Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 14.05.2025, 14:05
Dnes je streda 14. mája 2025, meniny má Bonifác a zajtra Žofia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
 Orange 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Orange zdiera!

Velmi ma nastvala skutocnost ktoru som pred nedavnom zistil v rakusku.
Som zakaznikom Orange. Platim mesacne 59,90 Eur za 300min.
V rakusku u toho isteho operatora maju vsak moji priatelia pausal 25Eur za 1000 min. do vsetkych sieti v EU.
Inak povedane po prepocte na minuty to vychadza 7krat lacnejsie ako nás.
Takze bohatsia krajina - Rakusko, telefonuje 7 krat lacnejsie ako
Slovensko!! A nadovazok u toho isteho operatora.

Takze po tom ako sme zistili ze Ikea ma ovela nizsie ceny vo Viedni a boli
sme rozculeni, tak Orange ich ma 7 krat nizsie, co prekonalo kazdy rekord.

Pre overenie pridavam aktualne akcie:
http://www.orange.at/Content.Node/tarif ... _europa_0/
http://www.orange.sk/web/prevas/pausaly ... onuka.html

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Str, 11.02.2009, 1:00
Profil WWW
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nevies ci si moze obcan SR v rakusku vybavit tento pausal a vyuzivat ho ?

Str, 11.02.2009, 7:53
Profil ICQ WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Orange mi pripada byt uplne zaspaty a zaostaly preto radsej vyuzivam T-mobile...

Str, 11.02.2009, 8:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
KAKTUS4X4 píše:
Orange mi pripada byt uplne zaspaty a zaostaly preto radsej vyuzivam T-mobile...

Zaspatý, nezaspatý, ale keď máš vyše 80% čísel v zozname ORANGEáckych, tak tož potom sa už len logikou riadiš. Glorifikovanie a preferovanie konkurencie by ti asi náklady neznížilo. Len tak na okraj : Kto má kua O2 ??? Ja mám (po dôslednom pretriedení) pri cca 500 ľuďoch v zozname asi tak 2-3 O2 čísla.

Ex. Lada Niva 1.6

Str, 11.02.2009, 8:40
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
súhlasím, sú to zdierači, preto teraz u nich ruším paušál a idem k T-mobile, teraz platím u Orange 22eur za 100minút a v T-mobile mi dávajú 200 minút za 14eur, nieje čo riešiť

Str, 11.02.2009, 9:08
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pani co sa rozculujete? Je to len otazka zdravej konkurencie, nas telekomunikacny urad je zaspaty, to si treba uvedomit. Mame dvoch monopolnych operatorov co tu rastli dlhe roky a dnes rentabilne pretlacit na nas maly trh dalsich je uz v podstate nemozne. O2 to ma dost tazke a ani stabilitou siete moc nevyhrava, ale kto chce lepsie ceny ide k nim. Ja som uz cca 5 rokov majitelom pausalu od T-Mobile a musim povedat ze nic moc ceny, ked to porovnam uz len s cenami v CR.

Str, 11.02.2009, 9:18
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nepodliehajte panike. u nas je to v orange za +/- rovnaku cenu ako v t-mobile. je to uplne jedno. donedavna mal orange vyrazne lepsie pokrytie a kvalitu sluzieb, ale dost sa zhorsil a nemaju si uz co vycitat (podla mojich skusenosti). mam obidva, viem porovnat.

takze ked niekto prejde z orange do t-mobile alebo naopak, prejde z dazda pod odkvap, alebo naopak... :D

O2 je taka specialitka. ide inou cestou ako prvy dvaja, ale nemam pocit, ze vedie k uspechu. neoslovuje vobec business klientelu, ale snazi sa ohurit "fer" domacich uzivatelov. podla mojich skusenosti z vlastneho okolia, maju O2 spravidla ludia, co sa ulakomili na usetrenu korunu, pricom aj predtym mali easy alebo prima kartu a neminali skoro nic. toto ale nie su klienti, ktori uzivia operatora. zo zakulisnych informacii v blizkej buducnosti O2 alebo opusti trh, alebo bude predany inemu operatorovi.

