Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Autor |
Správa |
bull GR
Začínajúci koumák
Registrovaný: Uto, 18.11.2008, 23:41 Príspevky: 132 Bydlisko: žilina
|
A ked sa niekedy niekde stretneme, tak nebude problem poziciat, ved o tom to je, ja som napr. nikdy nesiel s Patrolom, treba nejak nabrat skusenosti.[/quote]
tak ja sa konkrétne hlásim a na skúšobnú jazdu ponúknem svojho trolla, ktorý je momentálne v nemocnici.
|
Uto, 20.01.2009, 14:49 |
|
 |
Leona
Rubicon & Samurai Woman
Registrovaný: Pon, 05.03.2007, 21:45 Príspevky: 767 Bydlisko: Veľká Lehota
|
..aj mna zapis do poradovnika...na vymenu ponukam Rubicona, Samuraia alebo kona.. 
_________________Len jedno je isté- že nič nieje isté...a ani to nieje isté...
....najkrajší pohľad je z chrbta koňa...a nadvíhaného auta.
jeep wrangler rubicon 4,0l
suzuki samurai
http://www.youtube.com/watch?v=rqSbl9xtCSE
|
Uto, 20.01.2009, 19:08 |
|
 |
nemo
Ťažký Profík
|
Leona píše: ..aj mna zapis do poradovnika...na vymenu ponukam Rubicona, Samuraia alebo kona.. 
 Skusim ten rubicon, hlavne ma zaujima to elektronicke odpajanie predneho stabiku. Samka mame tiez v rodine a konik  ten nema volant a pedale  ...este hodim budku s nim 
_________________Jeep WK2 5.7 Hemi...love it or leave it. Ex Wrangler TJ 4.0 Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk Old Duty Trucks : www.odt.sk
|
Str, 21.01.2009, 21:38 |
|
 |
Martinoff
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 30.09.2008, 18:01 Príspevky: 1932 Bydlisko: TO
|
nemo píše: ... a konik  ten nema volant a pedale  ...este hodim budku s nim 
Búdku s koňom?  To by si videl ten hrmot! Katapultoval by si sa zo sedla lepšie než pilot stíhačky!  Ale na koni je to iné kafe - pohon permanentne 4x4, jedna konská sila, kruťák jak hovado a palivo všade pod nohami... A pri cvale lesom sa modlíš aby si nestretol nejakú nízku vetvu! 
_________________ Pajero II 3,5l V6 24v - a už v tom zase lietam...
L200 - pracovné, a to doslova!
|
Štv, 22.01.2009, 13:58 |
|
 |
bull GR
Začínajúci koumák
|
 Skusim ten rubicon, hlavne ma zaujima to elektronicke odpajanie predneho stabiku. Samka mame tiez v rodine a konik  ten nema volant a pedale  ...este hodim budku s nim  [/quote]
to som s mojím trollíkom dostal košom ?
alebo že by zavážila neha (Leona)
|
Štv, 22.01.2009, 14:28 |
|
 |
nemo
Ťažký Profík
|
Nieee, Patrol taktiez urcite,najma odvtedy,ked som ho videl na Slovenskej Sahare, tusim to bol rok 2006 ako tam v noci zahucal do jamy. Neviem kto bol sofer, ale hovoril,ze bol presvedceny,ze to neprejde,ale musel vyskusat, no a na 2. - 3. odtah to presiel.  Mozno si niekto z vas spomenie....mohlo by nieco podobne byt aj tento rok.... 
_________________Jeep WK2 5.7 Hemi...love it or leave it. Ex Wrangler TJ 4.0 Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk Old Duty Trucks : www.odt.sk
|
Štv, 22.01.2009, 14:36 |
|
 |
bull GR
Začínajúci koumák
|
nemo píše: Nieee, Patrol taktiez urcite,najma odvtedy,ked som ho videl na Slovenskej Sahare, tusim to bol rok 2006 ako tam v noci zahucal do jamy. Neviem kto bol sofer, ale hovoril,ze bol presvedceny,ze to neprejde,ale musel vyskusat, no a na 2. - 3. odtah to presiel.  Mozno si niekto z vas spomenie....mohlo by nieco podobne byt aj tento rok.... 
hneď mi poskočilo sebavedomie o cca 7% !
|
Štv, 22.01.2009, 15:49 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|