Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 30.05.2025, 15:54
Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší
 Co sa nam prihodilo na cestach... 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
V piatok som mal zase raz to stastie, ze som musel ist do Bratislavy a cez Bratislavu. Nevzrusujem sa nad tym, ze platim 2 € za hodinu statia v centre, ked chcem ist do nemocnice. Ani nad tym, ze si odstojim niekolko desiatok minut v zapchach na dialnici. Ved mozem predsa chodit vlakom alebo autobusom.
Adrenalin mi ale vedia zdvihnut ludia:
Idem si tak pomaly brucholazom z Kamenneho namestia po Dunajskej smerom na Mlynske nivy. Predo mnou cyklista. Tak okolo 50 rokov, vyobliekany do cerveno-bieleho ako reprezentant, taky suchy - slachovity typicky cyklista. V pohodke som ho predbehol a zastavil na prvom semafore. O chvilu cyklista frnk vpravo okolo mna a na cervenu. Nic to, ved vlastne nic neslo... O chvilu ho zase obieham, ale zase stojim na semaforoch, uz na rusnej krizovatke oproti Nivam a zase frnk sprava na cervenu. Valim oci, debilovi sa ako zazrakom nic nestalo a fici dalej po Mlynskych nivach. Kym som ho dobehol, bol uz za nadchodom v pravom pruhu. Ficim si to 50, vo vedlajsom pruhu nejaky nalesteny medacik a par metrov predo mnou borec na bicykli bez akehokolvek naznaku umyslu alebo obzretia sa, ci za sebou nema auto, jeb mi misicku pred kapotu do stredu pruhu, lebo tam mal nejaku kolajnicu zabunutu, kanal alebo co... Skoro som sa posral. Klakson, plna brzda, uhnut som sa moc nemal kam. Pravdupovediac, ani neviem ako som ho obisiel a netrafil medak vedla mna. Asi sa tiez uhol pri tom klaksone. Zastavim na semafore, idem odbocit na Kosicku. Borec sa blizi tentokrat zlava. Mam otvorene okno a uz otvaram usta, ze mu slusne dohovorim, ze nech si trochu dava pozor. Kym ale so mna vyde hlas tak sa ulicou rozlieha: "To co robis, ty cocot jeden prijebany, sedlak z Trencina? To sa v tej dedine nemate kde naucit soferovat? Sedlak jeden prijebany..." a ako inak, na cervenu sa vrha do krizovatky, ktorou prechdzaju prave dva autobusy. Moc mu nechybalo, aby trafil jeden z nich, nejak to ale vybalansoval a zacal tam uprostred tej krizovatky kruzit, ze akoby nic.
Nenormalnu chut som mal vystupit a nazorne mu ukazat, ze rozhodne nie je nerozbitny. Zial, mal som dohodnute stretnutie a nechcel som meskat, tak som len horko prehltol a isiel po svojom. Prosim Vas, keby ste ho niekedy stretli a nasral vas podobnym sposobom a mali by ste viac casu ako ja teraz, nakopte ho do gul aj za toho "sedlaka z Trencina v tom ciernom fiate"...
Smutne je, ze napriek tomu, ze v Blave zije strasne mnozstvo slusnych a dobrych ludi a kvoli takymto par individuam ma vseobecne cele slovensko Blavakov za arogantnych debilov...

Naposledy upravil thunder dňa Pon, 06.07.2009, 21:10, celkovo upravené 1

Ned, 05.07.2009, 20:31
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja by som mu jednoznacne :smt021 , a to som z tych pokojnejsich :smt162 heh

Naposledy upravil sparc dňa Ned, 05.07.2009, 21:23, celkovo upravené 1

Ned, 05.07.2009, 20:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mne sa stalo niečo podobneho.. v dobe ked boli ešte GOLFIKY radu IV nove som si frčal Blavou na takom novom golfiku a na križovatke som sa pozde zaradoval do pruhu pred semaforom a v tom mi zo zhniteho FAVORITU kriči domaci blavak... hej ty "SEDLIAK" atd nauč sa jazdit.... hehe... taže takyto su podaktorí blavaci

ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Ned, 05.07.2009, 21:01
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:smt126

............. "sedláci z BA" .................

jazdím tiež dosť po SK a stane sa, že hľadám "správnu cestu" a tiež som si už vypočul o jebnu.ých paštikároch a pod.

