Dnes je nedela 4. mája 2025, meniny má Florián a zajtra Lesana, Lesia
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 8 ] |
|
HTC Diamond - všetko v jednom
Autor |
Správa |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
Už ste videli totok? http://www.htc.com/www/product.aspx?id=46278
(vraj je v predaji už týždeň a stojí okolo 15tis.)
...práve sa tu s touto celkom šikovnou vecičkou kolega zabáva a možno Vás to niekoho zaujme - je to PDA + telefón + GPS (aGPS s nejakým on-line načítaním polôh satelitov, údajne v tom môže byť viac SW - iGO, GARMIN aj iné...) + x-ďalších vecí v jednom.
Medzi mnohými funkciami má aj zabudovaný "polohomer" (odborníci prominou...), ktorý Vám teoreticky môže poslúžiť ako "náklonomer"  (po prekalibrovaní na nulovú rovinu v polohe "kolmo"). Javí sa mi to ako celkom dobrá, kombinovaná hračka pre off účely...
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Pia, 18.07.2008, 16:19 |
|
 |
SittingBull
Frajer
Registrovaný: Str, 24.01.2007, 14:19 Príspevky: 205 Bydlisko: Bratislava vidiek
|
nechcem ti kazit radost z takeho vsemocneho pristroja. kolega ma masinku, co je spolu pda, gpg, mobil a fotak, ale ani jedno z toho poriadne. hlavne ovladanie za jazdy je naprd.
ja mam sice tiez pda s gps, ale to preto, lebo pda je programovatelny minikompjuter a mapy a sw sa tam daju dat podla vlastnej vole, nie nieco od vyroby so sa neda zmenit.
ale co sa tyka telefonu, tam so mna maju nervy, ponevac chcem len telefon co dlho vydrzi, je maly, je to nokia a je cerveny. nezaujimaju me ziadne z tych novodobych vymozenosti. okrem toho, ked jedna masinka lahne, est vzdy je sanca ze druha zije.
ale ak to niekto vymyslel, verim tomu ze to vela ludom vyhovuje.
_________________ Tatra 613-3, BMW 730 E32, BMW 730 E32, VW Passat B6, Audi Q3 a landrover uz nechcem.
|
Pia, 18.07.2008, 16:40 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
|
hmm, vieš, ja som tiež "user" typu: aký mobil chcete? ten červený...
Ale zaujalo ma to. Skôr ako výpomoc, nie ako profesionálna technika. Ak niekto GPS potrebuje občas - môže sa to hodiť. Náklonomer detto. Presne ako píšeš - je to programovateľné, takže si tam dáš čo sa ti hodí, navyše cez net si stiahneš čo práve potrebuješ.
(ja osobne preferujem jednoduchšie veci, pretože viacúčelovosť automaticky oslabuje kvalitu ponúkaných možností a hlavne by som nechcela byť otrokom nejakého prístroja... no tutoka na fóre sa rôzne riešili GPS aj náklonomery.. takže možno niekoho osloví)
|
Pia, 18.07.2008, 16:49 |
|
 |
SittingBull
Frajer
Registrovaný: Str, 24.01.2007, 14:19 Príspevky: 205 Bydlisko: Bratislava vidiek
|
vy nepouzivate ako naklonomer vonkajsie zrkadla? 
_________________ Tatra 613-3, BMW 730 E32, BMW 730 E32, VW Passat B6, Audi Q3 a landrover uz nechcem.
|
Pia, 18.07.2008, 16:58 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Používame, obe sú už zodraté 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pia, 18.07.2008, 17:54 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
nejde tam pamatova karta, len interna pamat tusim
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Pia, 18.07.2008, 21:05 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
|
tak nejak ... interná pamäť 4GB.
Ja to vnímam skôr ako telefón (rozmerovo aj hmotnosťou pripomína NOKIU), ktorým si navyše prijmeš majly, pustíš MP3 prípadne film, zistíš kde si a ešte aj to či náhodou neležíš  .. a má pekné ovládanie TouchFLO 3... a hlavne nestrážiš 3-4 veci.
|
Pia, 18.07.2008, 22:00 |
|
 |
Jameson
Frajer
|
Diamant nie je spatny, ale ja si pockam na HTC Touch Pro alebo SE Xperia X1 (nie, tu nejde o trtkanie, ako by sa z nazvu mohlo javit, ale novinku od Sony Ericcson). Okrem toho vsetkeho, co vie Diamond, maju aj kvalitnu klavesnicu. Vsetko je inak realne od HTC (aj ten Erik, ide iba o brand), robia najkvalitnejsie mobilne PDA zariadenia (to na margo poznamky od SittingBulla). Ja v sucasnosti ficim na uz kuscok zastaralom HTC TyTN a neviem si ho vynachvalit - a to ma dost mrchavy fotak a nema GPS a nema VGA display a ma malu pamat... Takze na Vianoce sa chystam odchytit si akciu a spravit mensi upgrade - tesim sa uz teraz...
Este k poznamke od PetraTN: pamatova karta tam samozrejme ide, ako do vsetkych lepsich HTC zariadeni, pozri si specifikaciu na stranke, ktoru postla Janwayz: "Expansion Slot microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)"...
Jo a btw nerobim v manazmente HTC, ale proste ked sa mi daco lubi, preco to nepochovalit 
_________________ Zlaté zlatíčko so 150 koňmi pod kapotou... /Hyundai Terracan CRDi/
|
Sob, 19.07.2008, 23:48 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 8 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|