absolutnou hlupostou je podla mna prenos svojho cisla k inemu operatorovi, napr. ak clovek podlahne vidine pripisania par € na svoj kredit. toto si odnesu vsetci jeho znami, ktori mu budu neskor volat. ale tyka sa opat asi len O2. pre ich potencialnu klientelu to moze byt oslovujuce.

nechcem sa dotknut ziadneho z pouzivatelov O2, mozu mat samozrejme aj ine pohnutky ako lakomost a bezohladnost. zial, moje pozorovania z mojho blizkeho okolia su take...
a statisticky, z asi 1000 cisel, co mam v adresari, je O2 asi 7, co hovori za vsetko. z nich 5 zapada presne do vyssie popisaneho a zvysnych dvoch zas tak moc nepoznam a neviem, preco sa tak rozhodli.

Str, 11.02.2009, 9:41
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-D čo dodať Michi

sice mám dlhé roky orange, z dovodu že množstvo ludí má orange čo poznám.

Ale moju skúsenosť mám taku že vo firme mal aj T-mobil a fakturačne mesačne to vyzeralo tak že za jeden paušál v T-mobile som pri tej istej cene mal dva v orange, teda podstatne viac minut. Nehovoriac o tom že ked rušil po uplynutí doby t-mob. tak TY hajzli mi naučtovali zmluvnu pokutu vtedy 15 tisc Sk, po mesiaci (koliva sudu) som došiel nato že to bolo neoprávnene a kým som dostal naspať svoje prachy tak to boli asi 4 písomné upomienky posledná doslova z vyhrážaním sa súdom, náhradou veškerých škod ušleho zisku a pod. Potom zázrakom boli prachy do 3 dni doma ale trvalo to pol roka.

Nehovoriac o tom že T-mob a T-com jedna banda zasratá.
Na email som čakal 3 mesiace písomné urgencie a sťažnosti nepomohli a ani s ak nim nevyjadrili.

Tento rok ich posielam do riti lebo služby ohovne, navyše si zase T-com neoprávnene učtoval nejaké poplatky sice ktoré mi po sťažnosti vrátil ale dotoval som ich vyše pol roka. Spatne bolo zistené že si nejaký diler dopísal služby na zmluve čo šla t-comu. A minulý týžden ten čurák mal odvahu prísť zase do mojej kancelárie a ponúkať služy!!!!!!!!

Nejaké ospravedlnenie, alebo nejakú satisfakciu som ani od jedných ani od druhých nedostal, mna to stalo nervy čas, peniaze. Hold monopol.

Apropo teraz po zavedení eura začnu vyskakovať všelijaké veci ktoré su zrazu lahšie porovnatelné, čo predtým moc nebolo možné a každy nato kašlal.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Str, 11.02.2009, 10:01
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
KAKTUS4X4 píše:

Ako napísal Thunder, z dažďa pod odkvap. Strašne sa mi páči, ako mi známy vychvaľujú operátorov v zahraničí - za tú istú sumu u nás dostaneš pár 100 minút a v zahraničí pár 1000 minút. Len im nedochádza, že je to tá istá firma a to čo v zahraničí prerobí, u nás dobieha. To isté sa týka bankových služieb. V zahraničí nevedia čo sú to poplatky, ale u nás to osolili poriadne. A úplne ma dojíma, keď sa v správach dozvedám, že ľudia by si mali zvyknúť platiť v obchodoch kartou, aby sa vyhli problémom s drobnými! Len nejak pozabudli povedať, že za každú platbu si účtujú 10 centov.

