílovi "Dandí" dostal hlavný protagonista otázku -"táto zem patrí Aborigincom?" a on ako znalec a odchovanec tejto kultúry odpovedá "nie, oni patria jej..."

takže kým sme tu, serme na sprisahania a poďme offroadiť (a v rámci možností ohladuplne k Zemi, súputníkom i k sebe navzájom a Rokefeler nech nás bozá...)

Štv, 08.11.2007, 11:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jano samozrejme "konšpiračnými teóriami" sa to len tak hemží...ja by som to tiež tak spravil. :wink: :D

V tejto a súvisiacich problematikách je tak vela informácií, a desaťkrát tolko dezinformácií že je nereálne to tu rozoberať.

offroad forever

Štv, 08.11.2007, 18:28
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:
Jano samozrejme "konšpiračnými teóriami" sa to len tak hemží...ja by som to tiež tak spravil. :wink: :D

V tejto a súvisiacich problematikách je tak vela informácií, a desaťkrát tolko dezinformácií že je nereálne to tu rozoberať.

offroad forever

na 1000% s tebou súhlasím;
ani ja som to nechcel rozoberať, len ma to inšpirovalo vrátiť sa k mojim dávnym úvahám o nezmyselnej a ničím rozumným nepodloženej zahladenosti ľudstva do seba...

Naposledy upravil Jano JP dňa Pia, 09.11.2007, 9:27, celkovo upravené 1

Štv, 08.11.2007, 20:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
niesom si istý či si mi rozumel a či súhlasíš s tým čo som mal v skutočnosti na mysli...úniku inormácií medzi ludí sa nedá zabrániť...jediným riešením je vypustiť ich zámerne spolu s obrovským množstvom rôznych stupídnych gebuzín alebo to aspon podporovať...nikto tomu už neuverí.

Pia, 09.11.2007, 0:07
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jo jo , nejak to tu ešte vydržím :-)

Naposledy upravil Kapo dňa Sob, 10.11.2007, 0:06, celkovo upravené 1

Pia, 09.11.2007, 1:16
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
O co v tom filme ide ? Zacalo to dost supidne tak to nemam nervy dopozerat .

Pia, 09.11.2007, 7:47
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:
niesom si istý či si mi rozumel a či súhlasíš s tým čo som mal v skutočnosti na mysli...úniku inormácií medzi ludí sa nedá zabrániť...jediným riešením je vypustiť ich zámerne spolu s obrovským množstvom rôznych stupídnych gebuzín alebo to aspon podporovať...nikto tomu už neuverí.

ale áno, presne som ti rozumel, len som hneď vychrlil aj druhú stránku veci o inváznom biologickom druhu...

2 dado: ja som sa k tomu filmu vrátil na tretí krát, dlho trvá, ale stálo to zato - nie preto, žeby som to čo tam bolo zožral aj s navijákom, ale preto, že inteligentný človek si tu môže dobre uvedomiťť, ako ľahko sa dajú ľudia manipulovať a že pravdy sa nedopátraš - film je v podstate o manipulácii a ponúka to - ako inak - silne manipulatívne...
...a ešte pridám - super metóda manipulácie je postaviť príbeh na pár reálnych podľa možností všeobecne známych faktoch, vtedy je nesmierne dôveryhodný; ešte prefíkanejšia metóda je vo chvíli, keď je tajomstvo príbehu neudržateľné, zverejniť ho a to tak presvedčivo, že väčšina začne pochybovať o jeho pravdivosti a pôvodcovia to majú zas vyhrané, dokonca sa nájdu aj takí, ktorí pôvodcov začnú ľutovať a považovať ich za mučeníkov...(na slovači mučeníctvo úspešne funguje v politike...)

Pia, 09.11.2007, 9:43
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný