Dnes je piatok 30. mája 2025, meniny má Ferdinand a zajtra Petronela, Petrana
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Narazil som na zaujimave video, z ktore som pozrel asi 1/4 (30 minut), a celkom som mal dost ..
Nechcem robit flame, kedze nie som lekar ani chemik, ale celkom by ma zaujimalo, kolko z toho co vravi ta baba je pravda ...
http://blip.tv/file/2224472
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Štv, 06.08.2009, 23:33 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|

Teraz ráno si to kuknúť nemôžem, ale uz som toho o očkovaní načítal pomerne dosť.
Ked tak človek len tak nezaujato pozoruje správanie spolocnosti musí zbadať že niečo škrípe. Krásny prípad bola H5N1...celým svetom prebehla mediálna vlna nálezov nakazených vtákov, následne celým svetom prebehla vlna štátnych objednávok tamiflu. A na záver "skapal pes". Som presvedčený o tom, že tá chrípka tu vždy bola, je, aj bude...doposial si nikto zdochnutých vtákov nevšímal a netestoval ich...a ani už netestuje...rovnaké percento z nich by bolo pozitívnych aj pred 20timi rokmi aj za 20 rokov.
Prasacia je len nevydarená repríza alebo volné pokračovanie(ako vo filme...vždy mizerný odvar).
Ludia si stále namýšlajú že vyjebabrú s prírodou(poručíme větru, dešti  ) a s jej zákonmi(a osudu). Je množstvo názorov(v opozícii k oficiálnym) že epidémie v minulosti už ustupovali prirodzene, a nie po nasadení očkovania. Aká je skutočne objektívna pravda to si musí každý zvoliť sám...čo mu zapadne do okolitej mozajky. Kždý ju má pozliepanú inak a v inom rozsahu. Ja doktorom verím len to najnutnejšie...sú to mechanici bez manuálu a vybavení len kladivom...povrchovú klampiarinu vedia opraviť/niekedy omylom opravia aj niečo systémového ale v podstate tam iba tápajú...
|
Pia, 07.08.2009, 7:04 |
|
 |
tono
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 05.02.2007, 18:46 Príspevky: 422 Bydlisko: Ilava
|
-//- čo diesel .
Tiež som nečítal, a tiež odbočím :
Mám dosť vážne zdravotné problémy so synom , a za posledné mesiace sme absolvovali snáď všetko.
Ale keď som spätne a nezaujate zistil že každá lekárska konferencia či prednáška je VŽDY sponzorovaná farmaceutickým výrobcom, niečo nebude kóšer
Ale kuknem, neskôr.
_________________ Wrangler Unlimited Rubicon,bol...
...aj z najširšieho chodníka Ti slúži len toľko, čo sa chodidla dotýka...
|
Pia, 07.08.2009, 8:47 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.11.2008, 20:51 Príspevky: 1050 Bydlisko: Bratislava
|

... rôzne štúdie rôznych zariadení si veľakrát protirečia a obyčajný smrtelník teraz nevie kudy kam. Nás očkujú pravidelne proti žltačke, tetanu a iným sračkám a zatiaľ sme v pohode. Ako dlhoročný chovateľ psov (psa) zase môžem povedať, že pravidelným očkovaním som sa vyhol rôznym chorobám svojich jedincov (klop,klop,klop) a zatiaľ kľudne spávam(e).
Veľa záleží aj na diagnostike a samotnom lekárovi. Ako nechválny príklad môžem dať moju dcéru keď mala ešte okolo 6 rokov, stále soplavá, chorá antibiotiká nezaberali, neúčinkovali a pod. Tak cez známosti sme išli do P.Biskupíc do nemocnice za jednou p.primárkou (náležite vybavený) a vypovedali svoj príbeh, na čo urobila všetky potrebné odbery a vyšetrenia ( čo detská nepovažovala za potrebné ) a čuduj sa svete po nasadení SPRÁVNEJ liečby a LIEKOV ( kupovali sme v rakúsku ) dcéra sa uzdravila-vyliečila.
Osobne si myslím, že očkovanie určite pomáha organizmu sa lepšie vysporiadať s daným vírusom nakoľko si telo už vytvorilo protilátky. Problémom bývajú zmutované vírusy alebo už odolné proti určitým protilátkam.