Str, 11.02.2009, 10:33
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takze pridam ja nieco z T debilu - Koncom minuleho mi domov prisla akcia na 2000sk ze si mozem vybrat telefon. Tak som si teda vybral N95 s tym ze doplatim 500sk. Volam do T debilu - nemame , budu o 14dni. Volam o 14dni - nemame budu o mesiac. Volam o mesiac nemame budu vo februari. Mal som cestu do polusu ze tam skocim teda. Mlada slecna mi vravi mame N95 chcete ju ? Ja ze hej doplatim Vam 16,50 euro a je moja. Ona na mna pozera ako zaba z prachu ze cooo 16 eur. Kukne do mudrych tabuliek a vravi 230 eur , :shock: Tak sa jej pytam ci sa nezmylila, pozrie 2x a vravi 140 eur. Hovorim jej ze kym sa dopracujem k 16tim euram to by sme tu boli dlho . Tak som nelenil zavolal na info linku a zacal som . Teta na druhej strane mi vravi ze nemam uz narok na tu akcii lebo uz skoncila musim cakat na dalsiu. Tak som ju ubezpecil ze urcite cakat nebudem a ze si od nich beriem vsetky 4 mobilne cisla ku konkurencii na to slecna onemela a zacala po chvili koktat.

Takze som sa rozlucil s T debilom lebo to nebolo 1x a porucam sa inde asi to bude O2 - fer

Str, 11.02.2009, 10:34
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... kazdy si moze vybrat ja mam aj T aj Or a za 31,5.- € spolu som neobmedzeny aj v T aj Or ... :-D

Str, 11.02.2009, 11:38
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Martinoff píše:
Len nejak pozabudli povedať, že za každú platbu si účtujú 10 centov.

10 centov zrejme myslíš pre kupujúceho. Lebo ak si ešte z čias projektu/práce pre Master Card dobre pamatám, obchodníkov "tarifikovali" % čo pri platbe väčšieho nákupu spravilo už riadnu položku a nezriedka mali napísané, že platbu kartou nad XXX Sk,- jednoducho neakceprujú. Na opačnom póle zas boli benzínky kde platbu partou pod XXX Sk,- neakceptovali. Jak v kocúrkove.

Ex. Lada Niva 1.6

Str, 11.02.2009, 11:45
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vy ste si to až teraz všimli, že slovač je blbá? keďže je národným zvykom naša naivita a krátka pamäť, naďalej volíme zlodejov a podvodníkov (viem že veľmi niet koho iného) a platíme každému čo si zmyslí...napr. aj o niekoľkostotisíc viac za nákup automobilu...

Str, 11.02.2009, 11:54
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No udriem si aj ja. Máme vo firme Orange aj T-mobile. Pokrytie a kvalita služieb je cca rovnaká, česť drobným výnimkám na oboch stranách. Kvalita služieb je výrazne lepšia u Orange, aj prístup k zákazníkom. Na vianoce sa moc nevytiahli, akciu mal tentokrát omnoho lepšiu T-mobile. Ten to zasa dohnojil brutálnym zdražením mobilov strednej a nižšej triedy, ktorým nasral mnoho zákazníkov. Mňa osobne T-mobile najviac serjeduje neustálym blokovaním telefónov - čistý stredovek. Aby som to zhrnul - oboje je na prd, ale ak si vyberiete rozumný paušál, tak sa to dá. V T-mobile mám teraz sto minút do všetkých sietí + bez limitu od 8 do 18tej do T-mobile a je to v pohode. Ak by som volal menej, tak by som dal ale prednosť O2...

Ešte k cenám: kým bude duopol (O2 zatiaľ nie je konkurencia pre firených zákazníkov), ceny sa nemajú prečo zmeniť. Porovnávať so zahraničím nemá význam - odbijú vás silou trhu a čiastočne je to pravda (druhý dôvod je nenažratosť, o tom sa ale nehovorí)

Naposledy upravil Jameson dňa Str, 11.02.2009, 12:19, celkovo upravené 1

Str, 11.02.2009, 12:17
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Janko všimli už dávno, len hold jednotlivec alebo mala skupinka v tomto kocurkove prdlajs zmože, može reptať, može isť akurát niečo nakupiť inam a to je asi tak všetko. Hold väčšina aj tak rozhodne ako rozhodne, nehovoriac o tom že ty jednoduhší ludia sa lahšie ovládaju a damagoguju ako hrstka tých čo vidí dalej ako za roh :wink:

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Str, 11.02.2009, 12:18
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný