|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Autor |
Správa |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Hľadám niekoho kto ma skúsenosti so stavbou drahy urcenej pre stvorkolky, buginy a pod. Jedna sa o komercne vyuzivanie drahy, nie na profesialne preteky. Jedna sa mi hlavne o konkretne parametre : sirka ciest na drahy, polomery zakrut a pod. Draha ma byt lahka pre deti a amaterov. Za akekolvek informacie budem velmi vdacny.
|
Pon, 05.02.2007, 16:32 |
|
 |
Lubos BA
Koumák
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 1:02 Príspevky: 157 Bydlisko: Bratislava
|
Ja som sa vybláznil s UNC na umelom kopci. Chceš tú dráhu na jazdenie s požičanými štvorkolkami alebo si každý donesie svoju . Ak to má byť prvý prípad urob čo najjednoduchšiu servis je drahý  . Ak si budú likvidovať vlastné môže byť aj náročnejšia ale nie moc aby si niekto neublížil  . Aký priestor máš k dispozícii ? Sú tam aj prirodzené nerovnosti ? Ak budú jazdiť po jednom stačí šírka 1,5 až 2 metre v zákrute 2,5 a nieje na škodu ak je klopená / jazdcom to pomôže pri prejazde . Napíš konkrétnejšie čo chceš .
|
Pon, 05.02.2007, 21:00 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Musi to byt jednoducha draha, aby sa stroje nenicili. Je to plocha 4 hektare rovina. Zaujemci nie su spokojny s tou co je vybudovana v Rim. Sobote.(tam kde sa kona trial pri Show) Je pre nich narocna a nechcu si nicit svoje ATV. Povrch by mal byt sotolinovy.
Majitel chce niekoho, kto by tam prisiel a celu trat navrhol. Umiestnenie prekazok, navrh rozmiestnenia budov, soc.zariadenia, obcerstvenie a pod. Nemoze to byt clovek z R.S.
V pozicovni by mali byt bugi tohto typu. Dovazo to niekto na slovensko ?

|
Uto, 06.02.2007, 7:22 |
|
 |
Tomrs
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 13:24 Príspevky: 1209 Bydlisko: Ráztočno - PD
|
Niekto mal čosi také na autosalóne v BA, ale názov firmy neviem.
_________________ Ludia požadujú aby ich život mal nejaký zmysel, život má presne toľko zmyslov, koľko sme ochotný doň vložiť. H. Hesse
|
Uto, 06.02.2007, 10:54 |
|
 |
patrik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 23:06 Príspevky: 775 Bydlisko: slovensky grob
|
kamarat take buginy predava www.extreme4.sk
_________________ discovery td5
|
Štv, 15.02.2007, 17:47 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|