_________________ Nissan Pathfinder R51 2005 128kW malá "expedičná" úprava: ASFIRpredný nárazník + ochrana spodku, IRON MANpodvozok, BFG KO2pneu,navijáčik, ARB uzávierky diferenciálov + kompresor
|
Pia, 07.08.2009, 9:23 |
|
 |
vojto515
Frajer
Registrovaný: Str, 26.03.2008, 23:17 Príspevky: 210 Bydlisko: ubla
|
Je to individuálne neda sa to posudzovat hromadne tak ako niekomu pomoze druhemu nespraví ockovanie absolutne nic tretiemu moze aj uskodit
hromadne ockovania neuznavam. Ine to je napr. pri cestach do zahranicia alebo osobnom posudení nariadenie od stola ???? neviem neviem
|
Pia, 07.08.2009, 9:36 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
hmmm ... ja sa vlastnoručne očkujem vždy na jeseň proti chrípke ... ničmenej je pozoruhodné, že môj švagor (inak takto MUDr. fungujúci v nemocnici na chirurgii) vynaložil veľké úsilie, aby moji synovci NEBOLI očkovaný proti neviem čomu. Bol to veľký prúser, ale nejako si to vydupal. Hovorilo sa tu čosi v tom zmysle, že ktorési očkovanie sa robí nezmyselne skoro a pre kojencov je o dosť riskantnejšie ako sa obvykle tvrdí.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Pia, 07.08.2009, 9:43 |
|
 |
vojto515
Frajer
Registrovaný: Str, 26.03.2008, 23:17 Príspevky: 210 Bydlisko: ubla
|
Martin 4 tvoj svagor isto a dobre vedel co robí .....a ver mu
|
Pia, 07.08.2009, 9:53 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8013 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
nuš je to velmi dobraa tema,, k tomuto by som snad len tolko ze na svete nic neni z a d a r m o,, bo vsetko ma svoju cenu, ,, veru maa,,,, zaockuju ta proti chrypke, a tym sa narusuje tvoj imunny system,,co potom si zobere svoju cenu - pozdejsie a nevedno kedy a ako,,,,  , a to plati vsadekde pri akych kolvek ockovanii,,sak spomenme si ,,starsi ludia toho casu neboli ktovieako ockovany,,, boli ovela zdravši a zdravotne zili na tom lepsie, menej, infarktov, a kadeakych chorob, nemam na myslu tuberu, malariu, tyfus a pod,,ti vznikli urcite za inych okolnosti a za vsetkym stoji v pozadii, fabrika na vyrobu liekov, ako to uz bolo spominanee..je to temaaa, ktora sa da rozoberat do nekonecna,a to co je prilozene na uvode,,od Findera ten odkaz na tu stranku je podla mna pravdivee, ale kazdy moze mat na to insi nazor.. 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pia, 07.08.2009, 9:55 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|

Nemal som cas si to pozriet cele, ale takto z pameti ma tam zarazilo:
- pomerne duchaplne rozbitie teorie o Luisovi Pasteurovi
- ze na vyvolanie zapalu (tvorby protilatok podani ockovanie je pouzity nejaky hlinik (ktory neskor zrejme ma podiel na alzhaimera, lebo ludia, ktory ho maju, maju vysoky podiel hlinika sulfatu ci co, a je to kvoli tomu, lebo im pichaju lieky prave s nimi, lebo starsi ludia uz horsie reaguju na vytvaranie protilatok).
- ako konzervanty sa pouziva bud ortut alebo nejaky bazmek ktory bol zakazany pouzivat v nabytkarskom priemysle (pri vdychovani rakovinotvorny) = baba sa pomerne trefne pyta, ci to vadi pri vdychovani z nabytku, ale uz to nevadi pri priamom dostani striekackou do tela a obideni tym tak hromady bezpecnostnych prvkov tela ...
