Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 04.05.2025, 3:18
Dnes je nedela 4. mája 2025, meniny má Florián a zajtra Lesana, Lesia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
 Par otazok 
Autor Správa
koumák

Odpoveď s citáciou
A hojte 

Kolky z vás kupovali koli tisovcu MT minimálne polovica zučasnenych
Kolky z vás sú radi že mame také akcie ako je tisovec myslím že všetci

Tak čo by ste spravil s chlapom ktorí sa vybral mimo štart na Patrole ktorí nemal správne pneu asi by ste zúrili že kto ho sem pustil však nikto oni ho aj vyhodili lenže on sa zachoval ako typicky c.....k a pokračoval ďalej aj keď ho vyhodil človek po druhy kráť pri rozbočeni špeciálok aj tak pokračoval ďalej tak cos nim ?????

Ako organizátora by ma roztrhlo na polovice a dal mu do držky alebo zabezpečil aby nešiel už vôbec
Ale ako jazdec som sa kukal a len zúfalo hľadel čo je to za blbca

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Štv, 17.04.2008, 20:01
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no to je nieco ako keby sa na preteky F1 dostalo seicento :-D no po druhom raze by asi po tichucku za krickom dostal na ocko a isiel by spokojny domov :-D

Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach
Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba

Štv, 17.04.2008, 20:07
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ono to nebolo len o eMTéčkach... nás zase zdržoval nejaký macek z mauacek na sériovom, zbrusu novom Hiluxe. Gumy síce mal riadne, ale malé (rozumej-sériový rozmer) a nízke a strašne dlhé auto. Našťastie mal podchvíľou záchvaty rozumu a pustil nás dopredu.

Štv, 17.04.2008, 20:47
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MIrec01 píše:
...Tak čo by ste spravil s chlapom ktorí sa vybral mimo štart na Patrole ktorí nemal správne pneu asi by ste zúrili že kto ho sem pustil však nikto oni ho aj vyhodili lenže on sa zachoval ako typicky c.....k a pokračoval ďalej aj keď ho vyhodil človek po druhy kráť pri rozbočeni špeciálok aj tak pokračoval ďalej tak cos nim ?????

Možno to bol nejaký chudák chalupár a len sa chcel dostať na svoju chalupu :twisted:

Nemyslím, že máme právo tu niekoho súdiť. Aj ked ani mne sa nepáčilo, že štart bol zadarmo, na štarte sa vyfasovaly zadarmo redbuly a potom sa po trase v lese povalovaly prázdne plechovky a flaše. Nasrať takým do huby. :evil:

/samozrejme, že som nemyslel Chalupára tu z fóra, ktorý sa na mna teraz hnevá, ale bežného občana-majitela bežnej chalupy, ktorých bolo po pri trati roztrúsených háfo a pri každej chalupe bol nejaký ten offík ;-) . /

Naposledy upravil Kapo dňa Štv, 17.04.2008, 23:53, celkovo upravené 1

Štv, 17.04.2008, 20:57
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vies ked ti ras povie organizátor ze si daj odchod stymto autom tak povies ano idem a budem len divjak a nie sa silou mocou dade trepat ked vies ze ohrozujes seba aj inych ucasnikou

Štv, 17.04.2008, 23:30
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takým ja prajem aby rýchlo zahučali zapadli až po okná a nechal by som ho tam! :twisted: Nech si uvedomý o čom to je a čomu organizátori chcú predchádzať keď dajú podmienku MT !!! A tie plechovky som si všimol aj ja. No smutné asi mal niekto málo miesta v aute na pár prázdnich plecoviek alebo sa obával preťaženia ??? :-D

Pia, 18.04.2008, 0:01
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
to Martin 4
Za Hiluxom z Malaciek sme sli hodnu chvilu i my. Napriek tomu, ze to bolo neupravene auto isiel celkom statocne. Mal som pocit, ze vacsie problemy ma jeho (asi) partak pred nim na zelenom oramovanom kratkom Patrole 160, al. 260 bez SPZ, upravenom na pickup.
Celkovo to ale asi vychadza tak, ze bud brzdi niekto Teba, alebo brzdis niekoho Ty. Vynimkou je iba pripad, ked pred Tebou, ani za Tebou mimo aut z Tvojej skupiny nie je nikto a to sa na akcii kde startuje cca tusim 370 vozidiel deje zriedka, vacsinou az s pribudajucim casom a ubudajucimi vozidlami.
I tak to vsak stalo za to. A po 23 hodine sme uz tusim, na nasej trase C nestretli nikoho.

Pia, 18.04.2008, 0:13
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A ja som sa poslusne vzdal moznosti ist kedze som nemal MT.

Ale ked som pozeral niektore ine auta co startovali a hotovali sa na trat tak som aj lutoval....myslim ze by som im bol viac nez rovnocennym superom.
Toho hiluxa som videl na namesti, stale hned vela mna v tych tlaceniciach, pekna lestenka. :D:D

Este by maz zaujimalo, boli tam taky 4 chalani na Gallopery, uplna seria akorat mali nejake protektorovane MT. Nevidel ich niekto na trati ze ako sa im darilo? Lebo podla vyrazu ich tvari a celkoveho "nadsenia" bolo vidiet ze asi nemali vobec ponatia do coho idu a co ich na trati caka.
Neskor som ich zahliadol v meste niekde a boli zablateny takze asi presli aspon niekam.
To len tak pre zaujimavost.... 8)

Pia, 18.04.2008, 8:05
Profil ICQ WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nezabúdajte, že čím horšie pneu, tým viac srandy. :D

Pia, 18.04.2008, 8:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Každý sme raz začínali a boli zelenáči. :wink: Ale určitú súdnosť by bolo asi vhodné vyžadovať a očakávať. Ak to nedokáže jednotlivec musí to prevzať organizátor. ViĎ podmienka MT, ktorá sa ukázala ako absolútne na mieste. V čom je človek nováčik, by sa mal trochu snažiť dostať do obrazu. A nie bezhlavo ísť ako husy pod nôž. Informácií a skúseností iných sa tu aj inde válajú hromady, len sa treba zohnúť a zodvihnúť ich.

Pia, 18.04.2008, 8:20
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
/samozrejme, že som nemyslel Chalupára tu z fóra, ktorý sa na mna teraz hnevá, ale bežného občana-majitela bežnej chalupy, ktorých bolo po pri trati roztrúsených háfo a pri každej chalupe bol nejaký ten offík ;-) . /[/quote]

Kapo co ta dakto zvrzal???? :-)

Pia, 18.04.2008, 8:38
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diesel píše:
Každý sme raz začínali a boli zelenáči. :wink: Ale určitú súdnosť by bolo asi vhodné vyžadovať a očakávať. Ak to nedokáže jednotlivec musí to prevzať organizátor. ViĎ podmienka MT, ktorá sa ukázala ako absolútne na mieste. V čom je človek nováčik, by sa mal trochu snažiť dostať do obrazu. A nie bezhlavo ísť ako husy pod nôž. Informácií a skúseností iných sa tu aj inde válajú hromady, len sa treba zohnúť a zodvihnúť ich.

Veru tak ako píšeš!!! :smt148 Máš pravdu,len vieš nie každý kto tam bol je na fore!!!

Pia, 18.04.2008, 8:44
Profil WWW
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
marcus píše:
diesel píše:

Veru tak ako píšeš!!! :smt148 Máš pravdu,len vieš nie každý kto tam bol je na fore!!!

TO neva ze nie su vsetci na fore ako sa vravi nevedomosť neospravedlňuje
No ale asi mali v stanovach alebo dade uvedene ze musia byt MT inac auto nepustia na trat a zas vsetci sme to presli tu trat aa vieme ze tie pneu neboli pre paradu ako ja som velmi rad ze som mal takee boo by som sa tam dodnes hrabkal sice som zapltil do kopi skoro 30 tis ale tie fedimi suu super
a nikomu som nezavadzal dufam aj pomohol troska aj ked len v nasej kolone :-)

Pia, 18.04.2008, 8:52
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no neviem, ja som videl na trati viacero aut s ATckami, nastastie som nesiel ani za jednym. brzdili ma kupodivu vacsie a vyssie vozy(nebudem menovat) s Mt ckami- kazdy mal asi dovod ist pomalsie a opatrnejsie. niekedy to bolo ale na nerv. najviac ma ale dostali ceski bratia na samikovi s letnymi pneu(nemali ani AT), ktorych som sa pytal kam idu s tymi letnakmi - zasmiali sa ze uz neni sneh a predbehli zo pat aut aby mali koho brzdit a ostatni koho obchadzat! nastastie som ich uz nestretol

Pia, 18.04.2008, 10:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
AT ci MT, neni vsetko o gumach, ja som sice M/T mal a kupil som ich prave s prihladnutim na Tisovec o nieco skor nez som povodne planoval, kazdopadne by som ich kupoval aj tak a nekupoval som ich koli Tisovcu. Keby som ich nemal aj tak by som siel....

Hoodne vela ucastnikov sice M/T malo, ale bolo im to prd platne ked boli zjazdene casto pod 50% a nafukane pomaly na 3 atm. Stretol som tam aut na A/T viac a nemozem povedat ze by niekoho brzdili, v niektorych momentoch isli zaroven s nasou skupinou, az som sa cudoval co vsetko prejdu(nie vzhladom k AT ale k nizkej svetlej vyske). Za to som stretal aj ucastnikov na MT ktori nekontrolovane valili dolu strmymi zjazdami...
Konkretne dotycny Patrolista M/T ma, len su male a zodrate, teda su ovela horsie nez skoro nove velke A/T podfuknute na 0.8atm, ale s tymi M/T by na trat oficialne mohol, takto ho ale ideme rozvlacit po fore, no co uz...

Uz by som tu radsej nic nerozpitvaval a spominal na to pekne z akcie a nesnazil sa silou mocou najst na nej nieco zle, moje dojmy su 100percentne skvele!

Pia, 18.04.2008, 11:09
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný