Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Autor |
Správa |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|

neveim ako sa vam v poslednej dobe pozdavaju cesty na nasom krasonom slovensku ale mne osobne sa uplne hnusia. ked si premietnem v hlave kolko a mozno ani nie kolko ale hlavne ake nehody sa stavaju tak mi zle z toho ako si vodici a vodicky davaju ´´pozor´´ hromadna nehoda na D1 11osobakov + autobus http://archiv.markiza.sk/playlist.php?video=32752&ad=
v kratkom casovom useku aligator s defektom zdemolovam fabiu pod strecnom. cesta od ziliny zablokovana, od martina zablokovana
http://archiv.markiza.sk/playlist.php?video=32909&ad=
dnes sa v medzi nitrou a komjaticami zrazilo 36 aut + 2 autobusy, cesta bola namrznuta a bola hmla, podla medii do zhruba 11tej hodiny.
http://archiv.markiza.sk/playlist.php?video=33351&ad=
na zladovatelej ceste dostal osobak smyk 11r dieta vyletelo von oknom
smer kuchyna od rohoznika.
ale ked som dnes pozerat TV JOJ tak som po vsetkom zostal v pomykove. ale posudte sami. zacina sa v case 00:08:10
http://www.joj.sk/tv-archiv.html krimi noviny z dna 13.8.2008
hned dalsim prispevkom v tychto novynach je vyjadrenie ´´odbornika´´ ktory radi ako reagovat pri krize za volantom.
len dodam ze keby som reagoval ako pan odbornik kazal tak uz hnijem v zemi
00:09:47
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Str, 13.02.2008, 21:12 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|

Bohuzial, cele to je prevazne o odstupe a posudenie stavu cesty.
Ak mam odstup, mozem hasit na okreske aj 120, a aj ked obzeram vrany na stromoch, tak proste zareagujem na cervene svetla pred sebou (ci znenazdajky sa divne rychlo priblizene auto predo mnou).
Hovorim o odstupe - t.j. asi tak ako keby bol predou mnou autobus alebo aj viac ... Uz je druha vec, ze do mnou urobenej medzery sa mi seru obiehajuce individua, ale co uz ... Zanadavam si, a spravim si odstup zase .. Nech sa pozabijaju ... Pomyslim si " zaj.b sa, nemysli si, ze ti zastavim, ak to slahnes do priekopy " (a veru ze by som nie takemuto clovekovi).
Druha vec - ak clovek hasi 100 pri minusovych teplotach a uplne hladke gumy ... Potom sa vykeketi, a ze cestari neudrziavaju cesty ...
Ma si privstat aby sa pomalsou rychlostou dostal bezpecne do ciela. Plati to co vyssie ... Idoti si za to mozu sami.
Zatial som nemal este tu cest vidiet v primom prenose auto oslahane o zvodidla, alebo v priekope v zavislosi na velkej rychlosti, ci stavu vozovky, ale keby sa tak stane, pribrzdim, otvorim okno, ruka s vstycenym prostrednikom von, druha ruka na klason, a ze na ..ty idiot ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Str, 13.02.2008, 23:58 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8010 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
no v podstate mas pravdu, suhlasim s tebou, ale treba si uvedomit ze v sucasnej dobe sa vyrabaju auta s pomerne vysokym vykonom, a nase vozovky nie su nato este dostatocne vystavane, to je jedna vec, druha vec je ze vo velkej miereza dopravne nehody mozu sami vodici,,,,,a veru tak, no nechcem teraz nikoho urazit,, alemusim uviest ze na nasich cestach najvacsi pirati su KE a BA, ti nepoznaju otca ,syna ani ducha svateho na ceste,, tot je nielen moj nazor, ale aj ostatnych co poznam, tymto sa vsak ospravedlnujem tym co sa to ich netyka,,je to z praxe,,v podstate samotna vyhlaska teda paragrafove znenie paragraf 15, ods.1 , zakona 315/96 Zb,tusim poveda o rychlosti jazde,, a z toho treba vychadzat, je to univerzalny paragraf a da sa ho priparit takmere ku kazdej nehode,,,vacsina vodicov neberie ohlad na druhych a konci to niekedy spatne,,
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Štv, 14.02.2008, 9:19 |
|
 |
biker
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 0:00 Príspevky: 1239 Bydlisko: Senica
|
milos kliiid
toto bolo,je a bude... blbov za volantom je milion a my s tym nic nespravime...
no jo.. lahko sa mi hovori,ze? ale vy soferi z povolania to mate pred sebou kazdy den. to by som ja nemohol robit... 
|
Štv, 14.02.2008, 12:01 |
|
 |
finder
Support
|
Neviem ako KE, ale na BA znackach jazdime vo firme vsetci, kedze mame centralu v BA, a toto bude pripad aj ostatnych vodicov.
Ak si o mne niekto v TN pomysli, ze posahany Blavak, tak to nie je posahany blavak, ale niekto miestny, ktore proste vie ako po meste jazdit ...
A jazdim niekedy drzo, ale nie nebezpecne ... Rozhodne lepsie ako niektory miestny zo znackami TN (o Ilave nehovoriac, hovada... Rado s Tonom mi odpustia  ).
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 14.02.2008, 16:09 |
|
 |
Dora
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
včera ráno sa nám zabil vo firme šofér - medzi breznom a BB, podľa informácií, sa začal naháňať s nejakým tereňákom, ktorý ho nechcel pustiť, až ho nakoniec ten tereňák vytlačil do protismeru, kde ho sundalo protiidúce auto.
kto vie, kde je pravda ... aj tak mu to už nepomôže ....
treba si udržať nervy a nenechať sa vyprovokovať asi
_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2 ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI
|
Štv, 14.02.2008, 16:41 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Dora píše: včera ráno sa nám zabil vo firme šofér - medzi breznom a BB, podľa informácií, sa začal naháňať s nejakým tereňákom, ktorý ho nechcel pustiť, až ho nakoniec ten tereňák vytlačil do protismeru, kde ho sundalo protiidúce auto.
kto vie, kde je pravda ... aj tak mu to už nepomôže ....
treba si udržať nervy a nenechať sa vyprovokovať asi
 prave včera som to postrehol v spravach ,že nejaky,,džip,, ho vytlačil  a tak sme všetci postihnuty 4x4 k...i
inač len tak mimo temu ,by som apeloval na ,,adminov,, ak sa da,neviem či je to možne ale vpredu v stanovach je čosi take napisane:
,,6. Nenič svoje životné prostredie(nezahadzuj odpadky), nebuď ohľaduplý voči nie 4x4 automobilom a vrážaj do nich
 ta druha čast vety mne osobne vadi a ked si to prečita ,,laik,, tak si utvori svoj obraz..... Dakujem 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Štv, 14.02.2008, 16:52 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Tož, to tam ešte je ? Som tiež na to frfotal ešte pred rokom 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Štv, 14.02.2008, 17:09 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
tie stanovy vznikali v inej dobe a bola to skôr recesia...ale je pravda že by tam tá krawina nemala byť. Ale to musí finder, ja na webstránku nemám dosah. A myslím že finder chystá komplet prekopanie stránky, tak "pôjdu" aj stanovy.  Ten bod 1. mám na svedomí ja  , kôli vtedajšej mojej zodpovednej funkcii v klube. 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Štv, 14.02.2008, 17:52 |
|
 |
finder
Support
|
Medzi nami - pochybujem, ze sa dotycny nestastnik s dzipom ... Najskor to bola nejaka nova 4x4 plechovica, nakolko "nase" auta viac ako stovku nedaju (daju, ale uz je to potom trochu utrpenie) ...
|
Štv, 14.02.2008, 19:30 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Pravdepodobne to bolo nejaké SUV , ale pre verejnosť to bol džííp / je to len otázka penez/. A ten text -"nebuď ohľaduplý voči nie 4x4 automobilom a vrážaj do nich" ,by bolo aj tak dobré zmeniť . 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Štv, 14.02.2008, 19:45 |
|
 |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Tiež sa priklánám k názoru že to bola leštenka a potom nás hádžú do jedného vreca .Ináč aj ja som sa nachádzal medzi autami ktoré havarovali pred Komjaticami ked som ráno virazil cesta bola mokrá potom začala padat hmla ked som mal zastavit vtedi visvitlo že všade ľad ubrzdil som . Idem večer s manželkou na nákupy v NZ do Aqvárka v tom to pálila 17 ročná pubertáčka s autom cez víklad do obchodného domu a zastavila pred kasami štastie že lekáren bola ešte zatvorená a nebol tam nik . Den plní zážitkou .
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Štv, 14.02.2008, 21:45 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
finder píše: ... Rozhodne lepsie ako niektory miestny zo znackami TN ( o Ilave nehovoriac, hovada... Rado s Tonom mi odpustia  ).
Myslíš, že preto na mňa v TN všetci blikajú a vytrubujú, len čo vleziem do mesta?
|
Štv, 14.02.2008, 22:49 |
|
 |
finder
Support
|
 neviem, ale s IL=xxx si pri ceste z/do TN uzivam dvoje a fakt su to vecsi debili ako TN ...
|
Štv, 14.02.2008, 23:04 |
|
 |
pneukaktus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava
|
ja sa ani nečudujem ako to vyzerá u nás na cestách. Stačí mi ked pride šuhajko na státisícovom aute s 200 a viac konmi pod kapotou a začne zgunať či by sa nenašli nejaké "staršie zachovale" gumi na jeho "črep" (auto). Lebo on auto už "predáva, na gumi nezvýšilo, ešte chvílu vydržia, ja jazdím len na kúsok, alebo šak neni sneh!!!".70% ludí šetrí na veciach, na ktorých sa naozaj šetiť nemá!
Ale ono je to všetko asi prave tak ako má byť! 
_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!
|
Pia, 15.02.2008, 1:42 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|