Ale keď mi takýto fitipaldi na dialničnom okruhu v BA si to švihá 60km/h !!! v ľavom pruhu .........hm .........niekedy sa tiež nezdržím :oops: a to som ku.va kľudný šofér ktorého len tak niečo nerozhádže.

Ned, 05.07.2009, 21:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No čo sa divíte prišlo leto tak je kopec takýchto debilov na cetách čo takto šaškuju. A to bud Thunderko rád že ti neprekopol dvere aj to videl pre par rokmi.

Jazdím na bike niekedy cez leto ak je čas a chuť (hm nejako nechodí tento rok) ale bacha si človek dáva riadny, pač niekedy za tou Ba značkou je nejaký inomeštiak hrajuci sa na blavaka a par krát ma už skoro na prechode takýto magor sejmul. Kam sa jeb.. a tak.

Paradoxne dnes osm skoro dostal cez chrapu tiež od blavaka na bavoraku, neviem čo mu drbal.. ale normalne vyhražky zmlatením rozkopaním, rozbitím auta a tak, a paradoxne neviem ani o čo sa jednalo, bohužial nikdy u nás v baraku nebýval ale mal bezpečnostný kluč, takže potaš panbuch, ešte že mašírujem na dovolenku.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Ned, 05.07.2009, 21:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak aby to nebolo len o blavakoch, tak z toho isteho dna len o par hodin neskor este jedna vesela prihoda:
frcim si to po obchvate v pravom pruhu necelych 100, kedze je tu na dialnici v obci povolenych 90 a uz sa blizim pomaly ku koncu ba, ked ma dobehne kamion a vyblikava na mna vsetkymi dvadsiatimi svetlami. neznasam, ked niekto na mne vynucuje, aby som porusoval zakony, a hlavne ked uz som na ich hranici.
byvam v takych situaciach neprijemny a bol som aj teraz. volne som ubral (nie brzdil) na cistych predpisovych 90. na to borec v kamione pridal k dvadsiatim svetlam aj zvukovu kulisu klaksonu a lepil sa mi asi meter za kufor. hovorim si, ze asi sa chce hrat, tak som volne ubral na 80. aj tak uz som v dialke videl cedulu s obmedzenim rychlosti na 80. to uz frajer svetla a klakson ani nevypinal, tak som ubral na 60, ved cedulu s obmedzenim som uz mal aj tak par 100 metrov pred sebou.
blbecka islo rozhodit od zlosti a tak som mu este urobil zle, ze som vystrcil z okna ruku s mobilom a tvaril sa, ze ho nahravam. to ho ukludnilo, asi rozmyslal, co mam s tym zaznamom v plane. :-D
vzapati som na dalsej 80-ke natrafil na auto, ktore islo predpisovach 80, tak som ho v necelych 90 obehol a ponechal ho tak napospas zurivemu kamionistovi...
toto sice bolo v blave, ale ten expert mal martinsku znacku. o niekolko kilometrov bola aj tak zapcha (sak normal, piatok vecer), neviem co si chcel pan vodic kamionu dokazat...

Ned, 05.07.2009, 21:48
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
fefe:
toto nie je o blavakoch a o sedlakoch.
to je o normalnych slusnych ludoch a arogantnych blbeckoch.
a zastupcov oboch skupin najdes uplne vsade...

andrej:
akykolvek fyzicky utok na mna ci moj majetok by som si uz nenechal lubit ani za cenu zmeskania schodzky.
velmi ochotne si pospominam minimalne na zaklady sportu, ktory som praktizoval asi pred 20 kilami.
aj nasledne velmi rad zavolam policiu na zdokumentovanie "nehody"... :-D

Naposledy upravil thunder dňa Ned, 05.07.2009, 21:56, celkovo upravené 1

Ned, 05.07.2009, 21:52
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ach to su oni... na rovine sa im stratiš, a v obci ta idu tlačit ako jebn.tí... najčastejšie to pozorujem v smere od RS na TISOVEC... je tam nespočetne mnoho dedin a ked sa maš takto handrkovat s nejakych chujom tak dakujem pekne...

ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Ned, 05.07.2009, 21:53
Profil ICQ
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hehe, jazdím po BA cca 10 hodín denne, a viem čo to je. :wink:

Len teraz tak rozmýšlam, čo je horšie? arogantný vypatlanci na BMWčkach či sedlák f meste. :lol:

Ned, 05.07.2009, 21:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a aby toho nebolo malo na tento tyzden, tak jedna storka z ineho sudka zo vcera:

v trencine bol v sobotu kazdorocny splanekor (splav netradicnych korabov). je to taka celkom mila akcia s kopou sprievodnych programov, atrakcii pre deti, zranice, chlastu a tak...
thunderko tam samozrejme nemoze chybat, kde sa nieco deje. som tam otvorenym dzipikom, nasavam pohodovu atmosferu, sem tam posadim nejake dieta za volant a spokojny tatko ho odfoti do mobilu a tak... preco neurobit ludom radost, ze?
asi po hodke na ceste spat po normalnej asfaltovej ceste mimo areal zbadam na terase kamarata s manzelkou, tak sa pristavim na chvilu na kus reci len tak z auta. odchadzam odtial tak, ze len zaradim D a necham auto volne sa hybat na volnobehu.
ako prechadzam tou cestou medzi parkoviskom a terasou s ihriskom, zenska od ihriska reve ako sialena: "MATKO STOJ!!!!" spozorniem a vtom sa mi tesne pred kapotou mihne na malicky moment kusok bielej siltovky. ani neviem, ci sa mi to len nezdalo. instinktivne skocim na brzdu a auto okamzite stoji. vtom mi tesne spred naraznika vybieha maly chlapec a bezi k tej zenskej, co skoro ani nedycha. pozriem na nu a ta len necujne vyartikulovala ze "dakujem". zjavne aj stratila hlas od zlaknutia.
nechcem ani pomysliet, co sa mohlo stat...

inak, par minut pred tym na tom istom mieste prefrcal bohusu na dzipe dobrych 30-40.

ludia, budme opatrni, pruser sa stane raz-dva...

Ned, 05.07.2009, 22:17
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Len tak BTW, už ti niekedy autobusár strede Trenčín City so slovnou zásobou počítam tak asi 175 slov vo všetkých jazykoch dohromady cez otvorené dvere a cestujúcich nadával do ilavských sedlákov, ktorým nikdy nemal byť vydaný vodičák?

Poznáš ma, tiež by si sa asi pobavil.

Ned, 05.07.2009, 22:26
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
trencanski autobusari su kapitola sama o sebe...

Ned, 05.07.2009, 22:31
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder to ti poviem jeden z vas ma poriadne narobeneho straznicka a je dost mozne ,ze v ten moment makali obaja a este vypomahal aj ten co ma na starosti jeho mamu.

Ned, 05.07.2009, 22:32
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
ludia, budme opatrni, pruser sa stane raz-dva...
:smt023 stymto sa da iba suhlasit, tiez nechcem ist za debila ktoreho zrazim, alebo ktory ma naserie sediet :oops:

Ned, 05.07.2009, 22:36
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Inač ja som si všimol, že najviac sa na takýchto machrov hrajú prisťahovalci so všetkých kútov slovenska a potom machrujú, keď majú bratislavské značky, alebo jazdia na služobných autách s bratislavskými značkami.
Takých najviac vídavam na ceste na východ, plné čiary im nič nehovoria, rýchlomer asi ani nemájú, vštko BA autá, a potom si ostatní myslia, že aký je...nutý blaváci.
Samozrejme nie sú všetci rovnakí a mám tam na východe aj kopec kamošov a podľa pár jednotlivcov nemôžeš súdiť všetkých. Ale proste ma to sere. Viem, že sa ponáhľajú domov, ale trocha ohľaduplnosti by nezaškodilo. Ale to tu asi nevyriešime.

Ned, 05.07.2009, 22:49
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný