Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš
Autor |
Správa |
Maťka
Koumák
Registrovaný: Sob, 17.02.2007, 21:30 Príspevky: 180 Bydlisko: Žilina
|
je tu vela chapov, tak by ma celkom zaujimalo, ako mate doma rozdelene ulohy so zenami, ci doma upratujete alebo varite mozno periete,  , no proste s cim doma pomahate. To som zvedava, kto tu napise. 
Naposledy upravil Maťka dňa Uto, 23.10.2007, 14:31, celkovo upravené 1
|
Uto, 23.10.2007, 13:45 |
|
 |
Tyky
OFFROAD Expert
|
 ja varim, zehlim, umyvam riad, vynasam smeti a umyvam kupelnu a hajzlik- lebo som cistotny a neznasam bordel. a lebo tu moju lubim  (zehlim preto, lebo kosele mi nevie ozehlit, ani puky na gatoch nespravi jak ziletky  )
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Uto, 23.10.2007, 13:51 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
...každý spraví čo mu príde pod ruku a už to treba zrobiť.
Nemám problém vyprať, uvariť, umyť podlahu a hajzlík... ale tak ma napadá... nejako si nevzpomínam že by sa baby chytili prehodenia zimných kolies alebo premazania volnobežiek.. 
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Uto, 23.10.2007, 13:55 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
no mám švagra, ktorý umýva riad a sem-tam varí, o decká sa vždy staral vzorovo; keby som býval v bytovke ako on, možno by som robil podobne; nakoľko som chlapec z dediny, som starý konzervatívny šovinista - neuznávam či ba priam sa mi bridia feministky; v honbe za "rovnoprávnosťou" s mužmi strácajú ženskosť, čo je na ženách vlastne to najkrajšie; samozrejme si uvedomujem, že dnešná žena je mimoriadne vyťažená - obyčajne po jednej robote v zamestnaní nastupuje do druhej doma; ak sa chlap vyvaľuje doma (ako sem-tam ja) nie je to bohviečo; ak si chlap zastane inú potrebnú prácu, nemusí sa zrovna starať o domácnosť, aby žene pomohol, ostatne niekedy jej viac pomôže keď nezavadzia...
...napriek mojim "chlapským" rečiam mi nerobí problém sem-tam čosi urobiť aj v domácnosti, pretože si potrpím na poriadok a ak manželka práve nestíha...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 23.10.2007, 14:00 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Martin 4 píše: Nemám problém vyprať, uvariť, umyť podlahu a hajzlík... ale tak ma napadá... nejako si nevzpomínam že by sa baby chytili prehodenia zimných kolies alebo premazania volnobežiek.. 
Jé, ty nevies, ze udrzba auta nepatri podla zien medzi hodnotne domace prace ?
Pretoze "volny cas" travis nie s manzelkou, ale so svojim konickom ?
Ale, ked poviem, ze auto predame tak je zle, sakra 
|
Uto, 23.10.2007, 14:02 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Zaujimava tema, vecer necham zenu ze nech sa vyjadry ale ked bude citat tie prispevky od Tykyho a Martina tak by sa mi situacia doma znacne mohla zhorsit  , tak asi to napisem sam a priznam sa ze domace prace su pre mna tabu, na svoju obhajobu ale musim napisat ze moja zenuska nechodi do prace, ale stara sa o svoju milovanu rodinku 
|
Uto, 23.10.2007, 14:35 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Uto, 23.10.2007, 14:40 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Asi ako Mato, a drzim sa aj Janciho "zbytocneho nezavadzania" ...
Zalezi kedy sa odkial dovalim a ako sa mi chce, alebo ako urgentne to treba spravit ... 
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Uto, 23.10.2007, 14:45 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Heh zaujímavé ale asi moje vyjadrenie že robím všetko sam kedže nejako moju polovičku nemám tak asi nie komatibile v tejto oblasti 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Uto, 23.10.2007, 15:27 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
Andrej píše: Heh zaujímavé ale asi moje vyjadrenie že robím všetko sam kedže nejako moju polovičku nemám tak asi nie komatibile v tejto oblasti  Hlavne nemôžeš nikomu zavariť nebrzdenou agilitou
|
Uto, 23.10.2007, 15:47 |
|
 |
Tyky
OFFROAD Expert
|
aby si o mne baby nemysleli aky som perfektny, minuly vikend som cely prelezal v hovadzom gauci a pod autom a moja polovicka vypucovala cely byt sama  ja som ani nenavaril 
_________________ Patrol 3,0 TDi
|
Uto, 23.10.2007, 16:59 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
No ja som len úbohý chlap a ako taký svoj tieň nikdy neprekročím.  Z toho vyplíva, že domácim prácam sa taktne vyhýbam. Ale keĎ vidím, že mne najdrahšia polka môjho JA začína hlučnejšie búchať hrncami tak so sebazapretím idem na pomoc. Ženy to majú extrémne ťažké doma...nevidia trvalé výsledky ich práce...obed sa bleskovo zožere, z poriadku je za chvílu bordel, z čistej košele je v okamihu vecheť...atd. Za to im patrí každodenná vďaka, ktorú od nás (koruny tvorstva) málokedy počujú.  Keď si na to niekedy spomeniem mám výčitky svedomia.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Uto, 23.10.2007, 17:58 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Nebezpečná téma,VEĽMI NEBEZPEČNÁ!Ale inak asi ako píše JanoJP.Len bývam v paneláku a mám ešte dve dcéry+manželka.Uznajte bolo by netaktné sa im do toho miešať. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Uto, 23.10.2007, 18:58 |
|
 |
eliot
Učeň
Registrovaný: Sob, 21.07.2007, 23:54 Príspevky: 56 Bydlisko: okres TV
|
Rudi píše: Nebezpečná téma,VEĽMI NEBEZPEČNÁ!Ale inak asi ako píše JanoJP.Len bývam v paneláku a mám ešte dve dcéry+manželka.Uznajte bolo by netaktné sa im do toho miešať. 
priklanam sa k nazoru, ale na druhej strane 10mes babo potrebuje viac pozornosti ako ja  , takze vysavanie a "drobne" domace prace zvladam
az na to ze sa este necitim "starym"
pozdravujem tymto starejsich 
_________________ jazdím skratkou, je to síce ďalej, zato horšou cestou - MITSUBISHI PAJERO 2,8TD
|
Uto, 23.10.2007, 20:07 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Ja to mam vyriesene dobre - hned vedla toytoy parkuje jedna hnusna vectra ktora sa stale kazi - takze ja ju chodim "opravovat" aby mala majka nacom chodit do prace a pritom sa mozem venovat toytoy. Majka spokojne doma maka lebo jej "opravujem" vectru  .
Majka teraz krici aby som sem dopisal : ze chodim tu toytoy v podstate iba kazit a vectru opravovat - ale ty japoncici to musia mat dobre vymyslene kedze sa toy furt nedostala na tu nizku uroven vectry od "predciznych" nemeckych inzinierov.
_________________ Lestenka
|
Uto, 23.10.2007, 20:23 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|