- ako famaceuticky priemysel musi uviest na tlacive len cast latok, ale nie vsetky, nakolko je to obchodne tajomstvo, a uradnici schvalujuci lieky v danej krajine s tym nemozu nic spravit
- ako ockovanie obsahujuce neviem co, vyvolava hyperaktivitu, iny liek od tej istej firmy tu hyperkativitu potlaci, ale ma vedlajsie ucniky, tak sa podava s inym liekom, ktory eliminuje tie vedlajise uniky.
Este tam konstatuje, ze farmaceuticky priemysel je hned za zbrojarskym, co stoji za povsimnutie.
No a ze sa nepouzivaju prirodne lieky, ale pestovane umele, ci dokonca geneticky modifikovane (mozno som to presne nepomenoval, tykalo sa to hlavne zltacky B).
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pia, 07.08.2009, 10:12 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
Toto mám na aute vycapené skoro rok. Sú to veci o ktorých by ľudia mali vedieť.

_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Pia, 07.08.2009, 11:10 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
vojto515 píše: Martin 4 tvoj svagor isto a dobre vedel co robí .....a ver mu
presne tak, to tejto sféry som ani zabrdnut nechcel...
|
Pia, 07.08.2009, 13:18 |
|
 |
janwayz
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:33 Príspevky: 459 Bydlisko: BA/MY
|
Je to na dlhé debaty a tiež nie som dobrovoľným podporovateľom farmaceutických spoločností (napriek tomu ak mám pocit, že je to nutné - využívam ich produkty), ale k tomuto:
efendi píše: ,,sak spomenme si ,,starsi ludia toho casu neboli ktovieako ockovany,,, boli ovela zdravši a zdravotne zili na tom lepsie, menej, infarktov, a kadeakych chorob, nemam na myslu tuberu, malariu, tyfus a pod,,
-> nemýľme si pojmy s dojmami... kedysi ľudia umierali mladší, doba života sa predlžuje. Takže áno, žili zdravo, ale keď ochoreli - rovno umreli. A najmä - ak štatistiky neuvádzajú infarkty a iné, je to viac-menej preto, lebo NEVEDELI na čo umierajú. Určite viac cítili s prírodou a načúvali telu, takže babské rady a bylinkárstvo účinne liečilo, no niektoré zmutované potvory veru bylinky nezvládnu.
_________________GAZ 69M, Nissan Patrol a niečo medzi tým. Výbava? Kapo.
|
Pia, 07.08.2009, 15:04 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
|
efendi píše: boli ovela zdravši a zdravotne zili na tom lepsie, ....
... no to bola aj iná doba, iná kvalita života i keď skromná ale zdravšia, život menej zaťažený zo stresu a pod., nebolo toľko chémie v potravinách a pod. a celkovo čo išlo do úst bolo zdravšie a nie také umelé ako dnes.
Aj v dnešnej dobe je rozdiel mlieko a mlieko, mäso a mäso, .....
Aby som sa vrátil k očkovaniu. Určite je rozdiel očkovať malé deti alebo už odrastenejšie alebo dospelého.
_________________ Nissan Pathfinder R51 2005 128kW malá "expedičná" úprava: ASFIRpredný nárazník + ochrana spodku, IRON MANpodvozok, BFG KO2pneu,navijáčik, ARB uzávierky diferenciálov + kompresor
|
Pia, 07.08.2009, 16:42 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8013 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
no iste akceptovanie na moj prispevok je dobree, enom ja som nemal na mysli stredovek, kde mediciny nebola, boli iba akysi schamani - sarlatani,a na chorobu sa umieralo,,,je mi jasne ze na chorobi treba liekov,ale tu sa jedna o ockovanie-teda prevencia, a nie bezne liecenie v danej tematike,,,a je mi jasne ze su nemoci ktore sa daju -mozu liecit iba liekmi, ale vsetko ma svoju cenu a moze sa to odzrkadlit pozdejsie, tym netvrdim ze kazdy liek ma vedlajsie ucinky,ktore sa mozu pozdejsie casom prejavit,, 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Pia, 07.08.2009, 19:54 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
|
efendi píše: ... stredovek k ...
 až tak ďaleko som ja zase nemal na mysli. Ešte tak "skúsenosti" obdobie našich starých rodičov z prvej ruky.
|
Sob, 08.08.2009, 6:06 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|